Zlatý zásnubák - z jakého zlata si nechat udělat snubní prsteny? Žluté, bílé, kombinované?

Ahoj, dostala jsem zlatý zásnubák. Nyní se chystáme vybírat snubní prsteny. Chtěla bych se zeptat, zda jste si pořizovali prstýnky v jedné barvě. Tedy - zásnubák ve žlutém zlatě = snubáky ve žlutém zlatě. Pokud to máte namíchané - jeden z bílého zlata, druhý ze žlutého.... nosíte oba? Dále bych poprosila o nějaké zkušenosti se zirkony. Ráda bych si pořídila snubák s několika zirkony. Má někdo zkušenost, že by vám některý z kamínků vypadl? Stává se to běžně? Někde jsem totiž slyšela, že je to dost častý jev.
Odpovědět
Profilova fotka
@monikaam Já mám zásnubní bílé zlato a snubní máme kombinaci červeného a bílého zlata. Asi bych dva rozdílné nechtěla, moc by se to bilo. Zirkony mám na obou - na snubním kolem celého prstýnku a žádný nevypadl. Zásnubní mám od r. 2012 a drží všechny, takže bych se nebála. Jde o to, jak dobře to zlatník udělá...
Odpovědět
Profilova fotka
K zirkonům - mám prstýnek se zirkony několik let (ne snubní ani zásnubní), bohužel je pravda, že zirkony časem ztrácí lesk a nevypadá to pěkně. Z toho důvodu jsem zirkony ve snubáku nechtěla.
Odpovědět
Pokud chceš mít na snubáku jen několik kamínků, tak si raději dej diamantíky, protože jak tu holky psaly, zirkon se časem ošoupe a bude matný. Na diskuzi vedle, slečna řešila jak nosit bílo- červený snubák s bílým zásnubním dohromady, nakonec se řešení našlo, tak se tam koukni, jak to vypadá, když jsou pohromadě různé zlata.
Odpovědět
@monikaam Řekla bych, že ta kombinace záleží čistě na vás a hlavně na tom, jestli je budete chtít nosit u sebe nebo ne. Já osobně mám zásnubní prsten ze stříbra a se zirkony a nosím ho na pravé ruce. Snubní prsten mám ze zlata kombinovaného (bílé+žluté), bez kamínků a budu ho nosit na levé ruce. Kamínky by vám vypadnout neměly, ať už se jedná o zirkony nebo diamanty. Jak píše gabrielkaada, záleží hodně na tom, jaký zlatník vám je vyrobí. U nás poskytujeme všem zákazníkům doživotní záruku na vypadnutí kamínku z prstenu. :)
Odpovědět
@monikaam Zásnubní mám z bílého zlata, snubní z růžového zlata. Nosím každý na jedné ruce a byla bych sice radši, kdybych byla doladěná, ale oba jsou přesně takové, jaké jsme si přáli a vyšlo to takhle :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?