Podle ceho poznam kvalitni zlatnictvi?

podle ceho vybirate
Odpovědět
Profilova fotka
Asi podle toho, že prodává zlato, ne? Rozsahem služeb, například. Kvalitní zlatnictví je nesmysl jako pojem sám o sobě, pokud si nejseš jistá, jdi do nějaké sítě zlatnictví.
Odpovědět
Je to asi spíše jen jaké služby poskytují. Zlato je všude stejné , protože když je puncované , tak kvalita složení je hlídaná Puncovním ústavem. Rozdíl může být jen v čistotě zpracováni a to třeba poznáš , jestli je hezky udělaný , nebo odbytý.
Odpovědět
Já dle svých zkušeností doporučuji spíše menší dílničky, které stojí o zákazníka a chovají se k němu slušně a taky s ním jednají jako se zákazníkem a nedělají z něj debila ;-) Dnes jdu jednu takovou domácí dílničku vyzkoušet :-) A jinak, vybírám dle prstýnků a jednání. Jak je psáno výše- zlato je všude stejné. V malé dílničce Ti udělají i dle Tvého vzoru. Ve velké síti zlatnictví se ne vždy chovají korektně...
Odpovědět
Mě do našeho zlatnictví přivedla dobrá reference, ale je třeba dávat pozor na to, od koho ta reference je. U nás to bylo od přítelovy babičky, která je neskutečně náročná :D Dál se mi líbil celkový přístup, to, že si nás paní pamatovala i při druhé návštěvě. I na mě pozitivně působilo to, že nám náš návrh náležitě zkritizovali - upozornili na nedostatky, které by při takovém provedení mohly nastat, šlo jim vysloveně o kvalitu prstenu, aby vydržel celý život. Ve finále jsem byla z prstenů nadšená, dostala jsem certifikát k briliantu a několik dalších potvrzení o puncech, zlatu a značce zlatnictví. Celkově spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?