Koho pozvat?

Profilova fotka
Ahoj, koho pozvat na svatbu? Máme z toho rozpaky a smíšené pocity. Nejprve jsme chtěli pozvat nejbližší rodinu, tj. sourozence s manželkami a jejich děti, rodiče a svědky. Ale zdá se nám to nákladné. Jenže svatbu pouze ve čtyřech si taky nedokážeme představit. Děkuji za Vaše názory. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My zveme jenom rodiče a sourozence, příp. jejich partnery...takže máme 9 hostů :-) (ale platíme jim vše na svatbě, včetně ubytování...) No bohužel jinak mám velice zozvětvěnou rodinu, plno vdaných sestřeni s dětmi, tak by se to dost vyšplhalo..tak jsme si řekli, že jenom ty nejbližší. Nepotřebuji tam tetičku, kterou jsem viděla všeho všudy 5x...zvát jen proto, že je to rodina? Ani náhodou! Jo, někoho máme bližšího, ale pak by to bylo nefér vůči ostatným, tak jsme si řekli, buď všichni, nebo nikdo..takže nikdo :-)
Odpovědět
My budeme mít na svatbě rodiče, sourozence s jejich drahými polovičkami, svědky a každý ještě jednoho kamaráda. Původní plán byl, že za svědky půjdou sourozenci, ale pak nám to přišlo líto. Takže dohromady 14 lidí včetně nás. Ve čtyřech by mě to mrzelo, rodiče se mi o to rozhodně ochuzovat nechce. Ale chcete-li to skrouhnout, pověřila bych svědčením sourozence ;-) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?