Snubní prsteny od firmy Žabka. Máte s nimi zkušenost?

Ahojky, mám dotaz. Máte někdo zkušenosti s firmou žabka? Našla jsem ji na internetu a jejich prstýnky se mi líbí. A ceny jsou úplně báječný. Na internetu píšou i dobu dodání, od objednání 10 dnů. To je úplně super. Ale přece jenom by mě zajímalo, jestli někdo z vás od nich má prstýnky a jak jste spokojení. Díky předem za odpovědi.
Odpovědět
1
2
20
ahoj já konkrétně s touto firmou zkušenost nemám,ale spolužačka co se loni vdávala si je tam objednávala tady je pod jménem "bjanka" tak ji dystak napis
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mi teď objednali vzorky... mají přijít do týdne. Ceny jsou víc než super a na obrázcích krásný, uvidíme skutečnost. na požádání ti zašlou i zkušební kroužky a hlavně ty vzroky ze stříbra - pozlacené.... Takže zatím jsme spokojeni...
Odpovědět
ahoj, my prsteny od Žabky máme, jsou k náhlednutí v albu. Jsme nadšení z jejich práce, prostě všechno super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak prstýnky dorazili a jsou super, super cena, super přístup i super rychlost....
Odpovědět
ja je mam, jsou uzasny, daleko hezci nez co mi nabizeli v obchode a ta cena je uplne bezkokurencni, byt tebou si je objednam, zjistili jsme si jen pro poradek velikosti...fakt jsou krasne, nezklamou te, taky jsem mela trosku strach to takhle objednavat, ale skoncilo to na vybornou, jsem na vysost spokojena...doporucuju!! a rytiny jsou taky zdarma
Odpovědět
ahoj holky, tak v pondělí nám dorazily prstýnky. jsou tak náááádherný. nejradši bych ho už nosila. chtěla jsem ho mít chvilku na prstě, ale přítel mi to zakázal, že se to nemá. Tak musím vydržet do srpna, už aby to bylo. Jinak přístup, super cena všechno nej. Fakt jsme udělali dobře, že jsme je od nich objednali. Pročítala jsem diskuzi o nepodařených prstýnkách a je to fakt síla. Já jsem je sice tak detailně neprohlížela, jak píšou některé holky, ale určitě bych si nějaké nesrovnalosti všimla. Ještě jednou nemají chybu, jsme moc spokojení.
Odpovědět
Profilova fotka
také nám už dorazily prstýnky, jsou opravdu moc pěkné! máme z nich radost! ;-)
Odpovědět
Holky, prosím, pošlete mi některá odkaz přes IP. Nemůžu to na tom netu najít :-( moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
To Kulihrasek: prstenyzabka ;-)
Odpovědět
Díky moc :-) hned to zhlídnu...
Odpovědět
Taky se přidávám, prstýnky Žabka už mám doma, ne přes net, ale v Přerově je prodávají normálně ve zlatnictví. Mám je v albu, jsou ze žlutého, bílého a červeného zlata, nejsou ryté, ale ražené, takže by to prý mělo dýl vydržet. Stály jen 6500. Rytí písma je zdarma, došly opravdu za 10 dní a jsme spokojení.
Odpovědět
lenka.tch • Dnes ve 14:02 Máte někdo zkušenost se zlatnictvím Žabka? Mají krásné prstýnky za super ceny. Jsou spolehlivý, jak vypadají prstýnky a zapůjčí vzorek na vyzkoušení velikosti? Děkuju Vám!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahojky, mi je máme a jsou super, poslali nám vzorky, těch prstýnků co se nám líbili i velikostní kroužky...pak došli do 14 dnů, jednání super a jsou opravdu krásné, bílé zlato nežloutne. Vyrytí jména a datumu je zdarma
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já musím také vyjádřit spokojenost s touto firmou - opravdu super jednání a veliká spokojenost s výsledkem - taktéž máme prsteny v albu 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
:-) ahoj,chci se zeptat jestli si už někdo všiml,že žabka na oficiálních stránkách má jiné ceny než jaké třeba prezentuje na eurostránkách ???Chci si od nich koupit snubní prsteny a našla jsem rozdílné ceny cca:1600kč. :-( Prosím pokud máte někdo nějaké vysvětlení tak mi ho napište...zrácím k nim důvěru... |-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
holky, máte některá aktuální zkušenost s firmou Žabka? A jak to probíhá, pokud si prsteny objednáváte a jste z jiného konce republiky? A Vy, co už máte prstýnky déle, jste stále spokojené? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Natrix, já prsteny do Žabky objednávala v únoru a vše proběhlo bez sebemenšího problému. Po telefonické domluvě nám poslali pozlacené vzorky těch které se nám líbili (asi tři druhy) a taky poslali kroužky na upřesnění velikosti. Prsteny dorazili do deseti dnů a to mi je posílali do Brna. A jsou náádherné. Jsme s přítelem maximálně spokojeni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
ahoj, mate jeste nekdo jiny zkusenost s prsteny Zabka? Premyslim, ze je taky objednam, ale jeste si nejsem jista :-| dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
tak máme odtud taky objednané prsteny, na konci února nám je tam budoucí švagr vyzvedne, až pojede kolem :-) Se snad nedočkám :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky,máte někdo objednané prstýnky od firmy žabka?Byly jste spokojeni.Koukám že v diskuzi jsou všichni spokojeni,ale naposledy tady byl někdo v lednu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my je od nich máme. Nechali jsme si je udělat jen podle fotky a jsou super, takže spokojenost :-) Můžu s klidným srdcem doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, kdyz to porovnam se vsim ostatnim zabka je opravdu nejlepsi, nema premrstene ceny, prsteny jsou kvaline rucne vyrabene, servis je super, proste my jsme maximalne spokojeni ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, tak dnes jsme si s přítelem udělali výlet do zlatnictví Žabka. Od začátku jsme byli velice nadšení, majitelé moc příjemní, obrovský výběr prstýnků a jeden hezčí než druhý. Malá rodinná dílnička, vše si majitelé vyrábí sami, vše je děláno ručně, čistá a poctivá práce. V dílně jsme se ptali co se jak dělá, takže jsme měli i výklad jak se prstýnek vyrábí, jak se zasazují kamínky, moc zajímavé ;-) Ceny naprosto bezkonkurenční, není problém ždáná úprava či změna na vybraném modelu. My jsme si ty svoje nej prstýnky vybrali a budeme se těšit až nám přijdou domů. Vůbec nelituji že jsme se tam vydali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kajsav: a mají web?
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: ano web mají, pošlu Ti odkaz do IP ale doporučuji osobní návštěvu, vyrábí pořád nové modely takže na internetu nemají vše.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc, mě stačí pro představu, mám vybráno, dělaj na zakázku taky?
Odpovědět
Profilova fotka
manzelinka: tak to nevím, neptala jsem se, ale myslím že určitě jo, jsou moc ochotní a šikovní...mě se u nich moc líbilo několik modelů nakonec jsme vybrali úplně jiný jak už to tak bývá ;-) upravila jsem si vzhled kamínků a přítel chtěl zase mohutnější prstýnek (větší gramáž zlata) takže ani všelijaké úpravy nejsou problém ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky a odkud jsou?
Odpovědět
Profilova fotka
mysakajaja: je to za Jabloncem nad Nisou ve vesničce Smržovka...však mrkni na stránky, zadej do vyhledávače "prsteny Žabka" a hned Ti to najde...pokud někdo nemá možnost tam dojet tak když se Ti nějaké prstýnky líbí pošlou Ti modely na vyzkoušení a taky kroužky na změření velikosti atd. takže se to dá objednat i takto na dálku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je fakt dobry :-)
Odpovědět
1
2
20
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?