Šířka snubního prstenu 3 - 4 mm

Profilova fotka
Ahojky holky, líbí se mi úzké snubáky, myslíte, že bude pěknej jen 3mm, nebo byste volili raději 4mm? Pro muže by byl asi vhodnější ten 4 mm, co? Myslíte, že kdybychom každý měli jinak široký, tak to nebude vypadat zle? Děkuji za rady....:)
Odpovědět
My třeba máme každý jinak široký, nepřišlo mi natom nic divného :-) Ja mám dokonce jen 2mm, manžel 3,5. Nejvíc ze všeho se nám totiž líbily obyčejné úzké zlaté kroužky, já jsem zkoušela různé šířky a ten nejužší mi seděl nejlíp. Ale určitě dej pozor, aby byl prsten dostatečně vysoký, masivní, mně se třeba na internetu nějaké líbily, ale pak jsem přišla do obchodu zkoušet a bylo mi jasné, že to nejde, většinou byly strašně tenoučké, přišlo mi, že by to nic nevydrželo :-p Nakonec jsme si je nechali udělat v nejbližším zlatnictví podle našeho zadání, vyšlo nás to výrazně levněji než na internetu, a jsou to opravdu poctivé kousky :-)
Odpovědět
Taky máme s mužem různé šířky. Já mám tuším 3,5 a manžel asi 4,5 nebo 5. Ale i úplně tenké kroužky jsou hezké, nevidím problém. Určitě bych navrhovala, aby prsteny k sobě ladily, ale nemusí být úplně stejné. A souhlasím i s @ivvrbka , záleží i na tom, jak je prsten masivní. Hodně jsem narážela na skoro průhledné slupičky a i známí takové mají a vypadá to spíš jako hračka z pouti, o tom, kolik to může a nemusí vydržet vůbec nemusím...
Odpovědět
Ja mám 3mm a ženich 4mm. Chtěli jsme stejný design, aby patřily k sobě. Můj ma navíc 3 diamantiky. Různá šířka je v pohodě :-)
Odpovědět
Přítel si přeje také 3mm já mám rada širší ale zase chceme mít stejné😊😊
Odpovědět
My máme prstýnky zatím ve výrobě u zlatnice, ale nebyl problém udělat různé šířky podle našeho přání. Přítel ma velikost 68 a šířku 7mm, já mám o dvacet čísel užší prst, takže by byl na mě moc masivní. Mám šířku 5,5mm. Zlatnice říkala, ze se to tak bežně dělá.
Odpovědět
myslíte, že bude pěknej jen 3mm, nebo byste volili raději 4mm? čím víc, tím líp. jak prsty stárnou a případně tloustnou, tak úzký prstýnky nevypadaj hezky. Pro muže by byl asi vhodnější ten 4 mm, co? určitě, na mužskejch rukou to vypadá divně, a i ty 4 sou dost málo. volila bych klasickou velikost, což je 6mm. aspon u chlapa myslíte, že kdybychom každý měli jinak široký, tak to nebude vypadat zle? ne, to je úplně jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám 4mm a D. má 5mm - nejde vůbec poznat, že nejsou stejně široké - mám malé ruce, takže na mně vypadal ten 5mm zle.. :) vůbec se neboj různé šířky ;)
Odpovědět
já mám 3mm a snoubenec 4 mm (teda doufám, že jsem to teď nepopletla) :)..sluší nám užší prsteny, v těch masivních jsme se necítili :)
Odpovědět
Já mám 3.5 se třemi droboučkými kamíky napříč a manžel 6 mm hladký z bilého zlata a vypadá to skvěle. Na větší mužské ruce vypadají ty široké mnohem líp.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 4mm a přítel 6mm... On má velké ruce, takže masivnější prsten u něj vypadá krásně... Mě se zase víc líbí jemnější, ale zase ne moc :-D. Ale jestli 3mm nebo 4mm to už je v konečné fázi jedno bych řekla, hlavně aby se vám prstýnky líbily a ladily vám k sobě ;-)
Odpovědět
Tahle vypadají na ruce
Odpovědět
Profilova fotka
Take to ted doma resime. Zalezi opravdu na tvaru a velikosti rukou. Urcite je nutne odzkouset vsechny varianty, co vam budesluset nejlepe. Ruzna sirka neni problem i bych rekla, ze je to ted v kurzu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Super :) ...moc díky všem za příspěvky .... Vybereme snad dobře a určitě tedy budu vybírat v obchodě, abych se mohla na prstýnky podívat, zejména teda na tloušťku. Já mám hrozně štíhlou ruku a prsty, tak by se na mě asi ani víc jak 4 mm široký prstýnek nehodil. Partnera nechám vybrat šířku dle svého ... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@ivvrbka taky bych chtěla uzoučký. 2, max 3mm. Můžu se prosím zeptat, jestli máš někde fotku vašich prstenů a kolik mají na výšku? Děkuju za odpověď:)
Odpovědět
My máme jen obyčejné, jednoduché, přítel bude mít nejspíš 5 mm a já 4 mm - mám sice malinké ruce (prstýnek 46!), ale volíme prstýnky obyč. kroužek se zkosenými hranami - což opticky dělá prsten užší viz foto :-) + hodně taky záleží na tom, zda je to právě prsten co má hrany zaoblené, nebo ne... viz https://www.missbijoux.cz/38-stribrny... nebo https://www.missbijoux.cz/261-stribrn... - ten zaoblený vypadá na dámské ruce podle mě o hodně líp, ale je to jen můj názor, nepřijde mi totiž tak masivní...
Odpovědět
Ahoj, každý jiný určitě nevadí. Jde o výsledný dojem a pokud bude na pásnké ruce prsten širší a na dámské uzší, mohou vypadat víc sladěné než stejná šířka. Nebála bych se toho. Jinak já jsem chtěla spíš pořádný "kus materiálu" a tak mám 5,5. A to nemám nijak dlouhé ani tlusté prsty (vel. 52), ale chtělo to dobře vyzkoušet.
Odpovědět
@barcaaah My máme každý jinak široký, já samozřejmě užší kolem těch 3-4mm, teď nevím přesně, jsou ve výrobě. Užší mi slušel víc a ani nebudeme mít 100% stejný design, i když na první pohled k sobě patří. Odlišnosti bych se nebála :)
Odpovědět
@anyroxy Možná jdu s křížkem po funuse, ale přečetla jsem si to až teď...Pokud si to dobře pamatuju, tak výška obou prstenů je 1,6mm, já mám široký 2mm a manžel 3,5, foto přikládám, jen jsem to narychlo vyblejskla, obvykle teda nosím dohromady se zásnubním.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivvrbka ten je krasne jemny:) a nemas prosim foto prstynku na ruce tveho manzela?:)
Odpovědět
@anyroxy Zkusím zítra vyfotit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My puvodne chteli sirsi, ja 4-5 mm a muz 5-6 mm, ale kdyz jsme si to pak byli ve zlatnictvi zkouset, byly nam mnohem pohodlnejsi mensi, takze jsme se nakonec rozhodli ze ja 3 mm a muz 4 mm :)
Odpovědět
Manželův prstýnek vypadá teda takhle, plus ještě v albu jedna fotka je, ale určitě je to potřeba ozkoušet, každému sedne něco jinýho, to je jasný :) My na to konto máme třeba každý jinou barvu, já mám žluté zlato, manžel bílé (bez rhodiování, takže je i tak lehce do žluta), mně prostě stříbrná barva nejde k pleti a na druhé straně zase klasické žluté zlato neprošlo :-D Já jsem nejdřív váhala, jestli do tak tenkých jít hlavně kvůli trvanlivosti, ale pak jsem si všimla, že moje teta má přesně takový (2mm) a nosí ho každý den už 25 let, takže to asi něco vydrží, jen to chce pohlídat tu výšku a promyslet tvar průřezu, my máme hranatý, vždycky se mi to líbilo víc a přijde mi to trochu pevnější.
Odpovědět
Ježiš to je obrovská fotka, zmenšovala jsem, ale asi ne dost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivvrbka to nevadi, ja jsem za tu fotku rada:D mne se prave take vic libi ten hranaty profil, protoze chci, aby se mi to hodilo k zasnubaku- ten je dost malý. Jen ted premyslim nad tou sirkou a vyskou..zase dilema:D Mymu snoubenci zase spise slusi pulkulaty profil, kdyz jsme si byli zkouset prstynky ve zlatnictvi, ale ten tenci- 3,5-max 4mm. Mně se líbí ta menší šířka, že mi to pak přijde na ruce takové jemnější, ještě k tomu pohodlnější :) - takže chci 2,5- 3mm. A vyhovuje Vám ten rovný profil? Nejsou ty hrany moc ostré? Někde jsem totiž viděla, že dělají rovný profil, ale má zaoblené hrany.. Posílám sem můj zásnubák a ten profil, který jsem zahlídla (rovný se zaoblenýma hranama). Můžu se zeptat, jaký profil se spíše hodí k mému zásnubáku? :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@alubif @alubif muzu se zeptat, jakou mate vysku snubnich prstynku? dekuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
já asi 3mm, přítel těch 5-6 nevím přesně, na mě byl ten jeho už moc široký :( Mám velikost 49 :D a chtěla jsem ho mít dohromady se zásnubním
Odpovědět
Šířka 3mm, nakonec jsem zvolila 4mm, nebyl to už takový rozdíl :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?