Cena svatebnich šatů u Svozílků ve Zlíně

Ahoj holky,jak se pohybuje půjčovné šatů u Svozílků ve Zlíně.Děkuji :-)
Odpovědět
ahoj, ono hodně záleží jaké šaty si vybereš..rozlišuje se to podle kolekce, takže čím novější tím dražší a naopak...já mám vybrané šaty za 8600 Kč a je to kolekce si myslím, že tak 2010 :-) Nejnovější byly myslím kolem 12-13 000 Kč..
Odpovědět
ale doporučuji přístup a servis k nezaplacení!
Odpovědět
Ahoj, já mám vybrané šaty za 12 000,-. Jsou tam saty kolem 8 000,- až 13 000,- jak píše lusili1..Svozílky moooc doporučuji :)
Odpovědět
Rozhodně doporučuji zajít ke Svozílkům, neskutečně vstřícný přístup, vše na jedničku. Mám šaty z kolekce 2016 za 9900,-. Jsou krásné čisté, jde vidět, že si tam cení nejen šatů, ale i zákazníků. Za mě nejlepší volba.
Odpovědět
Já mám šaty taky od Svozílků, ceny jsou tam různé od 8000,- až po 15000,- každý si vybere. Za mě velké minus za přístup, sice se o mě starala velice šikovná paní, ale byla jsem objednaná na 16:30 (otevřeno je do 18:00) a na řadu jsem přišla až po 17 hodině. Zrovna byl přítomný v salonu i pan Svozílek a slečny musely vzít přede mnou i slečny, které nebyly objednané, což se mi nelíbilo a řekla jsem jim to.
Odpovědět
Holky díky ještě dotaz.Jak dlouho dopředu je nejlepši si u Svozilků vybrat šaty?
Odpovědět
Já byla min.týden a svatbu mám v říjnu. Říkala, že jsem došla právě v čas na větší výběr šatů, ale určitě tam kdykoli něco vybereš ;-)
Odpovědět
Prosím,kdo si chce půjčit šaty u Svozílků,tak mu ráda prodám zálohu na šaty,co je bohužel nevratná.Můžete mě napsat na email andrienne@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?