Snubní prsteny od zlatnika pana Kalaše nebo Zerocollection

Zdravím, ráda bych zjistila nějaké informace a vaše zkušenosti se snubními prsteny od zlatníka Vlastimila Kalaše a také zda máte nějaké zkušenosti se zlatnictvím Janka na Florenci v Praze . Původně jsme chtěli prstýnky z Janky, které ale dodává Zerocollection - ocel+stříbro, ale nelíbí se nám, že je ve vnitřní straně prstýnků vyrytá značka "Zero", nicméně nám odpověděli, že je to kvůli reklamaci, tak právě nevím, zda se s tím někdo setkal a zda je to běžné. Proto jsme se právě zaměřili na pana Kalaše z Prahy, který vyrábí prstýnky z oceli, případně pana Kubíka z Plzně. Máte někdo, moc prosím, nějaké zkušenosti s panem Kalašem, Kubíkem nebo Zerocollection? Můžete mi poradit. Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lareina82 s panem Kalašem máme jen ty nejlepší zkušenosti :) máme také z oceli s otiskem prstu ;-), dokáže zkrátka i nemožné :)
Odpovědět
u pana Kalaše si též necháváme vyrábět prstýnky - chirurgická ocel. A můžu ho vřele doporučit - výborné jednání, příjemný člověk a hlavně skvělé nápaday ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, značku ZERO COLLECTION nabízíme také - a pokud si budete přát, prsteny mohou být vyrobené bez značky výrobce uvnitř. Případně nás prosím kontaktujte, prsteny jsou to velmi pěkné a kvalitní! ;-) Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
I my máme prsteny objednané u pana Kalaše a též ho vřele doporučuji. Výborné jednání, vyrobí vše tak, jak si přejete. Také jsme se rozhodovali mezi různými výrobci, ale pan Kalaš nás svým přístupem a jednáním prostě "dostal". Je vidět, že je to člověk na svém místě a že ho práce baví :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Já pana Kalaše nedoporučuji. Objednali jsme u něj prsteny v lednu za cca 50 000Kč. Sice je to chlapík sympaťák, ale místo toho, aby nám podle smlouvy udělal prsteny do dubna, tak jsme je dostali až snad dva týdny před svatbou, kterou jsme měli v srpnu. A hlavně, NEBERE telefony a NEREAGUJE na SMS a do výrobny se za nim jít nedá. Teď potřebuji servis prstenu a už ho jak debil naháním 14 dnů.
Odpovědět
A na kolik u pana Kalase vyjde snubni prsten z oceli? Predem dekuji za odpoved
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?