Holky, co máte pod snubní prstýnky?

Profilova fotka
polštářek se mi moc nechce, tak potřebuji rady a inspiraci jak si vyrobit něco originálního doma sama. Chtěla bych tam obrázek, co máme na oznámení, napadla mě keramická, nebo dřevěná mistička či cosi , ale jak na ní "připevnit" prsteny? :) poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.dekorace-sperky.cz/deploy/... http://www.nejkrasnejsi-svatba.cz/fil... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/im...
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme jednoduše podlouhlý talířek z Ikea, koupila jsem takovou tu zelenou hmotu v květinářství, do které se zapíchávají živé květiny, do toho jsem v den obřadu zapíchala kytičky ladící s mojí květinou a okolo jsme to posypali bílým hrubším pískem, na který jsme ty prstýnky jen položili - vypadalo to hezky a moc se to líbilo :-)
Odpovědět
Ahoj, plánuju koupit krabičku ve tvaru srdce na dva prstýnky :) takovou úplně klasickou. U mě v albu mám zásnubák v takový krabičce, jen teda pro jeden prstýenk :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo nějakou mističku, do té nasypat takové ty ozdobné kamínky apod (co nejmenší, spíš takový hodně hrubý píseček)... Ozdobit to třeba jedním květem a vedle položit prstýnky :)
Odpovědět
možná budu divná. Ale všechny tyhle vymoženosti pod prstýnky se mi vůbec nelíbí. Takže co mi budeme mít pod prstýnky? Ani nevím, prostě to co mají v kostele, tácek, talířek? Stejně skoro nikdo na to ani neuvidí, tak toto moc neřeším.
Odpovědět
Profilova fotka
já mám keramickou mističku od alucca.cz :)
Odpovědět
tak jako u1230 nic, nejdříve jsem měla nutkání něco si sehnat nebo vytvořit ale pak jsem uznala že je to stejně na ...
Odpovědět
Profilova fotka
keramickou misticku http://www.beremese.cz/fotoblog/mondi...
Odpovědět
mističku z ikea za 39Kč, do toho jsem koupila fialový písek a dáme tam dva květy orchideje, a na ně prstýnky - už jsme si to o víkednu zkoušeli jak to vypadá a jeto super:-) až budu mít chvilku hodím nějakou fotku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem plechovou misticku ve tvaru srdce z eshopu bellarose. Dala jsem na to mech, bylo to jednoduche, nepreplacane:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás přinese prstýnky družička na kytičce z orchideje.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My nic ;-) Teda jakoze to co maji na radnici...nejakej talirek. Je to na chvilinku, nikdo tam stejnak v podstate neuvidi (mimo svedku a oddavajiciho) a polstarky se mi fakt nelibej.....
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem si koupila krásnou skleněno mističku, kterou teď používám v kuchyni. Do ní jsem měla připravené kamínky v barvě kytice. Nakonec jsem vše zapomněla doma, takže nám na radnici půjčili jejich erár :), ale souhlasím s @u1230, že to všichni moc řeší, přitom to je prkotina.
Odpovědět
Mně osobně na detailech záleží, ale taky jak na čem. Bílé látkové polštářky jsem zavrhla. Nejdřív jsem chtěla tácek s hezkýma kamínkama ( v každé z nás je kus straky :-) ) a mezi nimi by byly naše prstýnky. Ale teď chci polštářek z trávy ( obřad bude na louce), má to nějaký odborný floristický název, ale pro mě je to polštářek z trávy :-) Vypadá to takhle.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si chci koupit skleněnou oválnou mističku. Vysypeš ji dekoračním barevným pískem nebo kamínkama, zapíchneš tam nějakou kytičku, dáš prstýnky a vypadá to moc hezky. Navíc tu mističku si pak můžeš dát doma i jako nějakou dekoraci.
Odpovědět
Ja chci maky kosicek s mechem. Zatim hledam tak maly kosicek.
Odpovědět
Ahoj, mohu nabídnout porcelánovou mističku s vloženým barevným srdíčkem :) Stužka i srdíčko se dá vyladit podle potřeby.
Odpovědět
my budem mít to, co mají v kostele. Ještě že se mi různé ty mističky a polštářky nelíbí, aspoň o starost míň.:-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme polštářek Me to you, aby ladil k tématu svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se hrozdně moc líbí mít ty snubní prstínky třeba na živé kytce :-) ale záleží to na tobě :-) :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?