Kde koupím jednoduché svatební šaty v Praze?

Ahoj holky, chtěla bych jet do Prahy a koupit si tam někde svatební šaty, nechci žádné princeznovské, ale jednoduché bílé nebo šampaň šaty do 5000 Kč. Nevíte o dobré prodejně. Nejsem totiž z Prahy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , salon Bliss outlet na Praze 3
Odpovědět
Výprodej bliss rozhodně nedoporučuji. Pani prodavačka neměla ani tušení, jak se svatební šaty oblékajá a šněrují, nemají spodničku na vyzkoušení a celkově šaty jsou zaprané a takové nijaké..nedrží tvar a upřímně, v tom bych nešla ani vynést odpadky...
Odpovědět
V atelieru Linie máme několik velmi jednoduchých šatů, bez zdobení, nebo jen s malou broží nebo páskem, jinak hladké. Případně se můžeme domluvit na šití podle přání přímo na míru. Do konce února je navíc sleva 2000kč na dlouhé šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
@eliska01 : dobry den slecno Elisko , omlouvame se Vam za nasi novou prodavacku v outletu Bliss , ktera tento tyden vystridila nasi stalou . Slecne to samozrejme ze zacatku slo pomaleji jelikoz nikdo uceny z nebe nespadl, ale uz se ve snerovani satu zdokonaluje. Nemuzu se ale zdrzet komentare, ze nase saty v outletu jsou jak rikate "zaprane". Saty byt zaprane nemuzou protoze saty v outletu jsou z 95% uplne nove saty, ktere nikdy nebyly prane ani cistene. Jak uz vite , saty si denne (hlavne v outletu, kde mame ceny od 3-9.000,- za uplne nove znackove saty) zkusi spousty budoucich nevest a po kazdem zkouseni se vzdy prida nejake to uspineni ( at uz je to make-up , spinave ruce , podlaha...) Dokazete si asi predstavit , ze kdyby se saty po kazdem vyzkouseni cistily jak by asi vypadaly. Proto v outletu nechavame saty na zkouseni tak jak jsou a pote co si je budouci nevesta koupi , prijde na radu finalni cisteni. Mrzi nas Vase zkusenost a prejeme Vam prijemne a uspesne planovani Vaseho krasneho dne :)
Odpovědět
@salon_bliss : dobrý den. Moje zkušenost s vaším salonem nebyla pozitivní a myslím, že ani vaše rekace to již nezmění. Reagovala jsem, protože já sama bych váš salon rozhodně nedoporučila. Ale názor ať si udělá každá návštěvnice sama. Ve vašem salonu jsem byla cca před 3 - 4 týdny, takže to že se vám tento týden měnila prodavačka nehraje roli. Pokud by byly šaty špinavé od make-upu nebo od podlahy bych nekomentovala, to se stát může. Ale když jsem po pani prodavačce chtěla čistě bílé šaty a ona donesla něco mezi bílou a ivory...to asi nebude jen ušpinění :) V jednom ze salonů kde jsem byla se dokonce pyšnli tím, že šaty perou cca 1x za 14 dní, právě proto aby nevěsta měla dobrý pocit ze šatů i na zkoušce...a šaty byly nádherně bílé, bez chybičky :) Takže ještě jednou děkuji za vaši reakci, já na vás názor mám a ostatní nevěsty můžou posoudit samy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@eliska01 : Vas nazor respektuji ale prosim uvadejte na pravou miru, ze jste nenavstivila SALON ale OUTLET . Uvadite pak ctenarky v mylnou predstavu kdyz zde mluvite o Salonu , ale navstivila jste Outlet .Salon Bliss i outlet Bliss funguji uplne na jine bazi jak uz si muzete precist na nasem webu. Timto bych toto rada uzavrela a preji Vam prijemny den :)
Odpovědět
@eliska01 popravdě praní šatů 1x za 14 dní mi nepřijde jako plus.Každé praní šaty lehce znehodnocuje.Nedovedu si představit,že do roka je perou cca 25X
Odpovědět
@ilonkaseda: jen říkám co jsem viděla a šaty byly perfektní :)
Odpovědět
@eliska01 spíš píšeš,co si slyšela,než co si viděla,ale to je jedno :-) Opravdu se mi nechce věřit tomu,že časté praní svatebním šatům prospívá
Odpovědět
@ ilonkaseda : šaty jsem měla na sobě, takže viděla :-D
Odpovědět
@hanagrun Ahoj, včera jsem si neplánovaně koupila šaty v Adině na Pankráci, mají slevy 50 % a vybrala jsem si jednodušší, už z toho důvodu, že jsem se v nich cítila nejlíp :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?