Zcela odlišný zásnubní prsten od snubního

Chci se zeptat, zda máte některá stejný "problém" jako já. Můj zásnubní prsten je diametrálně odlišný od toho snubního. Materiály jsou jiné (zásnubní je žluté zlato s doplňkem bílého a snubní je bílé zlato s doplňkem červeného) a tvar zásnubního je takový, že nedovoluje, aby byl nošený ještě s nějakým jiným na stejném prstě. Jde mi o to, že se to dost tluče, i když je každý prsten nošen na jiné ruce. Ale je mi trošku líto ten svůj zásnubní, který jsem takovou dobu nosila, jen tak odložit do krabice a někam "zahrabat"... Má to tu některá stejně, že po svatbě už zásnubní vůbec nenosí?
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, já mám sice snubní i zásnubní z bílého zlata, ale na jedné ruce se nosti stejně nedají. Jinak ale nosím třebas prstýnek od rodičů ze žlutého zlata, to samé naušnice ze žlutého...možná to není dokonalé sladěné, ale nechtěla bych ty šperky hodit jak říkáš do krabice :-)
Odpovědět
Jsem si nebyla úplně jistá jaký máš zásnubní, tak jsem nakoukla a vůbec mi nepřijde, že by se nehodil, sice určitě nejde nosit na jednom prstu se snubním, ale na druhé ruce klidně, já bych ho nesundala ani za nic ;-) Mně se můj zásnubní a snubní vedle sebe taky nelíbí, přijde mi že tím je oba zabiju, že ani jeden nevynikne a stejně je nosím společně, prostě proto, že to tak cítím :-)
Odpovědět
@barbora_b no právě, taky se peru s tím, že ho nechci odložit, ale pak si říkám, že když tam mám kombinaci 3 barev materiálu, jestli to prostě už není moc :-D @pupickova děkuju Pupí, já zatím nosím jen snubní, ale tuhle jsem prostě šla ven, a už ze zvyku jsem si vzala i zásnubní a jak jsem se po pár minutách divila, že mám oba dva :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tohle teda zatím neřešila...prsteny odlišné mám, jsou z jiného materiálu, mají jinou barvu...přesto nosím oba, na každé ruce jeden, asi je jejich citová hodnota pro mě důležitější než fakt, jestli k sobě ladí :-)...ale to musíš vědět ty, jestli je chceš nosit nebo ne, na druhou stranu, pořád je to jen prsten, jsi vdaná i bez nich .))
Odpovědět
Možná to může být trošku estetický problém, ale asi bych to nijak neřešila a vlastně ani neřeším ! :-) A myslím, že když bude každý na jiné ruce, tak to není tak zlé ! Osobně je pro mě důležitý můj přítel a nastávající manžel, který mi je dal z lásky, dal si práci je vybrat a chtěl mi je dát a hotovo. A jestli ladí nebo neladí a co si o tom nedejbůh myslí ostatní je mi jedno ! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, já mám oba prsteny ze žlutého zlata, ale na zásnubním mám kamínek a na snubním ne, navíc snubní je hodně zdobený, tak by se to ani nehodilo nosit na jednom prstě. Nosím na každé ruce jeden a vlastně ani nevím,jak to je,jestli se po svatbě nosí zásnubní nebo ne,ale nechce se mi ho odložit,je pro mě symbolem závazku a to je důležité :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam snubni ocel..zasnubni zlato a velky kaminek..spolu moc nejdou tak je nosim zvlast a nemenila bych.Manzel ho vybiral strasne dlouho s tim, ze ho mam na cely zivot:-D To bych mu fakt nemohla udelat a ani nechci,at to vypada jakkoliv:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs k těm více barvám materiálu. Dělají se i tříbarevné prsteny ze zlata, třeba i v kombinaci ještě s titanem, tak proč ho nenosit. Pokud to cítíš tak, že ho nechceš odkládat, tak ho neodkládej. ;-)
Odpovědět
Díky moc holky, ani jsem nečekala, že nás tu je tolik, podle alb to tady vypadá, že většinou už se vybírají všechny 3 prsteny dohromady tak, aby pasovaly :-D tak já si ho akorát nechám zmenšit, páč by mi na druhé ruce padal a můžu je vesele nosit oba :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?