Svatební oznámení - fialová, lila - kde sehnat na internetu cca do 30 kč.

Poradíte mi, kde sehnat svatební oznámení do barvy fialové, lila - cca do 30 Kč. Když už nějaké zajímavé oznámení najdu a rozkliknu, tak mi většinou vyskočí, že je nedostupné a nejde tedy objednat. Díky za rady.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Do 30,- se dá sehnat i na Fleru a pěkná... dej si vyhledat "svatební oznámení" a potom vlevo barvy... a potom zkusit, zda je z tvého okolí, aby se případně neplatilo za poštu.
Odpovědět
Ahoj, já mám taky fialovou svatbu. Prohlížela jsem si nabídku a taky mě nic neupoutalo, tak jsem si ho nakonec vytvořila sama podle béžového originál oznámení, které jsem si nechala poslat zdarma přes internet. Docela jsem s ním spokojena. A každé mě vyjde na max. 10 korun. Navíc mě to baví, tak proč ne.....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame oznameni do lila z luxusnioznameni.cz Jedno stalo 31 korun,ale je moc hezky :-) Ma fialovou maslicku,fotku mam u sebe v profilu.A mam tam i grafick navrh,jak vypada uvnitr.Kdyz tak napis,poslu odkaz do zpravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, u nás naleznete víc oznámení v dané cenové relaci, popř. pokud jste šikovná, dostanete se na tuto cenu u luxusnějších oznámení objednaných bez kompletace. Nějaké ukázky přikládám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Www.nejkrasnejsisvatba.cz mam lila i jmenovky atd a supr :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, možná už je pozdě, ale zkuste se mrknout k nám na web (u nás na profilu). Jsme přímo výrobci a vše tak vzniká přímo u nás ve firmě v Brně. Můžeme se tedy opravdu zaručit za prvotřídní kvalitu a to jak papíru, tak potisku. :) Přidávám pár ukázek v barvě lila. Samozřejmě ke každému oznámení u nás najdete i stejně sladěné ostatní svatební komponenty - jmenovky, pozvánky, krabičky, meníčka a ostatní. Není problém vybrat si i jinak barevné oznámení a upravit ho do barev Vaší svatby. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co tohle? http://www.fler.cz/zbozi/fialove-kvit...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?