Slevová poukázka - ALO diamonds

Ahoj holky, mám k dispozici slevovou poukázku na 3 000 Kč na snubní prsteny, platí do 20. 12. 2015. Pokud by někdo měl zájem, napište ;-)
Odpovědět
Ahojky a můžu se zeptat ty máš z tama snubní prsteny?
Odpovědět
@ajjushka ahoj, ne, manžel tam kupoval zásnubní, k tomu dostal tu poukázku, ale nakonec jsme snubní pořídili jinde
Odpovědět
Aha,díky za info. :-) Já totiž stále přemýšlím, kde koupit snubáky. :-| Aby byli kvalitní, ale ne předražené. A Alo Diamonds vůbec neznám.
Odpovědět
@ajjushka tak v ALO je to určitě hodně drahé, ale také moc krásné :-)
Odpovědět
@ajjushka Dobrý den, pokud sháníte kvalitní a ne předražené snubní prstýnky, zkuste se podívat do našeho eshopu, třeba si vyberete :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Nabízím poukázku na snubní prsteny do ALO diamonds na 3.000 Kč. :) Přítel ji dostal k zásnubnímu prstenu, ale my ji nevyužijeme, protože nechci na dámský prsten kamínky (bez kamínku pro dámy snubní prsteny nedělají). Ale obsluha v Nové Karolíně v Ostravě je moc příjemná, doporučuji :) Platnost do 07/2017.
Odpovědět
@majerovaveronika Dobrý den, Já bych měl o poukázku zájem, pokud je ještě k dispozici. Rád bych zde koupil zásnubní prsten a velmi by mi to pomohlo vzhledem k tamním cenám :-) . Jak se můžeme spojit?
Odpovědět
@honza5ka pokud je to ta stejná poukázka, kterou jsme měli minulý rok my, tak na zásnubní prsten platit nebude - je to sleva na pár snubních prstenů, ne na jakýkoli nákup..
Odpovědět
Profilova fotka
@honza5ka - Jak píše @luciskrtek, platí pouze na snubní prsteny, přítel ho dostal k zásnubnímu. Dá se tam pořídit krásný prstýnek v rozmezí od 10.000 - 20.000 Kč a samozřejmě pak výše... v ceně je zmenšení/zvětšení prstenu o 4 velikosti. Akorát, tam mám zásnubní prsten na zmenšení, dnes je to 4. týden (ve smlouvě je do 4 týdnů) a neozvali se, po 14 dnech jsme tam volali a ještě ho neměli... předpokládám, že ani dnes ho nebudou mít. :(
Odpovědět
Tak to meni situaci :-D v tom pripade moc dekuji, ale poukaz nevyuziju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciskrtek Ahoj, chci se zeptat jestli jeste mate tu slevovou poukazku nebo uz je rozdana?:)Dekuji za odpoved:)
Odpovědět
@ivana89ivana ta moje platila jen do do 20. 12. 2015, takže ne :-) ale @majerovaveronika možná ještě ano, tak snad se ozve ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak to je škoda:(Přesto mic děkuji:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?