Jaké máte zkušenosti se salóny v Českých Budějovicích?

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti se salony v ČB? Prý je tu hodně i malých, já teď hledám šaty a oblek pro ženicha, budu ráda za vaše inspirace:-)Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Janisis, tohle tema uz tu je, hledej v diskuzi svatbnich satu "ceske budejovice" 8-) doporucuju Pronuptii, tam nemam absolutne co vytknout, mela jsem tam pujceny saty. Svelej je taky salon Eden na Senovaznym v Dome sluzeb, tam maji snad nejvetsi vyber satu v CB..tak uspesny lov ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo v mem albu priprav mam nejaky fotky z Edenu a asi dvoje z Pronuptie. Ty vitezne jsou videt ve svatebnim albu :-)
Odpovědět
Děkuju hodná, téma si najdu.Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě doporučuju Pronuptii, mám tam taky jedny zamluvené, na konci měsíce jedu kouknout na novou kolekci. V Edenu jsem byla také, ale prostředí mě absolutně odradilo, paní na mě navlékala šaty jenom podle velikosti a ne vůbec podle stylu, který se ke mě hodí. Pronuptia určitě!
Odpovědět
petra:Díky za tip tak se taky chystám tak snad vyberu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Janisis: Kdy máte termín? A svatba bude v ČB?
Odpovědět
petra: 28.6.08 a obřd bude na Hluboké
Odpovědět
Profilova fotka
holky, kde je v čb Pronuptia? v Edenu jsem byla s kamarádkou, když hledala šaty a je fakt, že to brali jen podle velikosti. navíc je tam málo místa :-(
Odpovědět
Pronuptia je v Biskupské ulici je to od náměstí směrem k zimáku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, už vím. díky :-)
Odpovědět
Jinak já v Pronuptiti ještě nebyla ale z Edenu jsem byla trochu zklamaná:-(nci moc tam nebylo:-(
Odpovědět
Profilova fotka
janisis: Nic si z toho nedělej, já byla taky prvně v Edenu a jedny šaty jsem si tam teda jakoby vybrala z nouze, ale byla jsem z toho taky zklamaná, skoro se mi chtělo brečet. Ale pak v Pronuptii jsem byla unesená a nadšená. Měla jsem tři poradkyně a při každých šatech vzdychaly blahem, že jsou krásný. Až jsme musely nakonec hlasovat i s prodavačkama, na které si mám zaplatit zálohu. A to já měla požadavky, že musí být jedině bílý a vcelku, ne korzet a sukni, a že to nesmí být žádný tuctovky obyčejný.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, pokud můžu z vlastní zkušenosti doporučit, tak se zajděte určitě podívat do salonu Olena na Lannovce, pí majitelka je strašně ochotná, milá a ve všem mi vyšla vstříct. S focením také nebyl problém. V salonu dělají i manikůru, takže vše v jednom. Jinak s hodnocením Edenu naprosto souhlasím, já jsem tam byla loni v lednu a přístup tedy nic moc, hlavně chtěli po mě rozhodnutí jestli složím zálohu hned apod., což se mi moc nelíbilo.
Odpovědět
miky a petra: V Oleně už jsem byla, super ochotná paní a prý ještě dorazí nová kolekce takže nemám jančit a v Edenu mi řekla že pokud si je nezamluvím teď hned tak už žádný mít nemusím, fakt dokázali povzbudit.Nebyla tam ani pořádkná kabinka, hodně lidí málo místa, docela šílený:-(Budu zkoušet dál snad na ty mé vysněné narazím:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já chci zkusit zítra pobočku Oleny v J. Hradci, tak jsem zvědavá. Dneska jsem byla zkoušet v jednom salónu a musím říct, že dost velké rozpaky :-|
Odpovědět
Profilova fotka
janisis: neboj, ty pravé na tebu už 100% také někde čekají a jak holky píšou v Pronuptii mají opravdu krásné šaty. miriko: já mám s Olenou opravdu ty nejlepší zkušenosti. Vdávala jsem se v září a to už ty moje vybrané byli prý trošku zatržené ze zkoušení, tak speciálně pro mě, na toho 14. září objednali nové, aby bylo vše perfektní. Jak říkám, byla jsem s nimi na 100% spokojená a nemůžu si v ničem stěžovat. Při vyzvednutí byli krásně voňavoučké, no ani se mi nechtěly vracet.
Odpovědět
Profilova fotka
miky: zítra uvidím, snad máš pravdu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pak hlavně napiš jak jsi pochodila, budu držet palce, ať jsi spokojená jako jsme byla já.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, jestli tam stihnu zítra zajít, tak podám zprávu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě jsem zvědavka zvědavá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Miriko, já jsem také z Jindřichova Hradce. Kde budete mít hostinu? Bohužel v Hradci jsem po šatech nechodila, nějak mě nezaujaly šaty, které byly v JH půjčované, jela jsem rovnou do ČB.
Odpovědět
Holky ještě jak jsem mluvila s paní v Oleně tak prý neni problém půjčit šaty z ČB do JH a opačně:-)
Odpovědět
Profilova fotka
petra: já bych též raději jela rovnou do čb, ale není kdy. Musela bych si vzít dovolenou :-| a to asi nepůjde neboť mám dovolenou příští týden a jedeme na hory chceme jít jen s rodiči na oběd k papouškům (13 lidí), pak pečený pašík na zahradě pro všechny a co vy?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad v rondelu a s hostinou jsme měli hrozné problémy, protože nás bude 40 už na oběd, takže jsme se nemohli nikam vejít. Já chtěla k Černému čápovi nebo taky k Papouškům nebo do Grandu. Nakonec jsme se rozhodovali mezi Frankáčem a Dobrými časy-bývalým mlýnem u Nežárky. Nakonec budeme tam, byli jsme to tam zamlouvat, paní je moc příjemná a je tam krásné prostředí. A jak jsi dopadla na šatech?
Odpovědět
Profilova fotka
petra: před chvílí jsem přišla salonu u billy (pobočka salonu Olena v ČB) a bylo to o dost lepší než ve Vídeňské v Poli. Zkusila jsem různé šatky, ale opět se nedalo fotit :-| Líbily se mi hned dvoje. ještě jim v únoru přijdou nové, tak uvidím....
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak vidíš, to já ani nevím, že u Billy je to pobočka Oleny. Já právě myslela, že pobočka Oleny je to Poli. Vím, že u Billy to dost holek chválí, že tam mají šaty pěkné, že se tam dá vybrat. Tak aspoň že už máš něco za sebou a udělala sis nějaký obrázek :-) S tím focením je to škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
Miri, tak to jsem ráda, že se ti v Oleně líbilo. Je pravda, že s tím focením je to škoda. Já jsem se dost rozhodovala podle fotek doma, přece jenom to zkoušení je dost na rychlo a v jeden den se toho zkusí tolik...
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píše miky. Já jsem se taky rozhodovala podle fotek doma. A hlavně jsem podle fotky pak kupovala ladící kravatu a domlouvala jsem se předběžně s kadeřnicí na účesu k šatům a tak. Těžko je budeš někomu potom popisovat úplně do detailu.
Odpovědět
Profilova fotka
A je to zvláštní, že v Oleně v ČB se dalo fotit bez problémů, dokonce mě fotila sama majitelka. I když na druhou stranu je pravda, že spousta holek si vybrala šaty aniž by se fotila. A já fotky už potom, během příprav, ani nevyužila. Kravatu jsem kupovala podle obleku ženicha, podle kravaty jsme vybrali barvu květin apod.
Odpovědět
Profilova fotka
také jsem se divila, a navíc tam včera byla sama majitelka s dcerou, ta holčina, co je tam běžně měla dovolenou. Zkusím tam jít až tam bude ta holka, trochu ji znám, tak by mě snad nechala ty jedny šatky vyfotit. Jsou totiž se zlatým vyšíváním a s touto barvou jsem původně nepočítala, takže bych podle toho podtřebovala dolatit další věci. A je pravda, že dneska už si je tak nevybavuju, jako včera :-S
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?