Snubní prsten jen pro nevěstu. Jde to tak udělat?

Ahojte. Máme v plánu malou svatbu a i přez to máme problém. Přítem nechce prsten a nosit ho nikdy nebude. Víme že jde mít svatbu a obřad bez prstenů,ale já prsten chci. A tak se vás ptám, znáte někdo někoho kdo by měl svatbu a hlavně obřad jen že by ženich dával prsten nevěstě?? Dělá se to tak, nebo máme oba být bez prstenů a já si ho navléknu pak někdy sama?? Nebo si ho máme půjčit třeby od švagra na obřad??? Díky za rady a odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dřív to tak bylo normálně. Prsten dostávala při obřadu jen žena, v některých zemích je to tak dodnes. Určitě půjde upravit obřad pouze k jednomu prstenu. Jen oddávající nesmí říct vyměnte si prstýnky...
Odpovědět
Ahojky, můj milý taky řekl, že ho nosit nebude (nenosí žádné šperky ani hodinky), tak jsme to vyřešili tak, že já budu mít krásný zlatý a on stejný, ale titanový. Vyjde nás na cca 1000 a kdyby si to přeci jen rozmyslel a nosit ho chtěl, tak může.. ;-)
Odpovědět
jo a třeba ocelový se dá sehnat v bižuterce za 200-300, kdyby šlo o to mít jakýkoliv.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My to taky tak chteli, ale pak jsem nasla stranky umeleckeho kovare (www.adamvtriku.cz) a to pritele presvedcilo. Chceme jednoduche ocelove se stopami po kladivu
Odpovědět
@hadruska Jsou pěkné a zajímavé,ale ani to ho nebere. prostě nechce. Kamarádi měli svatbu uplně bez prstýnků a šlo to bez problému. Asi se budu muset pozeptat oddávajícího zda bude ochoten udělat jinou řeč.
Odpovědět
Svatba bez prstýnků jde poměrně bez problémů. Jedni moji známí měli stejný problém a tak si nevěsta koupila prsten a ženich si půjčil od svého bratra jen na obřad a bylo to. Určitě vám vyjdou na matrice vstříc.
Odpovědět
@lennii Jé to je fajn že se to dá půjčovat. Díky
Odpovědět
princ William taky neměl na obřadu prsten:)
Odpovědět
@lucinacka No tak že bych si brala prince?? Jé kéž by.
Odpovědět
@kaerde Není zač :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?