Zkouknete mi vzor svatebního oznámení? :-)

Profilova fotka
Ahojky, mám v plánů si vyrobit vlastní svatební oznámení, tohle je první pokus, napište mi co si o něm myslíte, prosím. Je to opravdu prvotina, mám v plánu to vytisknout na ruční papír - barvou si ještě nejsem jistá, proto je ve vzoru bílé pozadí. Ruční papír s obrázkem bych chtěla nalepit na nějaký tvrdší papír o pár odstínů tmavší než ten ruční. Nakonec bych přidala zhruba doprostřed horního okraje mašličku opět v podobné barvě.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to líbí, je to jednoduchý a nepřeplácaný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ubrala řádek, přijde mi to takové roztrhané ty informace....jinak motiv je moc pěkný, mně osobně se nelíbí písmo, ale to je jen věc názoru ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezke, ja bych jen vybrala jiny typ pisma, vic elegantni k tomu obrazku, ale kazdemu se libi neco jineho :)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to tvé jméno zarovnala aby to and a jméno snoubence byly přesně na středu. A taky bych asi dala méně řádku (například na radnici v Chlumci na jeden řádek) jinak pěkný :-)
Odpovědět
Obrázek je pěkný, jen písmo a jeho rozvržení není moc šťastně zvoleno. Nahoře ten citát je moc nalepený na horní okraj (dolní okraj je širší a proto to působí nevycentrovaně), text je příliš rozsekaný a úzký, což způsobuje příliš prázdné plochy vlevo a vpravo podél textu. Jména bych možná zkusila udělat jedno víc vlevo a druhé víc vpravo, jestli by to nepůsobilo lépe. ;-) Písmo bych vybrala takové, co bude mít podobné oblé línie jako obrázek, takže psací, elegantní. Tohle písmo působí spíš vesele, hodilo by se např. na oznámení o děstské párty nebo k nějakému kreslenému oznámení s květinkami apod.
Odpovědět
@funnynka Obrázek je moc pěkný, akorát bych za sebe zvolila jiné písmo. :-)
Odpovědět
Mě se písmo líbí ale nelíbí se mi to rozvržení. Ty jména bych dala níž, to "a" vycentrovat přesně doprostřed a text pod tím - víc slov na jeden řádek, aby to nebylo tak roztrhané. Jinak musím říct, že se mi to moooc líbí. Krásné, zbytečně nepřeplácané, super.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc za rady, snažila jsem se co nejvíc opravit, ve všem máte pravdu, nějak jsem si neuvedomila tu roztrhanost textu, ted to vypadá lépe. Ovšem mám problém z druhem písma, tohle je jediný font, který bez problému píše ř,č, apod., tak snad něco ještě najdu, každopádně děkuju za připomínky.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct, že super. Líbí se mi hlavně ten text, který je originální :-)
Odpovědět
Asi bych vše pod citátem posunula kousek níž, aby citát vynikl, nebo ho nějak zvíraznit . Ten text je opravdu nešťastněji řešený, spíš se píše pod jméno jenom: ... oznamují,... a pak vše pod to: že ........ pod to výrazně datum na jeden řádek... pod to místo na jeden řádek.. A nevím jestli by lépe nevypadalo zarovnat text více doprava a ten citát dát pod tanečníky, ale to je už jen na vyzkoušení, neumím si to ted představit :) Chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet :)) Ale jinak nápad je perfektní ;)
Odpovědět
A font možná nějaký uhlazenější, klidně s vlnovkami, ale spíše psací, vzhledem k elegantnímu obrázku..
Odpovědět
@funnynka Taky jsem měla problém s fontem, ale není to problém... napiš to bez háčku a nad písmenko dej vložit textové pole, do kterého napíšeš jenom například háček (v klasickém fontu) a pak to textové pole přemístíš těsně nad písmenko... vzhledem k tomu, že jde jenom o háček, tak nikdo nepozná jiný font ;) - taky jsem to tak dělala a žádný problém... potřebovala jsem to hlavně na jmenovku "Ženich" a docela se to dá :))
Odpovědět
Článek se načítá
abych řekla pravdu tak mě se to moc nelíbí, ale to je čistě můj osobní názor, proti gustu.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@funnynka Podívala bych se na stránky ceskefonty cz, tam je je spousta oháčkovaných fontů k použití zdarma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?