Snubní prstýnky z bílého zlata - kde je seženeme levně?

Profilova fotka
Mile holky, chtela bych se Vas zeptat, zda nemate tip na levne prstynky. Chteli bychom jednoduche z bileho zlata, sirka cca 4mm, rovny profil, leskle, bez kaminku. Vcera nam byly nabidnuty za 14.000Kc!!!!!!!! Prijde nam t oneskutecne drahe. Za praci chteji 6000Kc a pak 800Kc za 1gr zlata. Jsme z Moravskoslezskeho kraje. Nejde o to, ze bychom penize na prstynky nemeli, ale je nam lito dat za ne takovy majlant. Ideal je do 7000 - je to realne nebo jsem mimo misu? Diky moc!
Odpovědět
zkus se mrknout na žabku a poptat se jich. http://www.prstenyzabka.cz/cs/kolekce...
Odpovědět
Tak není, my máme prstýnky za 7000, taky tedy počítáme s tím, že je časem budeme měnit, protože naše vysněné se pohybují v částkách 20 000 a víc :-D Zkus snubni-prsten tečka cz , my je máme odtamtud a spokojenost. Akorát jsem koukala, že zdražili no :)
Odpovědět
@irenah my mame prstynky od Hejrala, je stejne jako Zabka co dala @iwanov ze Smrzovky a naprosta spokojenost :) my mame konkretne z tehle kolekce D20, pro me s briliantem, presne na miru a to nemame ani jeden malou velikost a vesli jsme se do 10t x-) a to vcetne postovnyho :-D i v ostatnich kolekcich maji bile zlato a co se tyka ceny kterou jste ochotni dat, tak je u nich urcite realna ;-) tady http://hejral.cz/index.php?option=com...
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, zabka vypada super, moc dekuji za tip! Na ostatni taky kouknu. Proste nad 10t nejdem ani za nic :-) Tech 7t mne nadchlo :-D
Odpovědět
my mame za 11tis..coz se mi zda moc tak daji se koupit i za osm..jejda ale uz je pozde my uz je mame zamluvene..ale mame moc hezke nemenila bch ja mam vic kaminku proto ta cena vysoka
Odpovědět
Taky doporučuju Žabku! Ségra od nich koupila asi za 8500 z bílého zlata i s briliantem (ta cena je za oba!). My jsme si je tam vybrali před dvěma týdny, vybrali jsme typ NH4 z bílého zlata a na to, že je to ručně rytý, je cena cca 8000 úžasná! Doporučuji tam dojet osobně, udělat si třeba nějakej víkendovej výlet :)
Odpovědět
Souhlasim s prsteny Žabka - vřele doporučuju! Maj supr nabídku za parádní ceny, jsou vstřícní a milí a vyjdou vstříc. Když dojedete do Smržovky, tak jich mají na ukázku ještě víc než na stránkách, vybere určitě každý. My jsme si nechali s přítelem upravovat prstýnky, které mají na stránkách v klasické nabídce plus brilianty navíc a vyšli nás za fajnovou cenu. A příjemné jednání zdůrazňuji :)
Odpovědět
Ahoj kočky.No my jsme měli s přitelem veliké štěsti a neskutečnou shodu okolností.Byli jsme vybirat prstynky v Turnově a puvodně žluté zlato .Po chvili si majitel vzpomněl že má uschované prstynky ktere nekdo odřekl nebo vyrobil ve volnych chvílích.Nakonec jsme sehnali oproti planu prstynky z byleho zlata za 5tisic.Musim podotknout že mám velmi drobné prsty (pak už je jen dětská)a přítel ma na chlapa také štíhlé prsty tak jsme moc upravovat nemuseli. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji ATELIÉR Zlatý slon Přerov (OD Prior)-ruční výroba, myslím, že i úpravy podle přání, máme prstýnky v kombinaci bílé+červené zlato, já s 5 zirkony a vyšly nás na 6.900,- je teda fakt, že máme malé prsty, já 47,5 a muž 58, cena byla včetně rhodiování, rytí, podle představ a super. Měli jsme tam min. 3 favority prstýnků a ceny za pár mají 4-10 tis. Tohle zlatnictví máme odzkoušené i na jiné šperky a vždy bezva. A právě se dívám, že nově mají i stránky a jsou i v Ostravě a Havířově - http://www.zlatyslon.cz/prerov/
Odpovědět
My máme za 10600 z Helios Ostrava a to je máme i s rytím, ryté na povrchu a s kamínky, ty co popisuješ musí být o hodně levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také z Heliosu měli jsme své zlato a platili jen práci což dělalo 5000+rytina takže super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, diky moc za tipy, mame vybrano od Zabky. S pani jsem si psala, je rychla, mila, vstricna. Osobni navsteva je bohuzel pro nas nerealna, je to na druhe stran republiky. Ale jsem i tak nadsena, takze verim, ze budeme max spokojeni! Diky za reference! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
doporučuji prsteny od firmy Žabka, velmi ochotní, prstýnky nádherné, nejlevnější které jsme viděli, a navíc nám velmi pomohli, když jsme těsně před svatbou o prsteny přišli. Doporučuji objednat 2 měsíce dopředu,jsou hodně vytížení. I já je objednávala přes internet, jsou naprosto totožné jako na fotce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nazdárek dámy, to my s drahou polovičkou vybrali prstýnky od tud. :-D http://www.snubni-prsten.cz/
Odpovědět
Taky doporucuji Zabku, jeden z nasich nejprijemnejsich dodavatelu! Prstynky uz mame doma, jsou prekrasne a cena vic nez prijemna. Zmeny nejsou problem, ja jsem si treba na vybrany model nechala pridavat zlato, aby byl silnejsi, a nastavajici si zase vybral svuj z uplne jineho modelu. S nicim nebyl problem. Taky pro nas osobni navsteva nebyla mozna, ale vybrala jsem si 3 modely, ktere mi poslali na vzor. Vse probehlo super, rychle a k nasi spokojenosti. Ale opravdu je treba objednat co nejdriv, maji spoustu zakazek a taky to posilani vzorku trochu trva.
Odpovědět
@airawen Za jaké je potom plánujete vyměnit?
Odpovědět
@lennii Za mokune gane prstýnky od Invencie :) Ony stojí nad 22 tisíc, takže na ně nebylo a navíc mám díky tomu slíbenou druhou maličkou svatbičku :) Za pár let, samozřejmě. :)
Odpovědět
@airawen Ty jsou moc pěkné...jj, ceny od Invencie se pohybují opravdu trochu výš ;-) A druhá svatbička...to bude super ! To se máš na co těšit ! :-)
Odpovědět
@irenah Ceny popsaných 4 mm širokých prstýnků by se měly opravdu pohybovat v ceně kolem 8500 Kč za oba. Záleží ovšem na jejich hmotnosti. Ta pak vychází nejen z šířky, ale i z výšky profilu a pak také z velikosti vašich prstů. Můžete se dívat také po prstenech s kameny, protože prsten pánský je u většiny výrobců dodáván bez kamenů. Chtějte pak jednoduše oba prstýnky v pánském provedení. U nás např. snubní prsten Soliter 037-97 má tři vsazené zirkony, ale pánský je bez kamínků.
Odpovědět
@irenah: ahojky. my jsme přímo z NJ a nechali jsme si snubáčky dělat tady u nás ve zlatnictví. za 7 tisíc,bílé zlato,lesklé,uprostřed ručně tepaný,matný proužek,bez kamínku,jen teda šířku máme 5mm... jednoduché,krásné,dle našeho návrhu :-) byli jsme a jsme doteď spokojeni... posílám odkaz na zlatnictví :-))) http://www.jiribohac.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Zlatý slon má levné, ručně zhotovené snubní prsteny a prodejnu má už i v Olomouci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irenah doporučuji Žabku. www.prstenyzabka.cz
Odpovědět
@enyty mohu se optat u koho jste v Turnově byli? já jen jjestli to nebylo u mého tatky,taky vyrábíme snubní prsteny, máme pidi prodejnu zároveň s dílnou :)
Odpovědět
jinak děvčata kdyby jste chtěla, mrkněte na www.goldex.cz veškeré snubní prsteny ze zlata mohou jít koupit i přímo přes výrobce a cena je pak samozřejmě levnější, vše co nabízeji zhotovuje můj taťka a já.
Odpovědět
@irenah http://www.goldex.cz/snubni-prsteny/s...
Odpovědět
Máte někdo prsteny od Žabky, model R7? Jedná se o starší model, ale mě se moc líbí :D
Odpovědět
Profilova fotka
Snubní prsteny levně dělá i pan Moravec z Opavy, podívejte se na jeho práci na fleru, dělá pěkné prstýnky, máme u něho objednané :)
Odpovědět
Profilova fotka
Devcata, dekuji, otazka je jiz ale passe, zitra jsem pul roku vdana :-) A na ruce nosim zabkovsky prstynek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, mám problém s prstýnky, mám přesnou představu, kterou jsem našla u Retofy, ale jaksi za cenu, kterou nejsem ochotna za ně dát.. Nemáte někdo tip, kde sehnat stejné jen levnější z bílého zlata? A máte zkušenosti s prstýnky ze stříbra, jestli vydrží?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?