Zlatnictví Mádr v Praze 9. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenosti se Zlatnictvím Mádr? Díky:-)
Odpovědět
1
2
12
Profilova fotka
to sice nemám ale nám dělal prstýnka p. Ťukal, je levný a udělá vám ja takové jaké budete chtít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
shark: moje kamarádka si tam nechala prstýnek dělat dle vlastního návrhu, poradil jí, vylepšil ho, dodal materiál a celé to udělal mnohem levněji než jiný, kterého oslovila. Také nad ním začínám přemýšlet. Mám ho tady kousek za rohem. Hodně štěstí a dej vědět jak jsi se rozhodla. jitka
Odpovědět
jitymoura: Díky za radu. Já jsem se tam byla ptát, personál na mě udělal úžasnej dojem včetně samotného pana zlatníka :-) Ukazoval mi i návrhy prstenů, což se mi taky líbilo. Máme vlastní zlato na prstýnky, které bych chtěla poskytnout protihodnotou. Jen jsem chtěla znát nějaké ty reference:-)Vlastně jsem skoro rozhodnutá :-D
Odpovědět
alexis a dělá i z bílého zlata?
Odpovědět
alexis: Dělá i z bílýho zlata. Já budu dávat protihodnotou žlutý zlato a budu mít snubáky z bílýho zlata :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Tak obnovuji toto téma, protže jsem se již s tímto zlatníkem setkala :-) tyto informace uz jsem psala do jine diskuze, ale patri hlavne sem :-) musim rict, ze teda z nej mam skvely pocit!!!! vyborne poradil - mat/lesk, sirku prstynku, rekl vsechny cenove alternativy a doporucil to, co jemu z pohledu zlatnika prijde nejlepsi atd. a cena za prstynky s 6 stredne velkyma briliantama 12 500. jeset k tomu je to strasne sympaticky pan. prstynky dela tak, aby byly originaly, prizpusobi je podle vasich napadu. prstynky budou za mesic, to mame prijit na zkousku, aby je pripadne upravil a pak je dodela. zlato jsme taky prinesli a vzal je na protiucet. tak se tesim a jsem zvedava, jak budou vypadat :-) jinak, jak jiz bylo psano v jine diskuzi - reknete mu maximalni cenu, kterou za prsteny chcete dat a on se toho pry drzi a cenu neprekroci. Vse je rucni prace a kdykoliv tedy muze prsteny opravit, ozivit atd. tak, kdo mate s tímto zlatnikem zkusenosti, piste, piste , piste ;-)
Odpovědět
hi hi... Adam Mádr byl můj spolužák na základní škole :-) a ještě jsem na jeho práci neslyšela nic špatného ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lisicko: ale tady jde o Lubora Mádra :-) ten má zlatnictví na Praze 9 ;-)
Odpovědět
Estrellita koukám, žes vyhrabala poklad ;-) , vida, tak pán už tu téma má. Chtělo to jen pohledat. Ten Adam (jestli je taky zlatník), tak to by mohl být jeho syn. Říkal, že dělá se synem. Jinak mě teda prsteny dělat nebude, protože už jsme je měli domluvené jinde u zlatníka, ale kdybych ho potkala dřív, tak to nechám u něj. Poloviční ceny než Rotax, nádherná práce (co jsem viděla na fotkách) a velmi příjemné jednání. Pán je neskutečně ochotný :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
ahaa,a tak syna tam nemel, ale tak asi bude stejný, jako táta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, my když tam byli, tak tam byl i syn, i manželka i pes. Mají nádherného SBT, takže to u mě má další plus :-D Njn, pejskaři jsou prostě "ujetý" (to je jako na mě, ne na Mádrovi ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
estrellita: odpovídám z toho druhýho fóra: my tam byli asi před 14 dny. Já se jen chtěla mrknout na jeho práci a pak se rozhodnout, takže to nebylo nijak plánovaně... A skončilo to tak, že jsem běžela do bankomatu vybrat zálohu :-D Takže nebyli jsme objendaní, přišli jsme tam ve čtvrt na pět (má do pěti) a on tam s námi zůstal skoro do sedmi. Takže přístup fakt super.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mell: my, kdyz jsme tam ted byli, tak jen pan, manzelka dosla pozdeji i s roztomilym psikem, ktery byl u veterinare :-) pry ho maji misto vnoucete :-D a pani se pak hned venovala paru, ktery prisel po nas, protoze my jsme jeste dojednavali detaily, platili zalohu a kdyz jsme odchazeli, tak pan se pak presunul k nim :-) no oni mi taky rekli, at si reknem jakoukoliv hodinu, takze jsou zlati x-) je videt, ze delaji na sebe, ne na nekoho jineho, protoze to je pak rozdil v jednani
Odpovědět
Jo jo holky Adam je jeho syn, mají to zlatnictví společně... a pesan je úžasnej, jen s maminkou na vycházkách vždycky hrozně mával, ona je taková hubeňoučká :-D
Odpovědět
Profilova fotka
lisicka: no tak to vidis jak je ten svet malej, co? :-) ja jsem myslela, ze to zlatnictvi bude nejak velky, nevim, proc jsem mela takovou predstavu, takze pak me prekvapilo, jaky je to maly kramek, ale vzadu meli jeste pruchod asi do dilen, protoze tam meli vsechno svoje nacini. Jen by si podle mne meli nejak ozivit stranky. kdyz jsem na ne jednou sla, a to jsem je jeste neznala, tak me trochu odradily - takova mdla barva, a malo obrazku prstynku. ale nakonec je dulezuty, ze jejich priorita je delat dobre svou praci a ne mit prekrasne stranky, ale pak ....... no ale kdyby to nejak vylepsili, treba by pak prislo jeste vic lidi ;-)
Odpovědět
estrellita: strašně malej :-) oni to zlatnictví mají neuvěřitelně dlouho, bylo tam když jsme ještě chodili na základku... to jsme byli ještě špunti... na stránky jsem ani nekoukala, jen vím, že ho potkala kamarádka co se vdávala a on jí říkal že měla přijít, že by jí udělal cenu na prstýnky :-D protekce hadr... Ty "dílny" jak ty říkáš je zázemí a hned nad tím mají byteček... hezky propojeno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lisicka: jj, vsimla jsem si, ze bydli hned vedle, protoze nam rekli, ze maji jen do 4, nebo do 5, ale pak objednavaji az do 8, ale myslim, ze u nich neni problem ani vikend, nic. jsou fakt prizpusobivi :-) no a ty si u nich taky nechas udelat? :-)
Odpovědět
Přidávám svoji dobrou zkušenost se zlatnictvím Mádr P.9 - prstýnky nám udělali krásné (viz moje album), poradili ochotně se vším, zlato beoru na protiúče tza dobrou cenu a počkali na nás, až jsme se tam dostali po práci. Já jsem si tam nechala ještě udělat náušnice a přívěšek na svatbu, vymyslela jsem si to dost na postlední chvíli a to stihli za 14 dní, abych to mohla mít na obřad na sobě. Byli jsme moc spokojení. DOPORUČUJI.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj elpo, diky za referenci :-) tak to je fajn, ze jsi byla psokojena :-) ja uz se na ne moc tesim :-) meli jste v nich neco vyryteho na povrchu? nejde to na fotkach poznat.
Odpovědět
Profilova fotka
obnovuji toto téma :-) mát ejiž některá prstýnky u sebe? my jsme byli na zkousce a byla jsem mile prekvapena x-) x-) x-) x-) uz jsme tam meli nacrt toho, co bude na povrchu prstynku ( co mam v albu) a uz se na ne straaaaaaaaasne tesim :-)
Odpovědět
Tak jak to tady pročítám asi se tam půjdu mrknout. Jenom nevíte náhodou, jestli používá a jiný materiály než zlato? Ocel, titan nebo nebo třeba kombinace se zlatem? My za prstýnky chceme dát fakt málo, tak myslim, že tenhle pán by mi s tim asi uměl poradit, pokud se ovšem jinejma materiálama zabývá...
Odpovědět
Profilova fotka
krtku: ja jsem tam mozna videla ocel, ale nejsem si jista. ale kdyz zavolas, on ti uricite poradi - teda on, jeho syn, nebo jeho manzelka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hlavne (asi i tu) nebkdo rikal, ze kdyz mu reknes kolik na ne maximalne mas, tak je schopen neco vymyslet :-)
Odpovědět
Já se tam chystám jet "na kukandu". Jenom se už teď bojim, že jak jsem byla přesvědčená o levnejch prstýnkách a určitě ne zlato, tak u něj najednou vyměknu a domu se vrátim s "úžasnym nápadem za pouhých 10000" :-D Ale třeba by mi pomoh vymyslet něco fajn třeba ze stříbra... Uvidim.
Odpovědět
Profilova fotka
krtek: a kdy tam jdes? pak dej info, jak jsi dopadla ;-)
Odpovědět
Holčinky a nemohly byste mi prosím napsat do interní pošty kde tohle zlatnictví přesně najdu? Nemáme už nějak bohužel finance, ale za to představy ano a ty reference co tu píšete se mi zamlouvají ;-) děkuji..
Odpovědět
Profilova fotka
chladas: pisnu i do IP. je tokousicek od stanice metra Vysocanska. webovky maji madr ;-)
Odpovědět
Já tam teda nemám objednané prsteny, ale šperky ke svatebním šatům (náčrtek přívěsku a náušnic mám v albu). Budu je vyzvedávat v pondělí, tak dám vědět. Jinak ano, on se skutečně ptá, kolik za to chcete max dát, ale prostě bych asi nečekala, že mi vyrobí superoriginální zlaté prsteny za 1000 korun. Upřímně za kvalitu se platí. Taky jde o množství zlata, nechci mít na sobě papírový plíšek. Já jsem mu dala strop na přívěsek s řetízkem a náušnice 8000. Slíbil, že ho nepřekročí, tak jsem zvědavá. Jinak toho má docela hodně. Nám dal termín tři týdny, ale to jen proto, že už na to spěcháme. Jinak co se těch šperků týče, strávila jsem tam velmi příjemné dvě hodiny a to po zavírací době, bral jeden papír za druhým a kreslil, bavili jsme se, jak vypadají ty šaty, koukal i na šperky, co mám na sobě, co tak nosím. I říkal, že se při výrobě náušnic snaží vycházet už z nějakých, který ta žena má a dobře jí sedí, protože každé vyhovuje jiný tvar náušnic. V pondělí dám vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
já už od nich prstýnky mám doma a jsou krásné, byly hotové dřív než byl termín, je k nim krásná krabička, já je byla objednat a dobře mi poradili, přítel je vyzvedával.
Odpovědět
Profilova fotka
mabi: tak to jsem zvedava :-) doufam, ze nam prinese dobre zpravy a hlavne fotky, jak sperky vypadaji :-) a souhlasim, z akavlitu se plati. ale jde treba usetrit na kaminkach (treba nedat zadne), pak na sirce prstenu (nemusi byt 5,5 ale treba 4 atd.) nam prave rikal, ze ma hodne zakazek a ze do kdy to potrebujeme, ze je schopny nam je do tydne udelat, ale rekli jsem, ze jelikoz je svata v zari, at si da cas treba par tydnu - takze rekl, ze za mesic budou :-) jinak nakres vypada hodne zajimave :-) my jsem tam s nim stravili 1,5 hodiny po zaviracce :-) andy : vypadaji jako ty na fotce? nemas jejichfoto? :-)
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?