Snubní prsteny Morellato, máte zkušenosti?

Profilova fotka
Milé nevěsty, ráda bych vás poprosila o rady ohledně snubních prstýnků. Za měsíc se vdávám a ještě stále prstýnky nemáme. Obešli jsme desítky zlatnictví a všeho možného, ale nikde se nám nic moc nelíbilo. Já bych si víceméně vybrala, ale nechceme pánský obyčejný kroužek, který vypadá v podstatě jako matice. To už je pak jedno, zda ho má ze zlata za 16500 nebo z luxusní oceli za 2tisíce. Nedávno jsem narazila na šperky italské značky morellato. Ráda bych věděla,zda nemáte zkušenosti i vy a jaké. Jedná se konkrétně o pánský prsten s malým diamantem http://www.piercing-sperky.cz/prsten-... a http://www.piercing-sperky.cz/prsten-...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prsteny značky Morellato nejsou primárně určeny jako snubní - v nabídce není totožný model v dámském i pánském provedení. Ostatně jen málokterý český muž si představuje snubní prsten s kamenem, i když výjimky samozřejmě existují. Dovoluji si též upozornit, že Morellato je trendy značka a módní vlivy se neustále mění. Při výběru snubních prstenů doporučuji zvolit spíše umírněný design - jen u toho máte záruku, že Vám po čase nezevšední. Budete-li mít zájem, ráda Vám s výběrem konkrétně poradím. Přeji pěkné dny a příjemné přípravy! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irennn Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naši kolekci snubních prstenů. Vyrábíme z různých šlechtěných kovů např. platina, zlato 585, 750, palladium či stříbro. Pokud budete chtít, klidně se podívejte na naše webové stránky nebo se můžete stavit přímo k nám na prodejnu kde Vám rádi ukážeme ojedinělé snubní prsteny, svým tvarem i designem ( na našich stránkách nabízíme pouze výběr snubních prstenů). Vyrábíme snubní prsteny i podle fotografie či nákresu v tzv. 3D programu. Mějte se hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, ráda bych se podělila o špatnou zkušenost s ok- snubními prsteny...16.7.2012 jsme odeslali platbu 7200Kč na jejich účet za prstýnky, vše řádně vyplněné, včetně variabilního symbolu, odpověď od nich žádná, jen potvrzení objednávky...dnes jsem se dotazovala na to, jak to teda vypadá a zda peníze dorazily a pan Nešleha mi odpoví, dobrý den, čeká se na platbu! To mě ne že naštvalo, ale přímo nasralo!!! Dle výpisu z účtu už tam peníze víc jak týden....napsala jsem mu laskavě, ať si v tom udělají pořádek.....a zítra tam hodlám zavolat, protože tohle je na mě fakt moc! Jak se bránit? Nejvíc mě štve, že prstýnky samozřejmě nikdo nezačal vyrábět....
Odpovědět
Tak já mám zkušenost se značkou Morellato v podobě zásnubního prstenu a hodinek. S kvalitou jsem naprosto spokojená. Ale souhlasím s názorem výše, že se těžko budou shánět v jejich nabídce snubní prsteny, neorientují se tímto směrem (pokud samozřejmě nemáte už nějaké přímo vybrané). Mám i zkušenos s panem Nešlehou a zastala bych se ho, jelikož byl vždy ochotný a vyšel nám vstříc i se speciální úpravou snubního prstenu a to i poté, co jeden přišel nakonec jiný než druhý. Vše rychle napravil. Nabídl nám i osobní úkázku a zkoušku námi vybraných prstýnků. Nevím samozřejmě, jak to ve skutečnosti je, ale nejspíš došlo jen k omylu a vše se vyřeší ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@irennn Ahoj, tak jak to dopadlo s prstýnky? Přemýšlíme také o nákupu na ok-snubniprsteny...
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca Ahojky naštěstí nakonec dobře, ale měli jsme kvůli tomu prstýnky na knop. Pan Nešleha měl evidentně bordel v platbách a vůbec nevěděl,kdo mu peníze poslal nebo ne. Nicméně po pár negativních telefonátech to dal do pořádku, ale samozřejmě se zpozdila výroba prstýnků, pan zlatník Vlastimil Kalaš toho měl pak moc a musel nám je posílat mmskou. Takže celkem nervy a to jsme posílali peníze v takovém časovém předstihu. Ale pak prstýnky dorazily a byly nádherné a jsou nádherné stále..takže za mě určitě velká spokojenost, i s panem Nešlehou,který se nakonec omluvil. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irennn Tak to docela ráda slyším, že to teda nakonec dobře dopadlo. No tak asi do toho taky půjdeme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?