Snubní prsteny značky Mogati. Kde v Praze?

Ahoj holky, nevíte kde by se v Praze dali vyzkoušet snubní prsteny značky Mogati.Moc se mi líbí, ale na obrázku to vždycky vypadá jinak než ve skutečnosti.Díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky anoa skus jim napsat poslou ti vzorek ze stribra postou na vyskouseni zdarma :-)
Odpovědět
anoa: do IP posilam kontakt na zlatnictvi v Praze. Kolegyne z prace od nich prstynky ma a jsou uzasne x-)
Odpovědět
Ahoj :o) Od včerejška máme doma prstýnky od Mogati a jsme spokojení ... Poslali nám vzorek ze stříbra, abysme si udělali představu, zhotovení potom trvalo asi 14 dní, to nevím přesně. A jsou za super cenu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@pavka.exit poslala bys mi prosím kontakt na zlatnictví v Praze kde prodávají Mogati?Děkuji :-)
Odpovědět
a mě také, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi moc libi bohuzel nenasli jsme i idealni pansky, hold mam narocneho chlapa
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mi jsme si pro prsteny od Mogati byly osobně v Brně a jsou naprosto užasný doporučuji x-)
Odpovědět
Nějaké nové zkušenosti s Mogati? Pokud možno Praha :-) Hrozně moc se mi jejich prsteny líbí, podobné mají i EGC...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@xpila v Praze nevím, jestli je vůbec někdo zastupuje, možná na svatebním veletrhu? můžu maximálně házet fotky :-D
Odpovědět
@motylkova_svatba Ahoj, prosím tě, poslala vám ta slečna, teď už asi mladá paní ten kontakt? To by mě dost zajímalo, protože do Brna se mi nechce a asi bych je chtěla vidět, než si je koupíme... :-D
Odpovědět
@cibetka_veronika To jsem si taky říkala, že jedině na svatebním veletrhu. Mně se hodně líbí i EGC, jsou dost podobné a mají je na každém rohu. Jen se mi asi zdály o něco dražší. Hlavně já mám hodně hubené a dlouhé prsty, takže je určitě musím vyzkoušet :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@xpila pokud vím, pošlou ti poštou vybraný prsten ze stříbra, abys ho mohla zkusit, ale určitě budeš chtít nejdřív vidět celou nabídku.. a je lepší zjistit velikost i podle kroužků :-)
Odpovědět
Velikost se může lišit podle typu prstenu, pozor na to! ;-) Když jsme vybírali naše, byli jsme přesvědčeni o nějakých velikostech a pak jsme si vybrali středně silné kroužky =do 5mm, ale s nějakým polokulatým profilem a fit profilem uvnitř a paní mi řekla, že mam mít o2 velikosti menší!!! Ono velikostní kroužek je uplně něco jinýho než prsten o síle několik mm. Pozor na to ;-) Ať ho nosíte rády.
Odpovědět
@cibetka_veronika panejo, ty prsteny musí být aspoň za 20 tisíc!?!?!
Odpovědět
Profilova fotka
@pazibarb právě ty kroužky jsou širší, jako snubní prsteny, ale taky jsme dolaďovali s vybranými prsteny.. ty na fotce jsou se zirkony za 21 tisíc, s diamanty samozřejmě víc :-)
Odpovědět
@cibetka_veronika asi už je ze mě poloodborník, když jsem tu cenu takhle trefila?!? :-D :-D Jsou krásné, ale my jsme se na zlato vyprdli - z praktických důvodů, je měkká a my chceme prsteny nosit. Takže máme ocel s diamanty a je to za krásných 7 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
@pazibarb zlato taky vydrží, naprosto v pohodě ;-)
Odpovědět
@cibetka_veronika No jo, jenže já bych samozřejmě chtěla kombinaci dvou :-D A na moje prsty to je fakt problém, stačí, když si vzpomenu na shánění zásnubního, to byl horor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila tak přijeď do Brna :-)
Odpovědět
@cibetka_veronika No jo, Brno je na mě trochu z ruky :-D I když občas tam jedu pracovně, ale už vidím, jak by se tvářili, kdybych jim řekla, že si potřebuju někam "odskočit" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila no já vím, ale jestli to máš s vybíráním prstenů složitější.. zase na většině veletrhů bude asi dost narváno na to, aby si tam člověk v klidu prsteny zkusil a probral možnosti :-)
Odpovědět
@cibetka_veronika Tak já mám naprosto jasnou představu, jen jak mám hubený prsty, tak mi málokterý sedí :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@xpila dost záleží na kloubu, mně je třeba zásnubní na prstě docela volný, ale přes kloub jde sundat ztuha. kdybych měla o velikost menší, už bych ho přes kloub nedostala. další věc je, že v létě trochu opuchají prsty.
Odpovědět
@cibetka_veronika Já mám právě i malý kloub, takže v klidu "oblíknu" i 46 :-D Což už je opravdu dětská velikost... Zásnubák mám 48. Mně teda kupodivu nenatékají nikdy.
Odpovědět
@alusak bohužel, nakonec jsme to oba vyřešili v klenotech aurum... Nekupovali jsme klasické snubní, ale já si vybrala prstýnek, aby se hodil k zásnubnímu a nastávajícímu jej necháme dělat na míru. Jednak má velké ruce a velikost na něj nešla sehnat a druhak, aby se šíří vyrovnal tomu mému :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme vybrali mogati, ale chtěla bych prsteny vidět naživo..volala jsem do mogati a prodejnu maj opravdu jen v brně, říkal že tento rok plánujou otevřít obchod i v Praze..
Odpovědět
také mě nadchly prsteny Mogati Diamond. přítel mi tam objednal zásnubák. potřebuji velikost 47 a ještě mi tam nechal dat rytinu. za dva dny tam volal a to už byl problém. nakonec se dovolal a snažil se s pánem domluvit, že prtýnek potřebujeme do příštího pátku. nebyl problém, prý ho druhý den odešle, prý už ho měl hotový, ale pak si všiml nějaké šmouhy na materiálu a tak musel udělat nový. nic nepřišlo. další týden ve středu tam volal znovu a pán ho ujistil, že do pátku určitě přijde. v pátek nic nepřilo, koupili jsme prstýnek ve zlatnictví a do mogati napsali mail, že už ho nechceme. za 14 dní prstýnek přišel, samozřejmě jsme jej nepřevzali. a pak ani z Mogati nevolali, asi jim nebylo divný, že se jim balík vrátil. prostě to zkusili. na mě tedy firma působí dost neseriozně. a to jsme tam chtěli objednat i snubáky. a navíc prstýnek za 6000,- se zirkonem mi nakonec přišlo hodně
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@pipik ahoj, mohla bych se zeptat jestli si v roce 2011 kdyz jsi shanela kontakt ve kterem zlatnictvi v praze maji sperky mogati, to zlatnictvi nasla? Moc dekuji
Odpovědět
šperky Mogatti jsem nikde jinde nenašla.A reakce majitelů z Brna mě velice zklamala.Nejdřív slibovali,že naberou vzorky a dorazí z Brna na schůzku až pojedou do Prahy,to mělo být třikrát ani jednou to z jejich strany nedopadlo.Pak jsme byli rozhodnuti jet do Brna ale nevyšli nám o víkendu vstříc.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?