Snubní prsteny Brno?

Nemáte někdo tip na levné snubní prsteny z bílého zlata v Brně? Děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Již brzy asi do tří neděl se budete moc podívat na naše prsteny v OC Olympia, na stánku SOFIA Silver Jewelry. S tou to firmou spolupracujeme a budou mít naši vzorkovnici ocelových prstenů. S pozdravem Nešleha.
Odpovědět
Ja mam od pana Kourila (nasla jsem na zaklade kladnych recenzi tady). V porovnani se znamymi zlatnictvimi v centru vysly cenove super. Jestli se to ale vejde do tve definice levne, to nevim. Jinak prstynky mi prisly vcera a mam z nich hroznou radost, jsou prave z bileho zlata a vypadaji nadherne. Bohuzel mi je pritel hned po vyzkouseni zabavil, ze pry si mam pockat do svatby :D takze poradnou fotku zatim nemam, ale pokud by to nekoho zajimalo, muzu ho zkusit ukecat a nafotit.
Odpovědět
@coullie já bych je vidět chtěla, ukecejte přítele :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@coullie....prosím o kontakt na p. Kouřila díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu doporučit naší firmu, máme od listopadu otevřenou novou prodejnu a to právě v Brně v OC Velký Špalíček. Na prodejně jsou veškeré vzory, které jsou na našich webových stránkách. Rádi Vám s výběrem poradíme. Hezký den, Goldex
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Vím o internetovém klenotnictví, kde můžete prsteny objednat online a do Brna vám je zašlou poštou. Koukněte na klenota.cz 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?