Svatební oznámení - kde ho levně pořídit?

Profilova fotka
Mám zase starost ,svatební oznamení ,všude píšou od 20 ks ,ale nám postačí 16.a navíc když někomu napíšu email nikdo se neozve.neznáte nejaké dobré firmičky? kde nam je udělaji ?nejlepe Praha a st.čechy :-| :-| :-|
Odpovědět
ahoj @mysljaja, napada me si ho udelat napr. Ve fotolabu, najdes tam ruzne motivy, pridas nejakou fotku a povidani, mas to raz dva, je to pekne a levne. Mrkni na jejich webovky :-)
Odpovědět
Myslím, že nejlepší je, když osobně navštívíš nějakou tiskárnu a tam se domluvíš a určitě ti udělají jen tebou požadovaný počet kusů, my s tím problém neměli, a hlavně reálně uvidíš jak to vlastně vůbec vypadá, protože nějaký obrázek na netu může být hodně zavádějící. Mě oznámení nakreslila sestřenka, kolega v práci naskenoval a dodal text a připravené k tisku jsme to na flešce donesli do tiskárny, vybrali papír, který se nám líbil a za 32 ks oznámení s pozvánkama ke stolu jsme dali 240 Kč. A myslím, že jen ten způsob (ne)komunikace těch internetových obchodů mluví za vše. Kam ale jít ti asi neporadím, jsem z Moravy.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo výrobci a máme na výběr z mnoha druhů a stylů svatebních oznámení, také ke každému oznámení děláme obálky,jmenovky,pozvánky,krabičky na výslužku, takže můžete mít všechno naprosto sladěno. Webové stránky najdete zde v mém podpisu :). Přeji pěkný den
Odpovědět
Profilova fotka
Tady na beremku dělá krásná oznamka Adlina :-) nebo pak fler.cz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My si dělali sami. Počet jaký chceš, vzhled jaký chceš....sice je to pracnější, ale zase z toho má člověk lepší pocit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den koukněte do alba, vyrobím jakékoliv a množstevní slevy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Domácí výroba. Na vybranou fotku jsem v picasu napsala text a dnes jsem fotky nechala vytisknout. I s lepšíma obálkama stojí celá paráda 160,-
Odpovědět
@mysljaja Zkus Printii, stránky jsou fotosvatebka.cz, tam 16 ks určitě problém nebude a cenově se tam dá sehnat pěkné oznámení třeba i za 13Kč/kus např.: http://www.fotosvatebka.cz/index.php?.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju už jsme sehnaly
Odpovědět
Oznámeni jsme si dělali doma na PC, stačí dobrej nápad, trpělivost a trocha šikovnosti ;-) mám ho ve fotoalbu
Odpovědět
My jsme si ho taky dělali sami..
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zdravím. U nás vyrobit 16 kusů není problém (15 je minimum) a jsme v Praze, jak požadujete. A na všechny došlé e-maily odpovídáme. :-) Je možné se u nás zastavit i osobně a nezávazně se podívat na oznámení v reálu. Případně tiskneme i připravenou grafiku nebo Vám návrh vytvoříme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?