Svatební oznámení objednáno, už se těším :-)

Svatební oznámení jsme objednali včera, tak jsem zvědavá na vzor,a za jak dlouho přijdou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky bych se ráda přidala k čekatelkám, objednávali jsme ve čtvrtek, do týdne bychom měli vidět vzor pro korekci a snad pak už to odklepneme k vytištění, tak doufám, že do 14 dní budeme moci vyzvednout :) Těšíme se na výsledek.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirus13 Ahojky, dívám se že máte svatbu v srpnu 2014, my v září 2014... Vy už jste objednávali oznámení? a máte k tomu nějaký spešl důvod? :) protože právě taky jsem nad tím přemýšlela, že bysme to mohli uz objednat, ale zas si říkám jestli není ještě moc brzo....? díky za info :)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba28 Ahoj, no spešl důvod asi není, jen to, že moji rodiče a příbuzní bydlí od nás 130 km, tak bychom jim je chtěli dovézt dříve, ostatní je budou dostávat asi 14 dní před svatbou společně s koláčky (zvyk tady ve Východních Čechách). Jediné co, tak asi abychom měli zase další věc odškrtnutou, měnit typ ani text oznámení už by se nám stejně nechtělo, a abychom se z toho pak měsíc před svatbou nezbláznili :-D 8-) ostatně mám už domluvený svatební dort i zhruba počet aut, co pojedou na obřad od nás i kdo v nich a také věci ohledně restaurace a veselky a mám pohodu :-) všechno taknějak dělám postupně a v klídku 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirus13 To máš asi pravdu, i tak je toho dost k přípravám, tak by byla další položka odškrnuta :) asi se necham inspirovat a objednáme taky v blízké době :)
Odpovědět
snad jsme si vybrali dobře, budeme mít na oznámení fotku dětí. jsem zvědava jak to upraví a napíší, nechali jsme na grafikovi písmo i barvu písma.
Odpovědět
@mirus13 kde vám dělají oznámení?
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka1985 Ahoj, tady u nás v Rege - reklama v Opočně :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?