Snubní prsteny - kdy

ahoj holky, kdy bychom měli objednat snubní prsteny? je mi jasný, že to mají asi všude jinak, budeme objednávat Praha a okolí... svatba bude v červnu, tak kdy tak nejpozději bychom to měli mít objednaný? díky
Odpovědět
Profilova fotka
bezne trva vyroba tak 5 tyzdnov... takze tak 2 mesiace dopredu alebo ked najdete tie prave :)
Odpovědět
Nám řekli, ať na výrobu počítáme měsíc (taky Praha). Objednávali jsme cca dva měsíce předem, abychom měli rezervu.
Odpovědět
díky moc :-)
Odpovědět
@michaelabohuslavova Čím dřív,tím líp. Však je můžete mít doma schované. Můj manžel měl spoustu času,objednávali jsme prstýnky měsíc a půl před svatbou,a málem se to nestihlo,protože ještě v obchodě udělali špatnou objednávku. Hrozný nervy...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja se budu vdavat v cervnu 2016 a prstynky uz mame doma :-) a jsem rada protoze nam dosli s vyrobni vadou a musela jsme je posilat zpet ...ale uz jsou zase doma a v poradku :-)
Odpovědět
@michaelabohuslavova Dobrý den, souhlasím s @88renca88. Prstýnky patří k jedněm z mála věcí, které můžete mít zařízené dlouho před svatbou (kytky zvadnou, šaty z půjčovny vám půjčí na pár dní, apod.). I když se budete snažit zvládnout veškeré přípravy bez stresu, úplně se mu asi nevyhnete. Proto bych být vámi prstýnky zařídila s dostatečným předstihem (klidně několik měsíců), aby se vám nemohlo stát, že na poslední chvíli nastane nečekaný problém, který vše zdrží. Navíc se vám výdaje na svatbu více rozloží. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vyroba trva klasicky mesic ,ale to uz je naknop sla bych objednat aspon 2 mesice predem.Ale objednat neni zacit vybirat,jestli jste nerozhodni nebo mate jiny vkus bezte vybirat aspon 5mesicu predem at to vykristalizuje a vite co chcete a jake mate moznosti.
Odpovědět
Měli jsme svatbu v únoru, dlouho jsme se nemohli rozhodnout a prstýnky objednali začátkem prosince. V polovině ledna byly hotové, ale jenom proto, že bylo mimo sezónu. Z toho je potřeba odečíst vánoční odstávku 2 týdny. Při svatbě v sezóně bych určitě objednávala alespoň 3 měsíce dopředu, aby se to obešlo bez nervů.
Odpovědět
My jsme měli svatbu v srpnu a prstýnky přišly v březnu. Řešili jsme to tak brzo ale i kvůli tomu, že jsem byla 4 měsíce na služební cestě a doma jen o víkendech, chtěli jsme to tedy vše vyřešit před mým odjezdem. Ale i tak bych si je raději objednala co nejdříve.
Odpovědět
Prsteny jsme objednávali 18. června a vyzvedávali večer před odjezdem na svatbu (1. srpna) :-D Rozhodně doporučuju udělat si větší rezervu.
Odpovědět
Profilova fotka
My je objednavali koncem cervna takze dva mesice a kousek pred svatbou....hotovy byly koncem cervence takze podle me akorat....ale myslim ze prstynky jsou vec, kterou muzete mít klidne pul roku dopredu
Odpovědět
My máme svatbu v červnu a prstýnky jsme začali zařizovat již v srpnu a koncem října jsme si je byli vyzvednout...
Odpovědět
Článek se načítá
@michaelabohuslavova doporučuji nejpozději 2 měsíce před svatbou, výroba bývá měsíc až 6 týdnů, také podlé období a jiných zakázek, tak ať máte rezervu, kdyby se něco nepovedlo
Odpovědět
pokud to budete řešit už teď v zimě, myslete na to, že v létě budete mít z horka silnější prsty, tak ať si neobjednáte tip ťop velikost, kterou byste třeba měli potom problém navléknout...(stalo se kamarádce, že měla problém navléknout snoubenci prsten při obřadu kvůli oteklým prstům :-D ). Cítím sama docela rozdíl, teď v zimě je mi prsten rozhodně volnější (a to jsem se bála, jak ho v těhotenství nenavleču). Ale na to vás v dobrém zlatnictví určitě upozorní.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelabohuslavova pritel nasel krasnej nekdy na podzim coz bylo tak pul roku pred svatbou,ja si nechala svuj udelat minulej mesic a jeste je ve vyrobe.Svatba v dubnu. Ale my meli dost specifickou predstavu,takze jsme nechteli cekat,ze to promrhame :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v dubnu a teď v pátek jsme je byli objednat. Trochu jsem se bála, že se neshodneme a že nás bude čekat dlouhé běhání po obchodech, ale nakonec to bylo metodou "přišel jsem, viděl jsem, objednal jsem" - až mě překvapilo, jak rychle jsme se shodli. Já chci všechno dopředu, takže bych to brala tak 3 měsíce - kdyby došlo k nějaké komplikaci, tak ať se to stihne vyměnit...
Odpovědět
My jsme objednávali u zlatníka-umělce na zakázku, měli jsme speciální přání na techniku výroby. Objednáno v září a měly by dojít v lednu. Takže bych řekla, že záleží co budete mít za požadavky :)
Odpovědět
my name svatbu v srpnu a pro prstýnky máme jít 8.2. :-) myslím, že čím dřív tím líp.. člověk má klíd a ke všemu je to jedna z největších investic :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nejpozdeji 2 mesice predem( zadat do vyroby ne zacit s vybiranim ) ,za jeden mesic se zvladnout da,ale uz je to dost na hrane.
Odpovědět
to ja jsem nechala prstynky vyrobit rucne dle nasich predstav a za tri mesice by melo byt hotovo. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?