Snubní prsteny z vlastního zlata, Brno (Olomouc)

Ahoj, hledáme výrobu prstýnků. Bude to zlato, širší, s kulatými hranami, rytina nebo kamínek, ale přesnější favority nemáme. Nejspíš žluté zlato, případně kombinace. Kde v Brně, případně Olomouci nám vezmou vlastní zlato protihodnotou a dělají pěkné kroužky? Děkuju
Odpovědět
Ahoj, my si dneska zrovna vyzvedli prstýnky z Red and Cube v Brně, kde berou vlastní zlato protihodnotou. Prstýnky jsou krásné, z bílého zlata, v mém je zasazen jeden briliant. Měli jsme zlato, jehož váha nám zaplatila materiál a část práce. Dopláceli jsme 7540, což je teda trochu víc než jsme čekali (čekali jsme 7000) původní limit na prstýnky byl 8000, takže spokojenost. Zlatnictví je v Brně v Kampusu Bohunice, na stránkách mají jen pár prstýnků, v obchodě toho mají víc. Četla jsem tu na to zlatnictví negativní recenze, ale paní si nechávala dělat prstýnky se stříbra, tak jsem to riskla a spokojenost.
Odpovědět
velmi dobré zkušenosti máme se Zlatnictvím Baťka v Lanžhotě, ale to je pro Vás možná trochu z ruky.
Odpovědět
@lankab Děkuji za info, zrovna včera jsem šla Kampusem a koukala za výlohu, ale po pravdě, nenapadlo mě, že by nabízeli i tuto službu, takže určitě se půjdeme zeptat!
Odpovědět
@lucka299 Ano, trošku z ruky to máme, ale kdybychom nenašli nic kloudného v Brně, tak myslím, že by nebyl problém tam zajet. Takže děkuji za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si nechali dělat prstýnky u Zlatého Slona v Olomouci (prodejna v galerii Moritz), výborná výkupní cena zlata a udělají Vám prstýnky zcela podle vlastních představ. My se inspirovali a pak přišli s vlastním nápadem a tak máme originál :)
Odpovědět
Profilova fotka
Muzu doporucit zlatnika Michala Mayera z Bouzova. Je to velice kvalitni, rucni prace...v pripade, ze se Vam cokoliv na prstynku nebude libit nebo nebude sedet...ochotne ihned opravi. Nechavame si u nej delat jednoduche prstynky z vlastniho zlata - muj s malym briliantem, sirka 4 mm, anglicky styl.....ktere pokryje material a za praci budeme doplacet max. 5000. Urcite se vyplati vice, nez kupovat prstynky z obchodu, kde si k tomu pridavaji marzi.
Odpovědět
Dobrý den. Pěkné prstýnky dělá paní Mikulíková v Brně. My jsme si přinesli svoje zlato a vyrobila nám krásné a originální prstýnky. Dopláceli jsme jen malou částku. Má tu i profil. Mohu tedy jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu doporučit zlatnictví v Olomouci na Vídeňské ulici. Manželé Koneční. Já mám prstýnek osázen kamínky, manžel místo kamínků rytinu. Foto mám v albu. Zlato vlastní žluté vykoupili a prstýnky jsou z bílého. Doplatek 4500,- Naprostá spokojenost
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem rozeslala emaily po Olomouckých zlatnících na výkup zlata, tak jsem zvědavá kolik kdo napíše.
Odpovědět
Profilova fotka
ve Zlatém Slonu se výkupní cena lišila podle toho zda to byl jenom výkup, nebo zda to šlo protihodnout na nákup. My jsme si prstýnky zadávali v listopadu a výkupní cena při protihodnotě byla 450 Kč gram. Ale taky se to dost liší podle typu zlata, tedy karátů.
Odpovědět
V Brně zlatnictví Rýdl
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?