Kde seženu titanové snubní prsteny?

ahojky, poradíte mi někdo kde se dají sehnat pěkne prstýnky z titanu. v žádném klenotnictví jsem je nesehnala , tak bych je chtela objednat z internetu.
Odpovědět
Profilova fotka
někde je tu o tom diskuse, jinak stačí zadat do vyhledávače titanové prsteny a vyjede ti spousta stránek.
Odpovědět
obchodni-dum-mija mi je odtud mame objednane a vyjdou nas i s diamanty na 6000,- :-)
Odpovědět
tak mi teda vyjelo spousta stránek.pořád dokola mija a svět nakupu.je to sice pár typů prstýnků, ale vybrala bych si (viz. album), ale mají nejmenší velikost 48 a já mam 46.
Odpovědět
Profilova fotka
titan i s diamanty za 6000? =-) Asi eur, že? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My narazili na několik titanových prstýnků na sv. veletrhu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Irmo, zkus se zeptat Alese Rehaka, ma moc peknou kolekci z titanu, je to zlatnik, takze by ti mohl mozna udelat nejake "na miru" ;-) Mrkni na jeho stranky (ma tam ale spis zlato..) alesrehak.com -my si u nej chteli nechat udelat prstynky ze zlata, ale nejak vazla komunikace z jeho strany, tak jsme si je pak udelali jinde... proto radim rovnou mu zavolat, maily asi moc nemusi :-D
Odpovědět
hannelle:díky za tip.koukala jsem na ty stranky a asi dělá opravdu jen zlato a stříbro.a odkoho je máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
my máme z titanu od Vojtěcha Bema z Invencie, stály nás celkem 1800 Kč. Ochotný a příjemný pán. Od Aleše Řeháka jsme chtěli původně, ale když jsem se ptala na cenu na ty naše vybrané prstýnky, tak cca 3 000 Kč za jeden. Tím bylo rozhodnuto. Prstýnky jsou nádherný, máme je v albu.
Odpovědět
prstýnky v albu jsou moc pěkný. :-) něco takovýho bych si představovala.na stránkách invencie jsem je ale nenašla.poslala bys mi prosím odkaz?a i ta cena je ok.a dá se do titanových udělat rytí?
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme je na zakázku. Vytiskla jsem si obrázek z e-piercingu, on je tam má, a donesla ho Bémovi, který nám je podle něj udělal. Jen jsem nechtěla kamínek. Rytinu jsme si vybrali hned při první návštěvě, má katalog - celkem obsáhlý. Nevěděli jsme, které písmo vybrat. Udělání trvalo cca 3 týdny. Původně měly stát 2 900, ale říkal, že teď bude zlevňovat, takže nás vyšly na 1800 Kč.
Odpovědět
terjar: máte moc pěkné prstýnky a hlavně za nádhernou cenu. My teda máme po svatbě, prstýnky z bílýho zlata ale teď vypadají jak obyč. kroužky, takže plánuju pořidit si ještě jiné a z jiného materiálu. Mám titanové hodinky a jsem nadšená za tohohle materiálu. A k dotazu, je možné u pana Béma i přes internet objednat a ještě za takové peníze?? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kreditka, děkuji za pochlavu. On nám říkal, že tyto prstýnky už budeme mít nadosmrti, že se s nimi nic nestane. Jsou taky dostl tlusté - 1,7 mm, ale na prstě to kupodivu nevadí, takže jakákolikv deformace je vyloučena. I svůj zásnubní mám trochu pokroucený, jak je tenký :-( . K dotazu, já jsem panu Bémovi psala mail, kde jsem se ho na všechno dopodrobna vyptala a on mi hned odepsal i konečnou cenu atd. Myslím, že kdybys mu zaslala mailem obrázek a upřesnila rozměry (já mám 4 mm a přítel 6 mm, tloušťku jsme si řekli 1,7 mm, nabízel i 2 mm, ale to už by bylo moc, a pak šířku drážky - tu nám řekl sám, jaká je obvyklá, myslím, že 0,4 mm). No a asi to nejdůležitější - velikost. Zkoušeli jsem ji na kroužcích. Ale pokud už snubáky máte, tak asi velikost víte. Právě toho jsem se bála, že se to bílé zlato pak ošoupe atd. Přítel žluté nechtěl, tak to bylo snadné. Tak snad všechno, kdyby nějaký dotaz, klidně napiš.
Odpovědět
Článek se načítá
terjar: díky za vyčerpávající info :-D no my máme bílé zlato, takže taky není co řešit. V albíčku mám asi vyfocený prstýnky ale teď prostě lesk, mat - to je všechno pryč a jsou dost poškrábaný - manžův je jak ložisko :-S a měla by si na něj kontakt - ten email? nevím jestli to budu řešit teď hned ale jednou na stopéro a hlavně mě zaujala ta cena i s rytinou. ... jináč velikost sem si nikdy nepamatovala a pamatovat asi nebudu :-| :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Irmo, ne, neboj, ten zlatnik Ales Rehak dela i titan... sami jsme se tam do jednoho zamilovali, tak jsme si nechali udelat podobny ale ve zlate ;-)
Odpovědět
tak jsem koukala na ten e-piercing.mají tam moc pěkný prstýnky a koukala jsem ze mají velikosti od 45.v albu mam ty co se mi líbí.akorat tam nejsou ceny.zkusim napsat mejla pro porovnání. ;-)
Odpovědět
irmo, toho se vůbec neboj... velikost Ti udělají jakoukoliv, tloušťku taky (my si je nechávali zúžovat, standartní šíře nám nevyhovuje). Můžeš si vymýšlet až do aleluja. Naše (viz alba z příprav i svatební) vyšly na 1700,- a že jsem si vymýšlela ;-) úplně stejné ze zlata jsme viděli v obchodě a chtěli za ně 13.000,- :-N nehledě na to, že velikost byl problém a jakékoliv úpravy či vyrytí textu tabu ]-(
Odpovědět
jee vy uz je máte?líbí se mi jak je to zmatovaný.a to stál 1700,- ten s kamínkama nebo oba?13 000,- bych za prsteny nedala ani náhodou.to raději pořídim levnější a ten zbytek použiju na něco užitečnějšího.
Odpovědět
1700,- oba :-D
Odpovědět
to je pěkná cena.ty stejný titanový, ale jenom s jednim kamínkem vyjdou na 1600,- a s jednim diamantem na 2000,-.tak nevim jestli ten diamant :-| prý je tvrdší a nedá se rozbít.
Odpovědět
za 14dní jedeme na výlet do plzně.domluvila jsem schůzku s panem kubíkem.je velice ochotný,udělal si na nás čas dokonce v sobotu.jsem zvědavá jak budou prstýnky vypadat.na fotce jsou krásný tak uvidíme jestli jsou tak pěkný i ve skutečnosti :-)
Odpovědět
jsem moc spokojena s e-piercing.s panem kubikem je super spoluprace.prstynky jsou nadherny.jeste ze jsme si je jeli vyzkouset, nakonec mam velikost 49.ve zlatnictvi jsem zkousela krouzek siroky 3mm a velikost byla 46, ale prstynky budeme mit siroke 5mm a to mam velikost 49. ;-) za mesic by mely byt hoteve tak uz se moc tesim.pokud nekdo shanite titanove prstynky tak e-piercing doporucuju.delaji i spoustu jinych typu prstynku ktere nemaji na strankach a vypadaji opravdu uzasne. ;-) ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, my máme kombinaci - uprostřed titan a po stranách bílé zlato, já tam mám navíc zasazených 7 zirkonů. Máme je od firmy Dora - typ P1627 (New Jersey, v Evropě mají zastoupení v Belgii a Holandsku - to jsme našli na netu), kupovali jsme je v Praze v "ráji snubních prstenů" na Praze 9 Vysočany, po 15% slevě vyšly na 9.700,-Kč+ rytí zvlášť. Neměli jsme vůbec žádnou představu o prstýnkách, jenom aby byly nějak kombinovaný bílé/žluté zlato, ale tohle byla láska na první pohled. :-) ;-) Vevnitř jsou zaoblený, takže i dobře sundavají (nezakousnou se do prstu)... :-) http://www.dora-trouwringen.nl/produc...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Přidávám se k těm, co mají taky snubní prstýnky z titanu ;-) Koupili jsme je v prodejně Paradox na Chodově. Rytí nám dělal pan Bém z ateliéru Invencie a spokojenost maximální (plus si trochu říkám, že je škoda, že jsme ho neobjevili dřív, ušetřili bysme si spoustu starostí s vybíráním, protože má nádhernou autorskou kolekci).
Odpovědět
Omcamauta: titanove prstynky taky nejdou zvetsit, ze ne?
Odpovědět
kamikadze: to nevím, zatím jsem to nepotřebovala. Zajímala jsem se jen o "nouzové" sundání pokud by natekly prsty - jedině přepilování a spravit už to nepůjde.
Odpovědět
a nemas strach, ze se ti zvetsi prsty, napr. pri tehotenstvi apod. budes ho nosit na maliku? Me se libi z Invecie kombinace titan bile zlato, ale to bude stejna pisnicka s tim rozsirovanim, i s tim prepilovanim.
Odpovědět
v invencii už ryjí do titanu? máme taky titanový snubáky, ale ani 1,5 roku po svatbě jsme se nedokopali k tomu sehnat někoho, kdo ryje do titanu. než jsme se brali, tak v invencii do titanu ještě neryli.
Odpovědět
Karkulko a jak vypadaji prstynky po roce a pul, stale krasne?... :-) Predpokladam, ze ano, kdyz je to tak tvrdy kov.
Odpovědět
ikarkulka: jo. Pán říkal, že do toho titanu to jde v podstatě ještě líp než do oceli, protože je měkčí. Mají hezký výběr druhů písem a udělali nám to na počkání (a včetně zabroušení loga výrobce to stálo 200Kč). :-N
Odpovědět
omca, tak to tam asi vyrazím co nejdřív :-) kamikadze, my je máme napůl se stříbrem a obě ty půlky jsou omlácený tak nastejno :-| takže nevím, jak moc je ten titan tvrdý. je fakt, že já je nijak nešetřím. doma a na noc ho sice sundávám, ale jinak nosím na prostředníčku pravé ruky celkem silný zásnubák z oceli. a třeba na fesťácích nebo tak, když člověk tleská, tak to se to obouchá :-D ze strany, kterou nosím nahoře, jsou ale míň poničený. ještě bych dodala, že mi ty škrábance nevadí, aspoň je vidět, že ho "používám".
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?