Achjo holky! Já se z toho zblázním, konečně jsme se pustili o vybírání oznámení a mě se vůbec nic nikde nelíbí :( půjčili jsme si domů vzorníky a koukali jsme i na netu, vše se mi zdá takové hrozně kýčovité (mašličky, holubičky). Přítel je ze mě chudák celej špatnej, protože nejspíše nic nevybereme. Chtěla bych se zeptat jestli nevíte o nějakých stránkách kde mají nejlépe nějaká kreslená oznámení. Díky :-)
Já měla stejný problém, nakonec jsme vybrali v Bohemia paper (sice 40 ks oznámení a 20 ks pozvánek stálo 4000 Kč, ale vyšli nám ve všem vstříc a i to celé upravili cenově, původní nabídka byla 8 tisíc). Oznámení jsou moc krásná, vypadají elegantně a jednoduše. Jsem s tím strašně spokojená a je to přesně podle mých představ.
Tady technické údaje o tom, co nakonec máme:
Karta KNG papír,odstín bílý,A6 dvojitá,220g
1.strana – slepotisk iniciály 0,00
3.strana – knihtisk text barva stříbrná 0,00
4.strana
Obálka KNG papír strojová,bílá,120g
Pozvánky
Karta ruční papír, typ čtverec menší jednoduchý,300g
přední strana – digital text barva šedá
Jednání bylo s nimi perfektní!!!
@czacza My jsme měli stejný problém.. nechtěli jsme žádný holubičky, růžučky, srdíčka, prstýnky apod. Nakonec jsme vybrali jedno vtipné z kyoprint a mělo veliký úspěch ;-) Mrkni kdyžtak do alba, mám ho tam :-p
Nebo mrkněte na creatimestudio.com.... je to začínající mladá firma a dělají úžasný originální svatební přání přímo na míru zamilovaným, je to uplně něco jiného, vkusného a moderního! A k tomu dělají i všechno ostatní ve stejném stylu jako svatební kroniky či fotoknihy, organizaci stolů atd.. taky svatby fotí. Mrkněte na to, doporučuju!
dobrý den jukněte k nám na web nebo stačí napsat představu a slečna co nám maluje na talíře udělá obrázek jen pro vás a grafik pak z něj jednoduché oznamko.
Milé nevěsty, kdo miluji kromě svého muže i víno, můžeme nabídnout výrobu korkového svatebního oznámení s vypáleným textem laserovou technologií. Případně trochu z vojenského soudku DogTag (kvalitní a hezký z nerezu) na krk ve formě pozvánky - na druhou stranu známky lze pochopitelně napsat pozvání ke svatebnímu stolu. Hezké zařizování svatby Vám přeje Martin - Svatební diář.