Svatební oznámení - poraďte, kam máme ještě kouknout

Zobraz úvodní příspěvek
Achjo holky! Já se z toho zblázním, konečně jsme se pustili o vybírání oznámení a mě se vůbec nic nikde nelíbí :( půjčili jsme si domů vzorníky a koukali jsme i na netu, vše se mi zdá takové hrozně kýčovité (mašličky, holubičky). Přítel je ze mě chudák celej špatnej, protože nejspíše nic nevybereme. Chtěla bych se zeptat jestli nevíte o nějakých stránkách kde mají nejlépe nějaká kreslená oznámení. Díky :-)
Odpovědět
1
2
hlavně to chce ujasnit si co by jsi tam vlastně měla rádá? určitě trošku něco co bys tam chtěla víš :))
Odpovědět
@czacza já měla stejný problém a nakonec máme toto - je bílé, krásné a všichni nám ho chválí..... http://www.fotosvatebka.cz/index.php?...
Odpovědět
Já měla stejný problém, nakonec jsme vybrali v Bohemia paper (sice 40 ks oznámení a 20 ks pozvánek stálo 4000 Kč, ale vyšli nám ve všem vstříc a i to celé upravili cenově, původní nabídka byla 8 tisíc). Oznámení jsou moc krásná, vypadají elegantně a jednoduše. Jsem s tím strašně spokojená a je to přesně podle mých představ. Tady technické údaje o tom, co nakonec máme: Karta KNG papír,odstín bílý,A6 dvojitá,220g 1.strana – slepotisk iniciály 0,00 3.strana – knihtisk text barva stříbrná 0,00 4.strana Obálka KNG papír strojová,bílá,120g Pozvánky Karta ruční papír, typ čtverec menší jednoduchý,300g přední strana – digital text barva šedá Jednání bylo s nimi perfektní!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo zkuste náš web se svatebním oznámením a ostatními doplňky, třeba Vám něco do oka padne. Mám ho zde v podpisu.
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza My jsme měli stejný problém.. nechtěli jsme žádný holubičky, růžučky, srdíčka, prstýnky apod. Nakonec jsme vybrali jedno vtipné z kyoprint a mělo veliký úspěch ;-) Mrkni kdyžtak do alba, mám ho tam :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@petuch tak tohle je přesně co hledám,super:)) :-)
Odpovědět
@tynka26 My jsme si nakonec nechali vyrobit svoje na fleru :) ale máte moc hezký prstýnky, to je zlato??
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza Ne ne, prstýnky jsou stříbrné porhodiované se zirkonem ;-) Díky moc, příští týden si pro ně jednu :-) Už se moc těším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nevím, jeslti je to ještě aktuální, ale zkuste kouknout tady : modernisvatebko.cz Třeba něco zaujme a není problém libovolně upravit.
Odpovědět
Nebo mrkněte na creatimestudio.com.... je to začínající mladá firma a dělají úžasný originální svatební přání přímo na míru zamilovaným, je to uplně něco jiného, vkusného a moderního! A k tomu dělají i všechno ostatní ve stejném stylu jako svatební kroniky či fotoknihy, organizaci stolů atd.. taky svatby fotí. Mrkněte na to, doporučuju!
Odpovědět
Pokud jste si jěště nevybrali, zkuste naše stránky. Nabízíme širokou škálu svatebních oznámení, včetně množstva kreativních a kreslených vozrů.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@linditka Prosimte ja na to taky narazila maji tam nejaky vzorniky na te prodejne??? Chystam se tam diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den jukněte k nám na web nebo stačí napsat představu a slečna co nám maluje na talíře udělá obrázek jen pro vás a grafik pak z něj jednoduché oznamko.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, kdo miluji kromě svého muže i víno, můžeme nabídnout výrobu korkového svatebního oznámení s vypáleným textem laserovou technologií. Případně trochu z vojenského soudku DogTag (kvalitní a hezký z nerezu) na krk ve formě pozvánky - na druhou stranu známky lze pochopitelně napsat pozvání ke svatebnímu stolu. Hezké zařizování svatby Vám přeje Martin - Svatební diář.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?