Kde koupím snubní prsteny z damasteelu v Brně?

Profilova fotka
Chtěla bych snubní prsteny s dmasteelu, Od pana Kalisty jsou Krásný, ale j to dost z ruky. A než něco objednám, přece jen bych to radši viděla. Nevíte někdo , kde by byly k vidění v Brně či okolí?
Odpovědět
Ahojda v Brně ti neporadím ale určitě je neobjednávej jen tak po internetu. Vyplatí se ti k němu jet. My tam byly před týdnem a na hodně věcí jsme ani nepomyslely ( styl dekoru ). Hotové prsteny ti pak zašlou poštou.
Odpovědět
Profilova fotka
v Brně šperky Max, je to v centru tuším, že na Josefské. Máme odtud titanové, ale damasteel tam měli taky. Ale jak koukám na net, mají z damasteel jen takové netypické, snad vám to k něčemu bude: http://www.sperkymax.cz/o/sperky-z-da... koukali jsme spíš do kategorií podle materiálu než podle titulu snubní, na netu jsme pak jedny vybrali z položky titanové prsteny a v obchodě nakonec trošku jiné. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V naší nabídce máme přes 30 druhů prstenů z damasteel . A je možno si již dnes objednat vlastní výrobu prstenů z .damasteel . To znamená že si u nás koupíte prsteny s výrobou ,domluvíte si termín a pod naším dohledem si prsteny vyrobíte sami. Tu to službu nabízíme jako jediní v České republice.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
dobrý den, naše prsteny z damasteel jsou k vidění jak v Praze, tak i v Brně, naše vzorkovnice čítá přes 50 kusů, není problém se domluvit a prsteny si prohlédnout:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?