Krajkové svatební šaty - okolí Brna, víte o salónu?

Nevíte o dobrém salonu v blízkém okolí Brna s větším množstvím krajkových šatů? :-) Ráda bych si své svatební šaty koupila, ale ceny v centru Brna jsou dost vysoké. Typy, jaké sháním, mám v albu. Předem díky za tipy!
Odpovědět
@carolyncassady Ahoj, doporučuju salon Svatka v Uherském Hradišti. Krajkových tam mají dost. Nevím teda jaké jsou ceny v Brně :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Moc děkuju!
Odpovědět
Nevím jakou máš velikost--ale posílám tip z bazárku http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Taky posílám odkaz krajkových mám je i v albíku:-) ale nakonec jsem měla jiné. http://www.vasesaty.cz/nice/eshop/0/0...
Odpovědět
Profilova fotka
No nevim, jak pochodíš....ja sháním taky v Brně , taky krajkové šaty. Nakonec si je ani nachám šít v http://www.svatebni-saty-plesove.cz/.... paní jsem všude četla jen chvalu. Taky ještě uvažuju o http://www.madora.cz/novakolekce.html poslední šaty 1323. No a ješte uvažuju o techto z http://www.brno-svatebni-saty.cz/vypi..... No a tyka ještě kousek od Brna, v Rousínově, mají toto http://www.levne-svatebni-saty.cz/lev... .hodně štěstí.... ;-)
Odpovědět
@carolyncassady určitě doporučuji www.madora.cz firmu MADORA z Mikulova, ušijí naprosto všechno, tradici v šití svatebních šatu mají již přes 20 let. Já jsem tam nadmíru spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
nelíbí se ti moje? :-)
Odpovědět
@carolyncassady v pondělí jsem si z Madory odvezla moje vysněné šaty... ten jejich přístup je prostě neskutečný.. určitě se tam zajeď podívat.
Odpovědět
Ahoj, krásné šaty mají v salónu El (MAGGIE SOTTERO a SOTTERO AND MIDGLEY). Určitě si vybereš, ale šaty půjčují, nevím, jestli je i prodávají.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, celokrajkové šaty v půjčovně nemáme, ale rádi Vám je ušijeme. Svatební salon Adeleine Židlochovice. Zavolejte a určitě budete spokojená.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, nádherné krajkové šaty mají v salonu Chantal. Já mám sice vetší velikost, takže krajka mi moc nesedí ale tak vel. 36 a 38 mají opravdu nádherný.
Odpovědět
Pokud by jste měla zájem, můžeme Vám šaty ušít dle Vašich představ :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?