Svatební oznámení-text

Možná tu podobná otázka bude, ale já jsem ji nevypátrala... Jaký jste měli/máte/budete mít na oznámení text? A druhá otázka, budete nějak rozlišovat předsvatební a posvatební oznámení?
Odpovědět
Vyřešili jsme to tak, že jsme si nechali natisknout pohledy - z rubu je klasiky pohlednice, z lícu je naše foto, jména, datum a místo svatby. Předsvatební oznámení bylo rovnou i jako pozvánka s ručně psaným textem: "Vydáváme se na cestu manželstvím. Budeme rádi, když to přijedete oslavit s námi. Vše se dozvíte na www.xxx.cz. Těšíme se." Text posvatebního ještě nemám promyšlený, asi něco ve stylu : Vydali jsme se na cestu manželstvím, držte nám palce ať nás v každé stanici čeká něco skvělého." :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je i nejake posvatebni?? :-D a to se jako rozesila,dava pri odchodu ze svatby nebo? A k cemu to vlastne je?
Odpovědět
@ladysue Rozesílá se lidem, kteří nebyli pozvaní na svatbu, ale chceš jim dát vědět, že jste se vzali. (v mém případě třeba bývalí kolegové, vzdálená rodina,..)
Odpovědět
@klara189 Tenhle odkaz bys mohla vyuzit jako inspiraci http://www.oznameni.com/svatebni-ozna... je tam spousta ruznych textu na svatebni oznameni. My jsme az tak neresili posvatebni, ale zda se mi to jako fajn napad.
Odpovědět
@janca_doc Přesně z těchto stránek jsme čerpali. Už máme oznámení hotové, jen mě zajímalo, jak to máte vy ostatní. :-) Jinak, my máme tento text: ... oznamují, že nechtějí žít bez sebe, proto se rozhodli spojit své osudy posvátným poutem manželským. Pak je místo a čas. A ještě tam máme latinský citát: Cor unum et anima una. (Jedno srdce a jedna duše.)
Odpovědět
Profilova fotka
"Zuzka a Pavel budou H.... , obřad proběhne x.x.2015 ve 14,00 na H.H." pro nezvané formou pohledu a pro zvané jsem vyráběla vstupenku bez textu, jen že pořádáme svatbu, kdy a kde a webovky. Jsem na sebe zpětně hrdá, jak jsem to báječně vymyslela - protože cizí texty mi jsou cizí, básničky nesnáším, vlastní moudra vymyslet neumím a větou oznamovací už to stejnak všichni vědí. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?