Snubní prsteny z chirurgické oceli. Máte je někdo?

Ahoj, máte někdo s nimi zkušenosti?? Přítel je alegrický na zlato, neví jestli i na bílé, ale bojí se, aby se náhodou neobjevila.. Neznáte nějakou stránku??? Máte je někdo taky?? A v jakých cenách se pohybují?? Děkuji za odpovědi papapa x-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Munik, taková diskuze už tu jedna je, ale neva, my máme taky prstýnky z oceli a jsou úplně super. Mám je v albu, můžeš kouknout. Cenově jsou o moc levnější než bílé zlato, ale vzhledově k nepoznání. Odkaz na levnou stránku s prstýnkama: http://www.piercingshop.cz/prsteny/ca... ;-)
Odpovědět
Tak snad to neva... :-N Ještě se tu navyznám, teprve jsem sem začala chodit.. ;-) A děkuji
Odpovědět
Spoustu toho nejdeš zde: http://www.beremese.cz/forum/show.php... A je přítel alergický opravdu na zlato? Pokud by byl alergický na nikl, nemohl by ocelový prstýnek nosit (vím z vlastní zkušenosti, taky jsem si myslela, že jsem alergická na zlato, ale až jsem měla objednané prstýnky z oceli, zjistili mi alergii na nikl, kterého je v oceli opravdu hodně. Prstýnek jsem mohla nosit 4 dny, pak se mi začal dělat ekzém).
Odpovědět
Profilova fotka
Mumik, a viděla jsi ty prsteny z oceli živě? Já je zpočátku taky chtěla, ale přes net jsem je nechtěla objednávat a v obchodech výběr nemají. Navíc jsou dost hrubé, takové masivní, a pokud máš drobnou ruku, mohl by to být problém. a nakonec jsme zjistili, že přítel má tak široký prst, že tyhle prsteny nehrozí. Takže budeme mít bílé zlato. Ocelové by nás stály max. 2000, tyhle budou stát 7.000, ale jsou mohem lepší. A rozdíl mezi ocelí a zlatem je, dost velký.Dobře si to rozmysli.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Také jsme rozhodnutí pro chir. ocel. Moc se nám líbí a také je pro nás cenově přijatelnější než zlato a hlavně přítel zlato ani nechce. Už mám dva ocelové na ruce a jsem spokojená. Ten jeden je z netu (zásnubní s diamantem) a ten druhý z krámu a oba jsou moc hezké. Na netu ti udělají podle tvých představ, takže vůbec nemusí být masivní a hrubé...
Odpovědět
mumik: taky máme snubáky z chirurgické oceli a jsou úplně perfektní moc pěkné, máme je v kombinaci se stříbrem a já tam mám jěště vsazený zirkon...vyšli nás i s rytinou 2.600,- Kč, což je moc pěkná cena...mám je v albu, kdyžtak tam kukni ;-)
Odpovědět
Asi by to chtělo nějak vyzkoušet, co?? Nějaký koupit a ukázalo by se jestli náhodou přítel nebude alergický i na ocel.. On má hodně ciltivou pokožku, ale na stříbro není.. :-S Má totiž trochu lupenku.. Jinak přes net bysme je vybírat nechtěli, takových obchodů se docela bojím , ale nevím jestli někde na prodejně budou mít na výběr.. :-( Snad jo, něco snad seženeme, zatím máme ještě čas.. Ale děkuji za odpovědi aspon vidím, že v tom kdyžtak nebudu sama... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím,mně všechny z oceli připadaly hrubé, mám totiž malinké prsty, i normální běžné snubní na mě vypadaly masivně. asi jak komu to sedne. Sháněla jsem po normálních obchodech několik měsíců a měli toho málo a tak 2 vypadaly jako snubní (v tom je asi lepší net), když jsme pak objevily jeden, co byl ve velikosti miláčka, vypadalo to skoro jako matka(ke šroubku), vůbec ne jako snubní prstýnek.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můj vlastní názor je ten, že se mi to příliš nelíbí.Chirurgickou ocel mám ráda, je to hezké, ale na snubáky se podle mne nehodí.Přijde mni to moc masivní, snubáčky by podle mě měly být jemné, něžné, jako je ostatně i svatba.Proto bych je dobrovolně nevolila. Pravda ale je, že pokud se vyskytuje alergie, není jiná možnost.Pak je ale nesmysl ptát se na zkušenosti a podobně, protože i kdyby zkušenosti nebyly nejlepší, není jiné volby.Jedině stříbro a to se asi také nehodí. Kvalita chirurg.oceli je dost vysoká, takže určitě do toho jděte, design už mě tolik neuchvacuje. :-)
Odpovědět
Mně chirurgická ocel připadá moc obyčejná. Když bych chtěla šetřit, tak vyberu stříbrné pozlacené nebo porodiované. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že jestli je to vhodné nebo není si musí určit každý sám. U někoho vůbec nejde o šetření, ale prostě o to, že to chce. Někdo prostě stříbro a zlato nemá rád...příteli zlato nesluší, a ocel má hezčí barvu než stříbro a vydrží víc. Ale to je jen můj názor...Stejně se Mumi rozhodneš podle sebe a ne podle nás ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
To je fakt. Já se taky spíše rozhodovala opačně, než mi radili ostatní. :-D :-D
Odpovědět
ja se pripojuji s hlasem pro ocel - tvrdy kov tzn.vydrzi hodne :-) a taky se mi docela libi masivnejsi prsteny ;-) do bileho zlata bych asi nesla protoze sem z nej uz mela veci a po kazdodennim noseni zacne chytat nadech do zluta a neni to moc fajn...
Odpovědět
Díky za rady, my se určitě porozhlídneme a vybereme nějaký který se nám bude líbit.. Asi nejspíš zkusíme koupit přítelovi jak prstýnek z bílýho zlata tak z chirurgický oceli a uvidíme jestli se objeví alergie.. Přece jenom je zlatý od bílýho rozdílný.. snad narazíme na nějaký moc pěkný...
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám Mumi, že máme svatbu ve stejný den :-) Tak hodně štěstí při výběru, u nás jsou už ocelové jisté.
Odpovědět
Ahoj Medy, tak pojd do http://www.beremese.cz/forum/show.php... Zatím tak nikdo skoro neni... :-| Ráda si popovídám o přípravách a pod... My si to s prstýnkama ještě rozmyslíme, přece jenom máme ještě čas, že???
Odpovědět
Profilova fotka
Mumik, jestli je tvuj pritel alergicky na nikl, muze mit problem i s ocelovym prstenem. Z vlastni zkusenosti ti muzu doporucit prstynky titanove. Titan ma podobne vlastnosti jako ocel a navic neobsahuje nikl, takze s alergii neni problem. Navic ma dalsi plusy, nestudi, je lehci. Jen je trochu drazsi nez ocel. Ale vzhledove podobny. A s tim, ze jsou ocelove a titanove prsteny mohutne. Jsou mohutnejsi, ale i na moji detske rucicce :-D vypada hezky. Muzes juknout do alba. Urcite bych nepremyslela o stribrnych prstyncich, stribro je strasne mekky kov, takze za chvili v nem jsou hluboke vrypy. U ocelovych a titanovych prstenu mas jen povrchove skrabanecky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mumik Já mám velikost prstýnku 46 a ocelový(i v takvoé velikosti) nevypadá vůbec mohutně. Záleží na vás,jaký typ zvolíte. Já nosím ocel už přes tři roky a jsem nadmíru spokojená. Jak píše brundik titanové nejsou taky špatné,ale já doporučuji ocel. S titanem jsem tak spokojená nebyla, jde v něm vidět jakákoliv rýha ;-) Tak hodně štěstí při výběru :-)
Odpovědět
ahojky, my jsme si koupili snubní prstýnky od STORMU, jsou také z chirurgické oceli. Mají docela výběr (s kamínky i bez, hladké i matné, kombinované). Koupit je můžete v obchodním centru na Chodově a na Smíchově, jeden obchod je přímo uvnitř Prahy na Příkopech. Mám od nich hodinky, náramek a jsem s touto značkou velmi spokojená. Cena je velmi příznivá, kolem 5000,- za oba dva. :-) Rozhodně jsme nebyli první, kdo si od nich "snubní" prstýnky kupoval. Prodavač s tím měl zkušenost. Výhodou je, že si je můžete rovnou odnést (pokud budou mít v obchodě vaší velikost, jinak je objednávají z Anglie, dovoz cca 3 týdny).
Odpovědět
My mame take prstynky z oceli, zcela dobrovolne. Neni ocel jako ocel, muze a nemusi byt hruba, stejne jako zlato je nekdy krasne a nekdy priserny kyc. Mame je od znacky XEN, neni v CR moc obvykla ale sehnat se da, a kdyz sezenete obchod, ktery je dovazi, objednaji vam uz cokoliv z katalogu. Nase staly 10 tisic, nevim, kde se bere povera, ze ocel je levna a zlato drahe, zalezi hlavne na zpracovani a designu. Mam od tehle znacky i krasny zasnubni, netypicky s malym diamantem, uplne ho miluju a jine prstynky bych nechtela. Jinak hodinky a sperky mam take od STORMU, je to muj styl a zlaty snubak by ke me nesel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, přmýšlíme také o chir. oceli a určitě to není z důvodů šetření,ale přijde mi, že vydrží mnohem déle.Chtěla bych ten prstýnek nosit pořád a vzhledem k zaměstnání nemůžu mít zlato,protože se mi tam strašně ničí.Zásnubák mám z bílého zlata a už má uplně jinou barvu než na začátku a ten co mám z chir oceli,tak je pořád stejný.Ještě by mě zajímalo,jak to je třeba s platinou.
Odpovědět
ahoj myslím ,že je to dobrá volba , jsou cenově o hodně levnější a velký výběr najdeš od firmy mOOn :-) mám předvybrané v salonu a vyjdou mne do 2000,-kč
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni na http://www.moon.cz/katalog/sortiment-632. Mají opravdu široký výběr. Stačí rozkliknout variantu prstenů, které se ti líbí a vybrat tam typ materiálu z kterého je chceš a naskočí ti cena za pár. Já je mám taky, ale zatím v krabičce připravené na začátek roku :). cena je cca 2500. Mohu jen doporučit, jsou nádherný a na ruce vypadají taky skvěle
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Chirurgická ocel je super. Taky jsem alergická a rozhodně volím ch.ocel. Mám s ní skvělé zkušenosti. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A proč ne? Já s nimi sice zkušenost nemám, ale když sem obhlížela prstýnky a ptala se, jestli třeba jdou i z jinýho materiálu než ze žlutýho zlata (protože to nenosim a ani se mi nelíbí) a kolik by to stálo, tak mi paní řikala, že žádnej problém, záleží jen jak si to přeješ. Já se ptala s tím, že přítel jej pravděpodobně kvůli práci nosit nebude a přijde mi zbytečný za to dávat spoustu peněz, když bude ležet v šuplíku :-) Tak mi paní nabízela bílé zlato anebo jakýkoli si vyberu a příteli k tomu obyčejný ze stříbra za 500,- Tak se neptej tady, ale zkus se pozeptat v obchodech, když i stříbrné či ocelový prstýnky jsou krásné. Něco určitě vyberete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
krásný ocelový snubáky mají v goldexu, www.goldex.cz, mám od nich zásnubák a je nádhernej.
Odpovědět
Profilova fotka
zelvarka - já taky ! :-) já teda snubák :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme zvažovali všechny dostupné materiály - zlato rádi nemáme a to bílé rádo žloutne - prsteny jsou pak fuj :-p Stříbro nic nevydrzí, ohýbá se, no rozhodně není na vždy, Titan tmavne a tmavošedej snubák je taky docela ošklivej... :-| Platina je celkem dost drahá a my fakt nejsme snobáci, takže nám vyšla chirurgická jako ideální řešení. naše prstýnky mám vyfocené v albu příprav, můj je pořád krásný i když je s kamínky :-)
Odpovědět
Mně se akorát moc nelíbí, že má teď prstýnek z oceli každé dítě :-| Ale řekla bych, že na tom mém je celkem poznat, že je to snubák :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?