Snubní prsteny z chirurgické oceli, České Budějovice

Ahojky :-) nevíte někdo, kde sehnat v Českých Budějovicích a okolí pěkné snubní prsteny z chirurgické oceli?? díky předem za radu ;-)
Odpovědět
Ahoj, prstýnky mi nabízely i ve svatebních salonech. Můžeš zkusit v domu služeb nebo jiné salony. Ceny jsou dokonce o něco nižší než ve zlatnictví. Nebo zlatnictví na náměstí na rohu u Černé Věže, zlatnictví v Krajinské ulici - pan Sklář. určitě něco vybereš, výběr je velký :-)
Odpovědět
my jsme prstýnky koupili v igy vedle alberta, krámek s naušnicema, řetízkama apod.taková bižuterie, máme ocelový, stály nás 300 Kč oba. nemáme snubní, ale sehnali jsme moc krásný a v obou velikostech. jinak v prioru pod schodama podobný krámek, moc příjemná paní a velký výběr, stejná firma je na náměstí ve směnárně petra, přímo v ní mají taky prstýnky, kolem 200 Kč za jeden, pokud nemají obě velikosti, řekli, že do 2 týdnů objednají a dokonce myslím, že i ražbu tam dělaj
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, když si změříte správné velikosti, můžete si prsteny objednat u nás - většinu variant a velikostí ocelových snubních prstenů máme skladem a expedujeme je následující pracovní den ;-) Příjemný výběr přeji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?