Nejsou snubní prsteny z chirurgické oceli moc masivní?

Milé nevěsty. S přítelem nejsme ani jeden moc na šperky. Proto jsme se ihned rozhodli pro snubní prsteny z chirurgické oceli, které jsou za přijatelnou cenu. Když ale teď brouzdám po netu, váhám. Mám strach, aby prsteny z oceli nebyly všechny moc masivní, mám totiž hubené prsty.Jaké máte zkušenosti? Díky za vaše rady.
Odpovědět
Profilova fotka
milá sun, měli jsme stejné dilema....bílé zlato je rychle zničené...protože čím víc karátů, tím měkčí...navíc dost drahé...a ocel zas nejde upravovat atd. Nakonec jsme dali na radu zlatníka a máme ze stříbra! jseou jemnější než ocel...nejsou tak masivní...cokoli se s nimi dá do budoucna dělat a cena je skvělá! Takže tak! A vlastně nás ani nemusí trápit, že nám říkali, že ocel je moc byčejná...protože stříbro je vlastně také cenný kov! A hlavně jde o symbol, ne o život!
Odpovědět
nejelpší je se zajít podívát do obchodu kde je mají, jelikož ve skutečnosti vypadají jinka. My se právě také rozhodujeme a asi zvítězí ocel. Jsou pevnější, jak poznamenal budoucí manžel - jako náš svazek))))) a mě se líbejí víc a jsou za přijatelnější cenu....
Odpovědět
Profilova fotka
Pritel taky nechtel chir. ocel a pak jsme shaneli zasnubni a hadejte, ktere jsme koupili ? ;) No a snubni budou asi to same, prolezeme kramky, zjistime, co se nam libi a pak je objedname.... Ja zlute zlato nechci, a ocel mi prijde takova dost trvanliva :) A cenove prijatelne, coz je pro nas taky dulezitym kriteriem....
Odpovědět
Jestli Vám trochu pomůžu.....my máme z oceli. Rozhodli jsme se tak, pač jsme chtěli ušetřit. Radši peníze dáme na svatební cestu. Počítáme s tím, že nepůjdou upravit-zmenšit, zvětšit. jsou trochu masivnější, širší mezi prsty, ale doufám, že si zvyknu. Teď nosím dva prstýnky, jeden z bílého zlata a jeden ze stříbra a oba vypadají stejně, není poznat co je co. ocel snad pěkná zůstane.
Odpovědět
Hmmm, stříbro. Taky dobrý nápad. Já koukala ve zlatnictví, ale připadá mi, že zatím v té oceli nemají moc výběr. Přitom na internetu (e-piercing, goldex apod.) mají prstýnky fakt krásné. Vím, že ve skutečnosti nebudou tak pěkňoučké leskloučké :-) ale to samé se dá říct i z bílém zlatu. Vypadá to, že vyhraje rozum a objednáme ty ocelové. Kupoval jste někdo přes net? Máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás to bylo naopak. Moc se nám libily ocelové, ale děsila mě nevýhoda jejich úprav. Přece jenom vidím na mých rodičích, že už své prstýnky několik let nenavléknou přes klouby apod. Navíc mě jasně přesvědčilo, že mi zásnubní prstýnek už po třech měsících (svatební diety) padal z prsteníčku. Nakonec jsme koupil,i sice hodně drahé, ale prstýnky z bílého zlata! A máme je opravdu navždy. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak snad helpnu i ja. Mam jeden z oceli co jsem si koupila, s sesti malymi kaminky a kazdy mi ho chvali stal asi 200kc a vypada fakt super, myslim ze se daji vybrat i mene masivni. Jinak do stribra bych nesla, kupovali jsme si s pritelem stejne od jedne firmy- J.Broch na objednavku k prvnimu vyroci, krasne s kaminkem, vypadali fakt luxusne, jeden asi za tisicovku no a po mesici zacali byt bez lesku, se sramy atd. Myslim, ze na kazdodenni noseni je stribro dost nachylne. Takze jsem pro bile zlato nebo opravdu nejaky hezky kousek z oceli...
Odpovědět
Profilova fotka
chiquita: já mám podobnou zkušenost jako ty se stříbrem s bílým zlatem! Naši je měli za chvíli tak ošoupaný a poškrábyný jak z pouti!!!! Navíc už není vidět kde byl lesk a kde mat...jsou prostě hnusný....já vím, že i stříbro se po čase poškrábe...ale radši dám pár korun za stříbro než desetitisíce z zlato a bude to mít stejný efekt!
Odpovědět
Profilova fotka
saruna: No ja nic v bilem zlate nemam, mam vse ocel nebo stribro, tak jsem si rikala, ze aspon mit ten jeden v bilem zlate by bylo vyjmecne. ale myslim, ze v tom asi hraje i roli od koho jsou. Preci jen muze clovek narazit na nekvalitni zpracovani, nebo?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já přidám svou zkušenost ... mám hodně šperků z oceli... prstýnky, řetízky, naušnice... dostala jsem asi tři roky zpátky sadu z bílého zlata - řetízek, náramek, náušnice a prstýnek... a musím říci, že asi záleží na výrobci,protože na tom ničem není vidět, že by byl poškrábaný prstýnek, zničený..... a nosím ho opravdu pořád.. nesundávám si ho... po dobré zkušenosti jsme proto zvolili bílé zlato a snubní prstýnky máme už doma.... máme od firmy goldex a vypadají nádherně!!
Odpovědět
já pořád přemyšlím a nevím..... k zlatu se přokláním proto, že se dá úpravit, nechci za 10 let kupovat nové prstenkx, jelikož tyhle už budou moc malé neb velké.... .......
Odpovědět
Ahoj, my máme prsteny z ocele a za super cenu 2789 kč nějak tak ta cena byla ty drobné si moc nepamatuju ale víc jak 2800 kč to nebylo :-D mám tam briliant a budoucí manžel bez kamínku. Viz mé album ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
blanickaa: Krásné. Máš je z net nebo obchodu?
Odpovědět
Mám je z obchodu ;-)
Odpovědět
a jak jsou široké? 5mm? Jsem ale zvědavá, co??? ;-)
Odpovědět
elp: já protože se znám, tak za 10 let ten prstýnek už mít nebudu, protože ho někde ztratim :-D proto bych volila tu levnější variantu.
Odpovědět
Mame z oceli, tenoucke, uvnitr zaoblene, jdou bezvadne pres kloub. Mam i sperky z bileho zlata a bohuzel tohle zlato fakt zloutne.
Odpovědět
Profilova fotka
žloutne?? tak to fakt nevím... já mám prstýnek z bílého zlata šest let a zežloutlý ho tedy nemám... asi záleží na kvalitě a na výrobci... takovýto problém s bílým zlatem nemám... a to mám opravdu řetízek, náramek, prstýnek a naušnice...a vše v pohodě....
Odpovědět
sunnye: já ho mám tenčí než přítel, nechávali jsme ten jeho dělat širší, vypadalo to lépe, já ho mám široký 5 mm a přítel 6 mm ;-)
Odpovědět
K romu bílému zlatu - i kdyby se časem prstýnky zdály být "omšelé" stačí skočit do zlatnictví dát je vyčistit a znovu potáhnout a jsou jak nové :-) Mám prstýnek už 6 let a za tu dobu jsem si ho nechala jen letos 1x vyčistit za 70Kč ani jsem ho nedávala znovu potahovat - ještě to není vůbec třeba.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsem nejprve byla pro ocel, ale když jsme pak měli v obchodě možnost srovnání, i přes velký rozdíl v ceně jsme zvolili bílé zlato. Kupovat prsteny přes internet bych neriskovala.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky... my je kupovali přes internet... riskli jsme to... a jsme nadšení.. přišli nás o mnoho levněji a známá ze zlatnictví taky zírala....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Sunnye: my je kupovali na netu na e-piercing. Staáli nás i s rytím 1500 Kč. Jsme spokojení. Šířku si můžete vybrat, my máme 5mm, můžete si vybrat i tvar vitřku, všechno. Další info na tohle téma najdete v diskuzích prsteny z oceli a prstýnky přes internet.
Odpovědět
ahoj holky, tak včera jsme byli kouknout na živo na ch.ocel a porovnávali jsme to....na pohled rozdíl žádný, dokonce se dají popř. zvětšit až o 4 velikosti...tak teď váháme....rozdíl ocel a bílé zlato cca 4 tisíce. Myslím si, že ocel vydrží déle, ale zlato je přece zlato.....fakt nevím......nastavající řekl, ať to rozhodnu, že je mu to je jedno a já nevím....(((((( poraďte holky.....?????
Odpovědět
elp: klidně jdi do oceli, no a co že zlato je zlato..., prstýnek je symbol a nezáleží na tom jestli je zlatý a staál 5000 nebo ocel a stál 500, záleží jen na vás, my máte taky ocel a každý kdo je viděl říkal že jsou super, když jsem špitla že je to ocel, ani nechtěli věřit koukni sem: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
saturnin: jsou krásné.......asi dáme ocel.......
Odpovědět
Profilova fotka
t záleží jen na vás,my máme bílé zlato,segra má bílé zlato,její manžel ocel:-)každému vyhovuje něco jiného,ne?:-))ocel je levnější:-))ikdyž můj prstýnek stál jen 3000 a je z bílého zlata:-)
Odpovědět
Profilova fotka
krasne prstynky, kde vam je delali?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, také jsme řešily a dořešily.... já nosím žluté zlato, tak si nechám udělat žlutý a přítel nosí ocel, takže bude prstýneka buď z oceli nebo titanu.... vůbec není důležité, že nejsou stejné a zda je to zlato nebo ocel - každému vyhovuje něco a hlavně je to symbol pro ty dva a ne pro ostatní lidi, aby říkali, zda je to tak dobře nebo špatně..... :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?