Krejčovský salon v Praze, Středočeský nebo Zlínský kraj

Ahoj, prosím ty, co si nechaly šít šatky v Praze, Středočeském nebo Zlínském kraji, aby se podělily o zkušenosti. :-) Kam mám zajít, jaké byly ceny, jak dlouho to trvá, jak dlouho před svatbou jste to řešily a jak jste byly spokojené? Nechaly byste si šaty znovu ušít nebo byste radši dnes půjčovaly? Díky moc.
Odpovědět
já jsem jednoznačně. Pár pokusů o ušití jsem absolvovala a pak při zkoušení v salonu jsem se rozhodla pro půjčení a jinak bych to neudělala. Ta nejistota jak ušití dopadne mě ještě teď děsí. Vyber si salon, kde mají nové šaty a máš po starostech
Odpovědět
Profilova fotka
@petruu ahoj, já si nechávám šít. Sice ne ve výše jmenovaných krajích, moje švadlenka je z plzeňskýho kraje, ale jsem spokojená. Doba šití záleží na šikovnosti švadlenky a složitosti modelu, moje šaty se šijí teď něco málo přes dva týdny a mají už slušnou podobu, přímo na stránkách má paní dodací dobu 4-8týdnů podle modelu, svatbu mám koncem října a na první schůzku jsem za ní jela na konci července, aby byla dostatečná rezerva :) cenově mě vyjdou, jako šaty půjčené ze salonu, dokonce o něco méně, budou jenom moje, nemusím se bát, že bych je já nebo někdo z hostů zničil a pak jsem musela platit drahý originál, takhle, i když je třeba podpálím, tak mě nebudou stát ani o korunu navíc :) ... jinak se mrkni na stránky Madory, spolupracují s několika salonama po ČR, takže bys nemusela kvůli šití jet přímo k nim a mají tu vesměs dobré reference :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj, taky jsem tuhla otázku řešila a vzhledem k tomu jakou mám postavu jsem zvolila nechat si šaty ušít a dobře sem udělala. mám velikost 35-36 a šatů v téhle velikosti se v salonech moc nenajde ;-( , jednou mi dokonce nabízeli šaty pro družičku :-D . bydlím v Praze ale tady jsou ceny opravdu hodně vysoké a protože jsme svatbu měly ve Zlíně vybírala sem šaty tam, v takovém malém saloně v otrokovicích. moc milá paní vyzkoušely jsme hodně šatů ale mě se zalíbili jedny které měla jen ve větší velikosti přesto mi dovolila si je skosit a přesnou kopii mi potom nechala ušít. ona sama šaty nešíje ale nechává je šít v Madoře Mikulov. šaty jsem měla za 6 týdnů a padli perfektně. a navíc mi paní k nim půjčila zdarma spodničku za zprozstředkování protože šaty si můžeš objednat i přímo v Madoře. cena šatů je srovnatelná s půjčovným v salonech což je velké plus protože šaty můžeš pak prodat takže tě to ve finále stojí zanedbatelnou částku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?