Svatební raut pro 44 lidí za 10 000,- , je to možné?

Profilova fotka
Ahojky, potřebovala bych poradit ohledně množství jídla na raut pro 44 osob. Z restaurace mi napsali ať jim napíši částku, ale já vůbec nemám představu kolik množství jídla bude potřeba. :-| Předběžně jsme jim napsali náš návrh , můžete mi tedy poradit jestli bude stačit jak množství jídla tak částka? Náš návrh je: studené mísy - 1,5kg uzenin, 1,5kg sýrů, 100ks minižízečků (50ks vepřových a 50ks kuřecích) , 60ks grilovaných kuřecích paliček, 50 porcí guláše, šopský salát a těstovinový salát. Na stůl mísy s ovocem ,něco slaného na zub (chipsy, křupky,tyčinky) a pečivo. A z minizákusků bychom rádi 60ks trubiček, 35ks punčových řezů a 150ks svatebních koláčků. Za raut bychom se chtěli vejít do částky 10 000kč. :-) Děkuji předem za Vaše rady ;-)
Odpovědět
Promiň, ale za tuto sumu sotva nakoupíš suroviny.. Většinou se počítá cca 400 Kč na hlavu.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že nemáte šanci...počítala bych za vše cos napsala i 20 tis., můj odhad...
Odpovědět
Profilova fotka
tak pokud bys počítala opravdu pouze RAUT jako jídlo (bez pití, alkoholu a cukroví, což předpokládám, že budete mít objednané mimo restauraci od cukrářky), tak ta cena možná reálná je...ale jen za holé jídlo. Počítej navíc min. poloviční sumu (nebo stejnou) na pití a na ty koláče sólo nevím, jakého máte dodavatele, kolik si účtuje. Jinak raut pro 44 lidí dle vašeho návrhu - nemáte podle mě šanci sníst!!! :-D Je toho strašně moc...ale zase pokud to máte místo oběda dejme tomu od čtyř hodin do dvou do rána, tak možná i jo, ale stejně podle mě musí spousta zbýt...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kde žiješ? :-) Já budu mít 25hostů a utratím nejmín 20tis! Oběd klasika (polívka,hlavni chod)...a co se týče rautu tak mám jen jednu velkou mísu sýrovou,uzeninovou, grilovanou zeleninu, testovinovy salat, pečené nohy 100ks! Pečivo. Vůbec v tom není započítané ovoce a zákusky které si dodám zvlást extra...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to těžce pochybuji,že je možné se do takové ceny vůbec vejít. Jen zákusky jsou už paleta, to u nás v podstatě byla jedna z největších položek. My jsme měli na večerní raut 2 kýty selátka, 20 pstruhů, sýry- vcelku, kuřecí maso -30 ks, tatarák, zelenina, ovoce, kyselice a raut stál 20 000. zákusky i s dorty nás vyšly celkem na 50 000 - ale byly v tom dva hlavní dorty ,dva děkovné maminkám. Minizákusky stály jeden ks od 8-20 KC, podle druhu. Takže si myslím,že cena kterou jsi napsala je dosti nereálná :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My měli raut hodně bohatý pro 115 lidí a zaplatili jsme za něj 22 tisíc. Celkově za celý den jídla + pití jsme platili 43 tisíc. Ono i záleží, kde to člověk má. Ceny jsou různé :-)
Odpovědět
@smisekivuska Určitě bude zajímat hodně nevěst ze zlínska, kdo byl dodavatel, takže doporučuji kouknou do fotoblogu, protože cena je při tom množství lidí víc než slušná a dodavatel si zaslouží ušetřit za reklamu. Catering = Petr Zelina, Míškovice
Odpovědět
My měli pro 22 lidí za necelých 17 tisíc dohromady oběd, přípitek, raut a veškeré pití co se vypilo. Byl to slepičí vývar, kuřecí steak se smetanovo sýrovou omáčkou + grilovaná zelenina + hranolky + přípitek nealko sekt. Na rautu byl těstovinový salát, krevetové fingerfoody, 20 kuřecích řízků, 20 vepřových řízků (v miniverzi), guláš cca 15 porcí, nivové koule, dva druhy sýrové rolády, vajíčka plněná kaviárem, uzeninová mísa, sýrová mísa, zeleninová mísa, ovocný salát a ke všemu bylo pečivo. Asi 50 procent toho jsme si stejně vezli domů, protože se to nesnědlo. Takže věřím, že běžně by to vystačilo pro takových 35 lidí. Tak se od toho můžeš odpíchnout. Ale poměr toho, co píšeš, že tam chcete a ceny Vám určitě nesedí, to ti můžu říct.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že to možné je...ale nesmíš si ty mísy nechat na zakázku....ideál je zapřáhnout pár kamarádek, zajít do obchodu a nakoupit si různé druhy sýrů, salámů atd, babičce nechat napéct řízky, šikovnému strejdovi guláš...my to měli podobně. jde to, ale musíš poprosit pár lidí kolem sebe... 8-) ale teď čtu, že to chceš v restauraci...tím pádem s takovou cenou určitě nepočítej (bud dvoj až trojnásobná). My jsme měli "vlasntí" párty venku...
Odpovědět
Profilova fotka
Do 10.000,- se dá vejít pro tenhle počet lidí ale..... Ne tolik jídla co jste napsala,to je tak pro 90 lidí ,pokud je to jako večerní raut a ne oběd,stačí cca 50 řízečků,guláše tak max 25 porcí,to samé to kuřecí,max tak 35 paliček a to ještě zbydou a sladké bude na rautu jíst už málokdo.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já si taky lámu hlavu s rautem:-D jelikož svatba bude v létě , spíše foemou garden party, rozhodli jsme se vyřadit cukroví, ze zkušeností vím, že ho jedí jen babky a pak nám ho všichni po svatbách nutili a pro mě zbytečně velká položka:-) Chci volit pouze zmrzlinu a jeden druh nějaký dobrý buchty:-) Co se dalšího týka, mám v plánu jen gril(kuřecí, vepřové steaky, ryby, uzeniny a zeleninu) Dále nějaké čerstvé saláty, pečivo, ovoce a tím asi končím:-D No a cenu za osobu si lámu hlavu... aby nebylo málo, anebo moc. Klaním se k názoru 350,- - 400,- /osoba Přeji mnoho štěstí:-) M.
Odpovědět
ano vlezzeš, pokud si vše uděláš sama :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Záleží na tom, jestli do toho rautu počítáte i "oběd" jakože ... my měli jen večerní raut, takže tam toho extra nebylo a do 10tis bychom se vešli asi 3x pro 50 lidí:-D Ale myslim si, že když je člověk rozumnej a nepřehání to s množstvím tak se do toho vejít musí :-) My si mysleli jak toho nemáme málo a nakonec nám toho strašně zbylo...jako jídla..třeba sladkýho sme měli málo a to nezbylo žádný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nam budou delat raut znami a pocitame 300 na hlavu, coz bude super raut, ale neni v tom rozhodne piti (to pocitam druhych 300-400) a jeste nevim, jak sladke. Sladkeho kazdopadne moc nebude, ale kolacky budu objednavat mimo. Sladkeho budu brat jen par kousku, to pocitam do 1000, i kdyby to nebylo v rautu. Nekde jsem tu cetla, ze holky pocitaly cca 500-600 g jidla na osobu. Tak daleko jsem se zatim nedostala:-)
Odpovědět
Taky si myslím, že tam toho máš pro 45 lidí zbytečně moc.. a koláče, pokud Ti je nenapeče šikovná tetička s rotou příbuzných jako v našem případě, jsou docela pálka.. Jinak my jsme za oběd pro 40 lidí a raut pro 80 (včetně obsluhy) platili tuším kolem 12 tisíc.. ale veškeré maso a masné výrobky byly domácí od rodičů. Plus navíc pití (pivo, víno, nealko) - nevím přesně, do těch osmi to bude. Ale v restauraci s takovou cenou nepočítej.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame raut pro 45 osob - odpoledne studeny(salamy, syry, salaty,atd)... plus 2 druhy polivek.. pak cca v 19 hod raut teply(řízky, masové koule, salaty, plnene zampiony lilky atd ) berou si 250 Kč na hlavu, takže super.... sladke si zajistujeme samy .....takze pocitam 10tisic za raut plus pak sladke:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky budeme mít zahradní párty, pro asi 40 lidí. Rozpočet jsem si ještě nedělala, ale řeknu všem kamarádkám, ať něco přinesou, myslím cukroví a sladký a zařídím jen dort a něco málo k tomu. A co se týká slaného, tak budem péct řízky a uděláme bramborový salát, zeleninové saláty a samozřejmě selátko a pečivo. ... Ale je fakt, že toho zase spoooousta nemusí být. Když bude dobrá zábava, ta to vykompenzuje. hihihi :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?