Cena cateringu

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jaké máte zkušenosti s cateringem. Myslela jsem si, že když si objednám catering, tak v ceně jídla už je započítáno i to, že nám ho přivezou a obsluha během něj, následný úklid (teda umytí použitého nádobí) a prádelna za ubrusy. Jde mi hlavně o to, že prostory kde budeme mít svatbu si budeme pronajímat od jedné firmy a od té stejné máme mít i catering. Ale zdá se mi to teda celkem předražené, že si vše musím zaplatit zvlášť - tedy nájem, catering, obsluhu, cas, který stráví nachystáním stolu, cestovné pro ně (i když je to jejich budova), energie nejsou v cene nájmu....děkuji za vaše názory, nemám zatím zkušenost s cateringem, tak nevím jak to chodí.
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme v restauraci, kde catering taky zajistuji oni a maji to tak, ze za pripravu a uklid se plati zvlast, za obsluhu, prani ubrusu atd se plati zvlast,kdyz bychom si u nich dali jen obed nebo jen raut, kdyz si dame, zaplatime, oboji, tak obsluha a prani je v cene.. Jinak je to takovej party stan jakoby a treba vytapeni je taky za priplatek...s nicim jinym zkusenost nemam:)
Odpovědět
aha, my to máme v penzionu (za městem), který patří pod restauraci v centru města. V penzionu si musíme zaplatit pronájem sálu, catering (oběd a raut), který právě zajištují z města, alko a nealko můžeme mít svoje, a dál se platí obsluha, pradelna, energie, i novomanželské apartma si musime zaplatit zvlast a jejich cestovne do jejich penzionu...tak prijde mi to trochu moc, kdyz je to vsechno jedna firma a v podstate nic moc výhody... :D
Odpovědět
@mangou Myslím, že je lepší vědět za co jakou částku platíš. ale zkus si to teda přepočítat kolik to vyjde na osobu. Tak zjistíš, jestli je to výhodné nebo ne ;-) ;-)
Odpovědět
@mangou V ceně nemůže být cesta jelikož každý zákazník je jinak daleko.Někdo si chystá tabuli sám, každý si neobjednává ubrusy, výzdobu, nádobí, obsluhu, někdo si objedná jenom jídlo protože tam kde svatbu má jsou stoly, ubrusy, nádobí, zajedná si obsluhu jinde. Proto se tyto položky platí každá zvlášť.
Odpovědět
Ahoj, my měli catering a v jeho ceně byla i obsluha se vším všudy. Sál jsme si chystali sami, ubrusy prali v ceně nájmu sálu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?