S kamenem nebo bez...

Profilova fotka
Ahojky holky, máte prstýnky s kameny nebo bez? Původně jsme chtěli, abych já měla kamen a manžel ne, ale všichni nám to rozmlouvají, že kamen mlže vypadnout, že prsteny s kamenem se nedají zvětšovat - nebo dají, ale kamen pak vypadne.... A že když mám zásnubní s kamenem, tak snubní má být bez kamene... tak by mě zajímalo, jak se na to díváte Vy? My teda nakonec žluté zlato a budou stejné - bez kamenů :-)
Odpovědět
Mne prijde, ze dnes se snubni prsteny casto delaji hrozne prezdobene a trochu se stira rozdil mezi snubnim a zasnubnim prstenem...mam radsi jednoduche vzory.
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff přesně tak - když má nádherný zásnubní prstýnek s velkým kamínkem, tak budu mít jednodušší snubní bez kamene s budu je nosit na jednom prstu a nebudou se "třískat" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám naprosto jednoduchý bílý zásnubní, kde je velký kámen a teď po svatbě ho nosím na pravé ruce (což jsem plánovala, nechtěla jsem na jedné) a snubáky máme kombinaci bílé a žluté zlato, což chtěl manžel a já teda pět malinkých kamínků. Ani mi nepřijde, že to působí přezdobeně a to jsem při výběru šperků hodně decentní :) Jinak je pravda, že když člověk chce počítat s možností změny velikosti prstýnku, tak je lepší buď bez kamene nebo zvolit vhodný model, což byl náš případ :)
Odpovědět
Profilova fotka
mame obaja z bieleho zlata a ja mam bez kamenov :-) mam ich aj v albume ak chces vidiet... mne osobne sa pacia snubaky bez kamenov aj v ladies verzii
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám celokamínkový prsten (foto v blogu) a jsem z něj nadšená. Vzhledem k tomu, že nemám zásnubní, jsem chtěla něco výraznějšího a originálnějšího, co by na ruce samo o sobě vyniklo.
Odpovědět
Profilova fotka
mám s jedním briliantíkem, bílé zlato, je jednodušší, od Rýdla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám výrazný zásnubní, ale i snubní bude mít 3malé kamínky, partner má hladký... nebudu nosit na jednom prstě.. myslím, že záleží co se ti líbí... vyber dle sebe, taky jsem si do toho nenechala kecat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem v tomhle staromódní, jednou jsou to snubáky, tak mají být stejné. Kamínek mám v zásnubáku, tak proč ho cpát i do snubního? Jsou moc pěkné, o tom žádná, ale pro mě by pak zásnubní ztratil tu svou symboliku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je to věc každé z nás. Některá má ráda prsteny poseté kameny, jiná má ráda hladké. Nic není povinné, nebo nevhodné, je to jen na nás... Já mám zásnubní s velkým topazem a padesáti malinkými brilianty, je úžasný, i ve snubním jich budu mít 6 malinkých. Holt budu nosit po svatbě zásnubní na pravé ruce.
Odpovědět
Profilova fotka
@zerea To je na vkusu každého, jaký chce snubní prsteny. Nicméně v dnešní době se i dámský (s kameny) a pánský (bez kamene) dělají v sadě, že je poznat, že "k sobě patří". Jediné, co mě vlastně "přinutilo" reagovat, je to "všichni nám to vymlouvají" - protože to teda všichni melou dost z cesty. Pokud nemáš kameny po celém obvodu prstenu, není se zmenšováním/zvětšováním žádný problém, na usazení kamenů dává většina zlatnictví celoživotní záruku (jsou-li to brilianty, tím spíš). Takže si vyberte prsteny takový, který se budou líbit jen a jen vám, ostatní si můžou víš co ;-)
Odpovědět
my budeme mít stejné, bez kamenů. O tom, že bych měla s kameny, jsem vůbec neuvažovala, protože bych ho nemohla nosit v práci, musela bych ho denně sundávat...
Odpovědět
Já původně taky chtěla snubní bez kamene, na zásnubním mám briliant a přišlo mi, že to stačí. Pak jsem si jen tak vyzkoušela snubní s kamínky a jiné už nechci :-) Je to moderní a vypadá to krásně, i když třeba mamince se to nejdřív nezdálo (dřív na snubních kamínky nebyly), tak pak uznala, že jsou nádherné. Je jiná doba, kdo není konzervativní, hurá do toho. A že kamínky vypadnou bych se nebála, to můžou i ze zásnubního, ale ta pravděpodobnost snad není velká :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Já si myslím, že by se měl hlavně líbit tomu člověku, co ho bude nosit. My si třeba s manželem vybrali každý jiný a je nám úplně buřt co kdo říká. :) Vybírala jsem tak, aby se mi líbil i třeba za 20 let a manžel taky. Jo a na vypadání kamínků je doživotní záruka, takže jsou to jen fámy.
Odpovědět
Já jsem už od začátku byla rozhodnutá, že kvůli peněz kamínky chtít nebudu. Nakonec jsme i vybrali takové, kde by se kamínek/ky nehodil/y, protože jsou už samy o sobě zdobené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?