Volíte diamant nebo zirkon do snubního prstenu?

Dneska jsme se dozvěděli, že nám místo diamantu do prstenu dali zirkon, tak bych se ráda zeptat, jaké kdo máte zkušnosti..Volíte radši diamant nebo zirkonky? Mám obavy, že by mi zirkony mohly vypadnout.. Moc děkuji za reakce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No co se týče vypadnutí kamene, je jedno jestli je tam diamant nebo zirkon. Rozdíl je v lesku a v tom jak ten kámen po nějaké době vypadá. Já si moc přeju diamant, ale uvidím, mám tam hodně kamínků, tak by to vyšlo docela draho, tak uvidíme. Diamant vypadá líp a když někdo říká, že to laik nepozná, je to poznat a hodně.
Odpovědět
Profilova fotka
no, já třeba nerozeznám ani bílé zlato od stříbra! :D dokonce jsem přítele prosila ať mi koupí zásnubák stříbrný se zirkony! byl takový mohutnější a od značky Pressence, takže kvalitka! ale nechtěl, prý bílé zlato s diamantem.. na to si ale nepotrpím, kdyby vypadl, jeblo by mě :D
Odpovědět
Profilova fotka
já kdysi dostala stříbrný prstýnek se zirkonem od ex a od mého budoucího muže mám zásnubní prsten bílé zlato s diamantem. rozdíl stříbro/bílé zlato je patrný hnedka, zlato má chladnější odlesk a je více šedé. Kamínek - zirkon vypadá jako sklíčko, diamant mám ale hodně malý. je fakt, že se aspoň nepoškrábe, když je tam moc tvrdý :-) snubák mám se sedmi malými diamanty, sice to bylo pekelně drahé, ale vypadá to pohádkově! Už se na něj moc těším. Sice jsem někde četla článek o diamantech a o tom, jak se zpopularizovaly pro novomanžele heslem "diamonds are forever" - stejně jako jejich láska :-) je to jen o tom, co chceš, nicméně v tom není proklatě obří rozdíl. O vypadnutí se neboj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít snubák bez kamínku ;-)
Odpovědět
Já budu mít zirkon.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Brilianty :-) , zirkony zešednou ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?