Kolik by stála svatební hostina svépomocí pro 28 lidí?

Holky, kolik si myslíte, že by stála hostina svépomocí pro 28 lidí někde na hájence nebo chatě.... Uvařila bych sama, jen bych objednala někoho na ohřev jídel a roznos... Díky za odpovědi:-)
Odpovědět
5-10 tisic za suroviny v zavislosti na mnozstvi a druhu jidla a piti.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík ono záleží taky co by jste měli na jídlo, a pití a koho by sis vzala na roznos a tak ...ale tak do 10 tisíc by ses vejít mohla když budeš skromná:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud to vezmu ze zkušenosti, tak na oslavě mých 25.narozenin bylo 30 lidí + nějací ti prckové a stálo nás to cca 12tisíc, jídlo jsme si dělali komplet sami, nákupy v Makru. Je v té ceně pivo, víno, alko, nealko a jídlo. A všeho bylo dost a ještě zbylo. Je možné, že jsem tam něco nezakalkulovala, ale ty podstatné položky jsou v této ceně. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kdyz to vezmu podle nas tak obed nas vysel na cca 3tis. a vecerni hostina na cca 5tis.ale vecer uz bylo 52lidi.Ale doporucuji si i nekoho zajistit na vareni.My jsme meli tady mistniho kuchare,chce se to ptat a pta.Pro 28lidi staci jeden cisnik ale aspon dva v kuchyni.Nevesta ma hodne starosti a jeste k tomu varit to by uz bylo moc,ale zalezi na vas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?