Aktuální slevy na svetsnubnichprstenu.cz v Praze spokojenost?

Ahojda holky, ráda bych se vás zeptala, zda byl někdo v poslední době na prstýnkách na Palmovce v rámci slevových akcí. Pokud ano, na kolik vás prstýnky vyšly a jak jste spokojené? Díky:-)
Odpovědět
My jsme tam byli ve čtvrtek, kdy byla sleva 30 %. Ale i tak nás prsteny vyšly na 16,5 tis. (přítel má vel. 65, tak tam to nabylo a já mám po půlce obvodu kameny, ale jen zirkony). Prsteny mají krásné, udělají úpravy dle přání a paní byla milá. Akorát prsteny budou až v květnu (řekli jsme, že na ně nespěcháme, svatba je až v srpnu). Kdyby to hořelo, možná by je udělali rychleji, nevím.
Odpovědět
My od nich taky máme a taky 30% slevu a vyšly nás ještě více než Martulku a měly by být na konci dubna... dle mě je udělají i rychleji, ale asi s menší slevou,ale chce se to zeptat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tam byli a i se slevou prsteny vyšly na cca 17tis. Paní sice milá a ochotná, standard doba pro zakázkovou výrobu 4 měsíce ( to mi přijde dost .. ), ale prý by je do dubna stihli. Spíš se mi nelíbí, že prsteny na zkoušení nemají opravdu zlaté, ale jen pozlacené - pokud vůbec, takže jejich skutečná podoba ani nevynikne, takže mě žádný prstýnek vyloženě za srdíčko nechytil.. Nic se tam nelesklo apod. A když jsme se ptali na možnost titan - přítel, zlato - já, tak se s námi ne moc mile rozloučili :/ tak jsme šli raději jinam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?