Svatební oznámení, pozvánka atd. - 3 typy hostů

Nejdříve nastíním situaci: obřad proběhne mezi 12-14h (dle matriky), pak bude společná polévka (ještě zvažujeme, zda bude či ne), poté raut a večer grilování. A teď jak řešit oznámení/pozvánku, když máme tyto typy hostů: - ty, které chceme jen pozvat na obřad s tím, že pak pojedou domů, - ty, kteří tam budou s námi celý den i večer, - ty, kteří mají přijít až na večerní grilování. Jak toto vyřešit v rámci oznámení/pozvánek, aby to všichni pochopili? Děkuji :)
Odpovědět
známá měla normálně u oznámení: zveme vás na svatební obřad ;-) aby to bylo jasné.... za mě doporučuji oznámení s kartičkami: srdečně zveme na svatební obřad / budeme rádi, když s námi strávíte náš den D / srdečně zveme na raut + slovně se s nimi domluvit, kdy se mají dostavit, nebo to tam klidně i připsat ;-)
Odpovědět
@clear301 Díky :) Asi bude nejlepší se s každým domluvit osobně. Mám totiž obavy jen u té první skupiny, aby pochopili, že jakmile bude po obřadu, tak že mají odjet.
Odpovědět
my to měli rozdělené na dvě části - oběd a večerní zábava Rozdělené jsme to měli jak kartičkami - zveme Vás na svatební hostinu a zveme Vás na večerní zábavu. Pak byla skupina těch, kterým jsme chtěli jen dát oznámení že se bereme a tím pádem záleželo čistě na nich, jestli chtějí na obřad přijít. Ti dostali prostě jenom oznámení
Odpovědět
Ahoj, já beru oznámení jen jako OZNÁMENÍ o sňatku a jestli si někdo bude myslet že je tím zvanej na hostinu, tak ho kopnu :D Hosté, kteří jsou zvaní na hostinu dostanou k oznámení kartičku s bližšíma informacema. :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky tři skupinky,ale ještě trochu jinak:D:) Jedni (rodina) dostali oznameni s kartičkou srdečně vás zveme ke svatebnímu stolu (myšleno tím na celý den, oběd i raut večer), druzí (kamarádi) dostali stejné oznámení, ale s kartičkou srdečně vas zveme na svatební zábavu a pak v informacích, které jsme dávali k tomu, je napsáno, že oběd je pro rodinu a oni mohou přijít hned ve 4 na nakrojení dortu plus seznam restaurací, kde by se mohli taky naobedvat:) a pak je pár lidiček, který nám nejsou až tak blízký a nemáme tolik financí zvát všechny na večerní raut, ale zaroven vyjadrili, ze by se apson chteli kouknout, tak těm jsem ted právě dodělala jakoby pozvanku, kde jedna pulka stranky je jakoby prepsanej text oznameni s datumem casem a na druhy pulce je napsáno,že mužou přijít na zábavu ve 21 hodin, kdy už jakoby bude po rautu, ale zatancovat si s nami klidně přijít mohou:) Doufám, že je to srozumitelný, psaní s diakritikou mě rozčiluje:D
Odpovědět
My dělíme na dvě části, kartičky jsem nedělala - jak to bude probíhat jsem přibližně řekla při pozvání plus budu cca 14 dní před svatbou posílat e-mail s ogranizačními pokyny.
Odpovědět
Běžně se dělá kartička ke svatebnímu stolu a na raut. Na obřad sem si nikdy nevšimla, že by někdo zval jen na něj, to se bere většinou jako samozřejmost, že může přijít. Ale lepší je se domluvit, někdo oznámení stejně nepochopí a nacpal by se na celou svatbu. Já těm co nechci na celé svatbě, ani oznámení nedávala, ale o svatbě vědí a kdyby chtěli na obřad, tak přijdou.
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme trošku jinak.. kartičku s pozvánkou ke stolu jsme dali všem(nemáme moc lidí, asi 50). Všechny jsem ale nechtěla na obřadě, proto dostali kartičku na obřad jen vybraní hosté.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?