Co říkáte na tenhle snubní prsten?

Ahoj, potřebuji poradit... na internetu jsme si vyhlídli tenhle prsten z chirurgické oceli. Myslíte si, že takový bude i ve skutečnosti? Tj. takhle hezky lesklý? Objednávali bychom si ho z netu, a tak se bojím, abychom pak nebyli zklamaní.... http://www.rajoceli.cz/cs/prsteny/907...
Odpovědět
Nemyslím, že bude takhle bilý a lesklý. Mají tu fotku přesvětlenou a upravenou. Podivej se do alb nevěstám, určitě tam najdeš ocelové hladké prsteny , tak si uděláš představu , jak asi bude vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
@pafca4 tot otazka... radkaja ma pravdu, ze je to hodne svetle. opravdu pekne maji v ocelnictvi Kladno a tam ten lesk a mat je opravdu jako na fotkach. kdyz kouknes u me do alba J&H, je to videt, ale jiny obchod nebudu soudit, to nemuze nikdo, kdo od nich neco nema. Drzim palce, at je volba spravna:-)
Odpovědět
taky si myslím, že je upraven na pc....a za mě i ty kostky, no nic moc....podle mě najdeš ještě hezčí/lepší :)
Odpovědět
děkuju..já právě vůbec nevím... líbí se mi i zlato,ale je hroozně drahé a přítel má velkou tlapu (70). Ocel by mi nevadila, ale nechci,aby prstýnky byly právě moc šedivé...
Odpovědět
Profilova fotka
@pafca4 Zdravím, jestli mohu doporučit, zkuste popřemýšlet i o těch zlatých co se Vám líbí. Ocelové jsou taky fajn, ale po čase se taky poškrábou a krásný lesk je ten tam, těžko je pak vyleštit.I velikosti upravovat není jednoduché. Zlaté se mohu zdát drahé, ale pokud máte možnost dodat si vlastní zlato (v rodině se jistě něco najde) můžete si u klenotníka ve vašem okolí nechat zhotovit prstýnky podle obrázku a snížit podstatně celkovou cenu. Po čase se zlaté dají znovu vyleštit a jsou jako nové. Ale výběr materiálu nechám na Vás jak to budete cítit Vy, co je pro Vás to pravé. Přeji hodně zdaru při výběru.
Odpovědět
Profilova fotka
Prstýnek mi připadá moc pěkný, originální a ne tuctový ;-) Ale myslím, že mijanka82 má pravdu, zlato je zlato a tam by se lesku určitě dosáhlo a bylo by to i takto světlé. Navíc vždyť prstýnky a oddací list jsou jediné věci, které máte na celý život ;-) Ale to je jen a jen na vás. Fandím výběru. Konečně zase nějaký neokoukaný :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?