Verš na svatební oznámení, prosím o tipy

Prosím o tipy pěkných a klidně i originálních veršů a textů na svatebné oznámení ;-)
Odpovědět
My mame:"Navzdy tve, navzdy me, navzdy nase..."Je to od Beethovenova.
Odpovědět
přidávám pár tipů inspiraci ;) "Světu jsi možná jen jednou osobou, ale jedné osobě můžeš být celým světem..." (Karl Heinrich Waggerl) "...láska nás svedla, láska nás spojí, v lásce a věrnosti budeme svoji..." "Největší štěstí je, když člověk ví, proč je šťasten." (F. M. Dostojevskij) "Láska nadevším vítězí. My jí podléháme." (Vergilius) "Miluji život, protože mi dal Tebe. Miluji Tebe, protože Ty jsi můj život." (J. Lennon) "Milovat neznamená hledět jeden na druhého, ale dívat se společne jedním směrem." (A. de Saint-Exupéry) ...další texty a originální návrhy svatebních oznámení za skvělé ceny naleznete na našich stránkách ;-)
Odpovědět
My máme: Dávám ti lásku z lásky, jen tebe miluji, nikdy nevezmu zpátky co ti dnes slibuji
Odpovědět
Profilova fotka
Přítel chtěl ...Jdi s tím, kdo tě má rád. Do rohu chtěl krávu, to jsem okamžitě zamítla:D nakonec máme naší fotku a chceme tam napsat něco ve smyslu, že boj teprve začíná. Co se týče veršíku, stále hledáme, to už bychom chtěli vážnější:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít na oznámení: Já - jméno syna - oznamuji celému světu, jednu prostou krásnou větu - maminka s tatínkem spojí lásku prstýnkem. Dne ... ve ... hodin v ... .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, taky přidávám pár tipů pro inspiraci :), "I kdyby vše potěšení v tom žití bylo vzato, a jenom láska zůstala ten život stál by za to." "Milovat neznamená jen mít rád, milovat je věřit a pravdu znát, milovat je odpustit a znovu podat ruce, milovat je rozdělit duši i srdce." "Beru si lásku z lásky, jen Tebe miluji, nevezmu nikdy zpátky, co dnes Ti daruji" "Láska nás svedla, láska nás pojí, v lásce a věrnosti zůstaneme svoji." Pokud se rozhodujete i pro svatební oznámení, tak se zkuste podívat u nás. Jsme přímo český výrobce a dovedeme udělat oznámení přímo podle Vašich představ :). Na webu naleznete i další desítky svatebních textů.
Odpovědět
My budeme mít: "Není hezčích pohádek než jsou ty,které píše sám život. H.Ch.Andersen" A ještě: "Až budu zvedat tvůj bílý závoj,svatební píseň bude nám znít.Polibkem zpečetíme to přísahané ano,jen s tebou chci navždy s láskou žít."
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na webu jistě seženete desítky vhodných veršů, za naši firmu přidávám pár pro inspiraci. Usměj se, lásko třeba slzami, když jméno napsali jsme ke jménu, my dnes to zlaté slunce nad námi vzali jsme do dvou prstenů. Co krásnějšího může být, než jeden pro druhého žít. Co krásnějšího snad, než jeden druhého mít rád. Až tiché ”ANO” ze rtů Ti splyne, píseň svatební bude nám znít, věř, že láska má Ti navždy zůstane jen s Tebou chci stále žít. Až budu zvedat Tvůj bílý závoj a polibkem zpečetíme to přísahané ANO, neplač, drahá, jen tiše řekni to, co jsme chtěli, se vytouženě stalo. Chytil jsem motýla - zahynul. Utrhl jsem květinu - zvadla. Poznal jsem, že všeho co je krásné se mohu dotknout pouze srdcem. John Lennon
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?