Snubní prsteny z chirurgické oceli, máte názor?

Profilova fotka
Ahoj..vydělá jsem nabídku prstenů z chirurgické ocely...některé jsou krásné a super cena... Jen nevím zda nebudou vypadat divně.. Mate někdo zkušenosti???? Díky
Odpovědět
Vypadají dobře, záleží na odstínu, ale často ani není poznat, že nejsou z bílého zlata. Jejich velké plus je cena a také tvrdost, jsou totiž odolnější proti poškrábání, než ty zlaté. Navíc zlaté můžou časem zažloutnout, jak se setře rhodiová vrstva, což se ti u oceli nestane.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi co se ti zda divne :-) Ja s ocelaky nemela nikdy problem, ocelove orstynky uz mam a moc se mi libi.. Snubni mame nakonec z titanu ktery vypada podobne. Ocel je kousek tvrdsi nez zlato, takze by se mela mene poskrabat (prakticky mam prsteny z obu kovu a prijdou mi "osoupane" stejne... Ja osobne treba skoro nepoznam rozdil ocel - bile zlato, kdyz je vidim vedle sebe. Je ale pravda, ze ocel je jakoby kousek vic do seda. Taky ocelove prstynky jsou tlustsi nez zlate, protoze z oceli to tenke moc nejde.. Takze bych ti doporucila si je nekam zajit vyzkouset, ohmatat, porovnat treba s prsteny co uz mas z jinych kovu a pak se rozhodnout.
Odpovědět
Myslím, že rozdíl bys viděla jen tehdy, kdyby byly prstýnky z oceli a zlata vedle sebe. Jinak to málokdo pozná a navíc je to čistě vaše věc a vaše volba. Ale co se týče té odolnosti, tak záleží na kvalitě. Viděla jsem už spoustu poškrábaných ocelových prstýnků (a zlatý ani jediný), takže není ocel jako ocel. Já bych do ní určitě nešla, ale proč se ohlížet na ostatní.
Odpovědět
Já bych se u ocelových bála toho, že tě z nich nemůžou v nemocnici "vystříhat" jako ze zlatých, kdyby se nedej bože něco stalo a snubák musel dolu, ale kvůli zranění na ruce to nešlo :/..chápu, že pravděpodobnost tohoto je asi totálně nulová, ale jeden nikdy neví, co se za x desítek let nošení snubáku může stát
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my budeme volit taky ocel - nejenom díky ceně, ale hlavně díky odolnosti - budoucí manžel pracuje manuálně, a ikdyž já sedím v kanceláři, tak jsem taková gramla, že zničím každý prstem - i na zásnubním (který mám chvíli přes půl roku) mám škrábance.... nevýhoda je, že se nedá hýbat s velikostí...
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že v tom až takový rozdíl není. Výhoda je cena, nevýhoda je to, že nejdou zmenšovat (případně zvětšovat a když se nedejbože něco stane (nateče ti prst či cokoli), tak ti ho musejí rozštípnout až hasiči. My kvůli ceně uvažujeme nad stříbrem. Jelikož je svatba na bás finančně náročná, tak chceme trochu ušetřit... A třeba za pár let si pak pořídíme nové, z bílého zlata. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím ahoj my máme a jsou super vzhledově to ani nějak nejde poznat....a hlavně cenově jsou dostupné a jsou opravdu pevné, manžel ho nosí pořád a nejde to ani vidět....a s tím vystříháním sice je to o něco horší ,ale dá se z toho dostat a když jsme u toho kolikrát se Vám to může stát , že Vám ho budopu muset vystříhávat?já si ho teda sundávám při uklidu , ale jinak ho nosím pořád a nikdy se nic nestalo a nosím ho od srpna a manžel ten dělá rukama a má ho každý den anikdy nic se nestalo.....
Odpovědět
Profilova fotka
Snubní prsteny z chirurgické oceli jsou aktuálně snad nejprodávanější z nabízených materiálů. Ocel je na rozdíl od měkkého stříbra pevnější - poškrábe se ovšem také, ale až za mnohem delší dobu a nedeformuje se. Dá se říci, že pokud zlaté prsteny symbolizují vysokou hodnotu vztahu, ocelové symbolizují vysokou odolnost ;-) Co se týče často zmiňovaného nebezpečí při úrazu: popravdě je mnohem pravděpodobnější, že Vám spadne na hlavu cihla při procházce po městě než aby bylo nutné volat hasiče kvůli sejmutí prstenu. Důrazně ovšem doporučuji snímat prsten před sportem nebo při namáhavé fyzické práci - Vám hrozí úraz a prstenu poškození ;-) To se týká prstenů ze VŠECH materiálů, ať jsou zlaté, stříbrné či ocelové. Přeji příjemný výběr! ;-)
Odpovědět
Ahoj, my máme krásné prstýnky z chirurgické oceli a jsou opravdu krásné :) a taky byly levné. Jak píše slečna viz. výše, výhoda ocelových prstýnku je, že se nedeformují ...vydrží kulaté celý život :)) Takže za mě určitě ano :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme je a jsou perfektní. Jsou krásné, je jich na výběr opravdu hodně a jsou cenově velmi dostupné. Mám snubák na prstě se zásnubním, ten mám z bílého zlata a rozdíl v materiálu ani není vidět :)
Odpovědět
Profilova fotka
prstýnky z oceli jdou zvětšit, max. o 2 čísla .... mám zvětšovaný, jelikož moji velikost neměli .... my máme z oceli a jsou krásný :-) ze zlata nebo stříbra by byly hned poškrábaný, vzhledem k našim zaměstnáním
Odpovědět
Profilova fotka
Prsteny z oceli jsou nejen zvětšit, ale i zmenšit. Záleží na tvaru a velikosti. Povrchová úprava nemusí být jen lesk a mat, ale jsou i další a trvanlivější.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?