Rozpočet pro 120-150 lidí

Ahoj , máte prosím někdo zkušenosti s takto velkou svatbou? Moc děkuji za vaše odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
my sice tak moc lidí neměli, ale bylo nás 90. ke stolu šlo cca 70 lidí včetně dětí, za dospělého člověka 1000,- all inclusive vč jídla a pití, děti do 4 let zdarma, děti 4-15 let 650,- all inclusive. odpolední hosté 650,- /os all inclusive. Ráno jsme platili asi asi 83.000,-
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :), no v cervnu se bereme a mame na obed i raut, proste od zacatku a dokonce naplanovano cca 150 lidicek... zatim mame 160, ale vsichni se urcite nedostavi.... takze pak muzu napsat, jak jsme dopadli.... momentalne cekam na mail s rozpoctem z restaurace, tak dam kdyz tak vedet :)))... kazdopadne me to strasi :D, platime si to sami..:D:D:D Hodne stesti :D... kazdopadne, jak preziju nasi svatbu, tak pak se oficialne prohlasim za svatebniho pradce:D:D:D!!!
Odpovědět
Profilova fotka
holky, hostina se vám zapaltí sakum pikum!!! opravdu. my vybraly přes 100.000,- a platili jsme 83.000,- opravdu, hostinu zaplatíte úplně v pohodě.
Odpovědět
My máme termín 1.8.2015, zatím je na seznamu hostů 120 dospělých a 30 dětí. Všechny budeme mít na oběd, večerní raut a další den na snídani (tam nám paní provozní říkala, že se většinou dojídají zbytky z rautu :-) ). Prý máme počítat s 1.000, 00 - 1.200,00 Kč na hlavu, přesněji nám to řekne až definitivně potvrdíme menu a co si přejeme na raut. No, pro jistotu počítáme s "horší" variantou a pak snad můžeme být jen příjemně překvapeni. Jo, a taky si to komplet platíme sami.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu 4.7.2015 - zatím máme na seznamu cca 100 lidí a to je limit nad který nechceme jít. Zařizujeme si vše od A-Z a musím říct, že finanční stránku na začátku plánování byla pro mě úplně tabu, nedokázala jsem si představit kolik do toho chceme vlastně investovat. Budeme mít obřad až kolem 15:00 a poté zůstávají všichni hosté na raut s takovými dvěmi hlavními body kdy se bude podávat jídlo... Samozřejmě raut bude po celou dobu slavení, už od těch 15:00 do té doby co to vydržíme. Prakticky je to nespočítatelné. Alkohol jsme začali nakupovat již teďka - (aby jsme toho měli co nejvíce z krku) - a většinu bereme cca po 12 litrech. S jídlem by jsme se měli vejít do 15.000 - 20.000. Každopádně rozpočet máme cca 120.000,- ale myslím, že to bude méně. Ale můžu také radit až po tom co vše zaplatíme. :-)
Odpovědět
Neberte to rýpavě, ale na co tolik lidí??? Opravdu máte nejbližší rodinu a nejlepší přátele v takovém počtu??? My cca 45 a klidně bych to teď omezila na polovinu! Nestačíte si s tolika lidmi ani popovídat, tak jak byste chtěli a ne každému se zavděčíte s tím nebo oním. Někomu s pitím, někomu nesedne zasedací pořádek, protože s tou osobou vedle sebe je rozhadáná/ý (je to Vaše svatba takže na to nemusíte hledět), mě tohle dost vadilo, že by spíše měli být vděční, že jsou pozvání na svatbu a že tuto událost chceme prožít s nimi a ne pak jen remcat, jak mi ty jednohubky nechutnaly a že být to moje dcera, tak udělám svatbu jinak. Při počtu 120 lidí si toto nedokážu představit :-O a radši bych po obřadu utekla! Toť můj názor ;-)
Odpovědět
@packaf to jste reagovala na můj dotaz? Jinak všem děkuji za příspěvky
Odpovědět
@packaf tato odpověď je poněkud mimo dotaz :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
je tu ještě nějaké nevěsta, které má takto velkou svatbu za sebou? díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Nás bude 30 +5 děti a úplně staci jen rodina ta nejbližší ;-)rozpočet máme 50.000kc se vším tak uvidíme dost věci si budu dělat sama;-)100lidi to chce velký prostor a zasedací pořádek si neumím představit :-D
Odpovědět
@adelink Máme za sebou čerstvě svatbu na Panství Velichov, kde jsme měli 120 hostů. Z toho 80 bylo na oběd, ostatní na raut a grilování. Platili jsme 104.000Kč. Platili jsme ubytováni 40 lidem, v ceně byl pronájem prostor, obřad, veškeré jídlo a pití... Celkově nás svatba vyšla na 185.000Kč (dalších 80 tisíc bylo za prstýnky, šaty, oblek, boty, květinová výzdoba, dort, atd., atd.) a na darech se nám vrátilo ještě více:)... Štědrost generuje další štědrost:)... Bylo to nádherný, všichni jsme si to moc užili:)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelink na začátku května jsme měli svatbu pro cca 170 lidí, bližší rozpočet klidně poskytnu do zprávy :) ozvi se :)
Odpovědět
Článek se načítá
@bellala moc díky za informace!! já právě vůbec nemám představu o rozpočtu, až teď začneme oficiálně posílat oznámení a čekat kolik hostů potvrdí.. ale i tak už jsme dost přes sto... nebudeme asi moc rozlišovat oběd a raut, protože hodně hostů jede z daleka.. ubytování tudíž taky zařizujeme, ale bohužel nejsou kapacity na jednom místě. Díky ještě jednou!)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@blilie Prosím, nemohla bys mi ho taky poslat?
Odpovědět
Profilova fotka
@meldusak napiš mi email ;)
Odpovědět
@blilie melanie7@seznam.cz, děkuju :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@blilie prosím, mohla bych taky poprosit o rozpočet na mail? evula.ludvik@seznam.cz
Odpovědět
@blilie muzu taky poprosit o rozpocet?dekuji :) Lucisek0704@seznam.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?