Snubní prstýnky z chirurgické oceli, Brno. Kde je mají?

ahojte, nevite o nejake kamenne prodejne v Brne, kde by meli prstynky z chirurgicke oceli ve vetším výběru? děkuji, nechci si je objednávat přes internet
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já budu asi mimo téma, ale dneska jsme shodou okolností byli kupovat snubní prstýnky. Když sme je šli kupovat, tak jsme byli rozhodnuti pro chir. ocel, ale pani nám nabídla !!!rhodiované stříbro!!! - byli jsme strašně překvapeni, jak jsou krásné, není jich moc velký výběr a nemají je v každém obchodě, ale pro laika jsou k nerozeznání od bílého zlata. Píšu to proto, protože my jsme chirdu chtěli hlavně z důvodu ceny, ale tyto prstýnky nás vyšli na 1200,- oba dohromady a měli i levnější. Takže pokud nechcete drahé, zkus kuknout na to rhodiované stříbro. PS: na internetu tyhle prstýnky moc nejsou, třeba ty naše jsem vůbec nenašla :-)) Jinak hodně štěstí při nákupu a do manželského života :-) Doufám, že se nezlobíš za můj příspěvek, trochu mimo téma :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Zdá se, že toto téma zůstalo bez odezvy. Kde jste nakonec ty prstýnky koupila? Řeším něco podobného...
Odpovědět
Profilova fotka
pokud by Vás oslovila damascénská ocel, můžeme i Vám ručně vykovat netradiční a originální snubní prsteny :-) podívejte se na naší nabídku :-) každý šperk je originál s vlastnostmi oceli, takže se nepoškrábe, nezničí, na všechny šperky poskytujeme doživotní servis a záruku:-) šperky je možnés i prohlédnout v Praze a v Brně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?