Svatební oznámení za dobrou cenu, kde seženu?

prosim poradte oznameni, za dobrou cenu, cca kolem 30kč.....kde sehnat, kde mate dobre zkušenosti. V okoli jižni moravy, nebo i přes net. Potřebuji větši množstvi. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste mrknout u nás na webu jsme přímo výrobci a cenově by jste se určitě vlezla :) a navíc jsme přímo z Brna. Web mám v podpisu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, naprosto úžasní jsou v tiskárně AK-repro... tady je mail info@ak-repro.cz 160 kusů nám vyčíslily na 1230Kč a vyšli mi vstříc absolutně ve všem (karton, ořez, formát...)
Odpovědět
Zkus tiskárnu PRINTIA, oznámení z ní mám v albu příprav a stránky jsou www fotosvatebka cz. Je tam plno vzorů do 30Kč a oznámení jsou moderní a originální. Mohu jen doporučit. ;-)
Odpovědět
Já měla oznámení z internetu na fotodoma.cz a bylo to super v neděli jsem je objednala, večer poslali grafický návrh, a ve čtvrtek jsem je měla na poště. Mohu doporučit.
Odpovědět
koukni na mottak.cz tam se mi moc líbily a za rozumnou cenu 8-)
Odpovědět
děkuji
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
my budeme mít oznámení od firmy Pamas. 1ks nás vyšel na 19Kč! a mají i za 14kč... Do 2 dnů jsem měla na mailu návrh a nyní už je v tiskárně. http://www.svatebni-oznameni-pamas.cz... budeme mít toto :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme moc spokojení s www stloukalovi cz - vybrali jsme si vzor, do druhého dne jsme měli náhled ke schválení a pak šli rovnou do tisku. A ceny mají krásné, my navíc měli ještě 20% slevu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já si nechala oznámení dělat v copycentru Evro na Vsetíně....parádní přístup...chtěli jsme na bílý papír oznámení (obrázek+text) a vkládat do barevných kartiček (barvy svatby), paní majitelka sjezdila půl moravy než sehnala papíry na kartičky s dostatečnou tvrdostí a v barvách jaké jsem si představovala. pak za den byl návrh (úplně sice překopala ten můj ale musím přiznat že je má fakt krásné a vypadá mnohem líp než ty moje =-) a za další den byly nachystané jak oznámení tak barevné kartičky s výřezem. oznámení je natisklé na krásném papíře (háže odlesky do stříbrna ale fakt super) a za 25 ks oznámení a 32 barevných kartiček jsem platila 350 Kč
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?