Svatba v srpnu kdy poslat oznameni

Ahoj holky cetla jsem v diskuzich, ze oznameni posilate zhruba ty 3 mesice predem. No ale srpen je zrovna mesic dovolenych, tu uz si kazdy planuje zacatkem roku, tak nevim jestli neposlat oznameni drive? A hlavne kdy??? :D
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu v červenci a pozvanym hostům budeme davat oznameni v breznu a ostatním s vysluzkami az těsně před svatbou.
Odpovědět
Tak to je taky dost dopredu dekuji! Uz bych to nejradeji poslala ted v unoru :D
Odpovědět
Teď je docela moderní posílat "save the date" - je to jen kartička s termínem. To by mohlo tvůj problém vyřešit :) Jinak jsem četla o klasickém oznámení asi dva týdny před svatbou, my posílali asi 4 měsíce, potřebovali jsme potvrdit účast a zajistit ubytování.
Odpovědět
@veronikazem mohu se zeptat zda ste nezjišťovali účast a ubytování dotazníkem? potřebuji inspiraci - ráda bych přiložila k oznámení
Odpovědět
@bk2018 Jo jo, měli jsme takovou kartičku, pošlu do zprávy :-)
Odpovědět
Já bych to poslala už teď.... je to doba dovolených a třeba já už od podzimu vím o dvou párech z našeho okolí co mají svatbu 18.8., zvlášť když se jedná o takhle frekventované datum, tak bych vůbec nečekala. :-)
Odpovědět
@kulihrasekzeleny My jsme měli svatbu v srpnu a v podstatě hned, jak byl jasný seznam hostů, jsme všem dali neformálně vědět (při setkání nebo telefonicky), že jsou zvaní. Oficiální oznámení s pozvánkou jsme posílali někdy koncem května, začátkem června, ale hosté byli informováni už začátkem března.
Odpovědět
Holky dekuji tak ja to v unoru dam do kupy ty pozvanky a v breznu je rozeslu :)
Odpovědět
@shigella Přesně tak, my se taky budeme brát 18.8. :-D Rodičům ženicha jsme to řekli rok dopředu a jejich reakce stejně byla: "Druhý den jedeme na dovolenou, to nejde, musíte změnit datum!" Následující rozhovor s nastávající tchýní odmítající pochopit, že datum opravdu měnit nebudeme, byl dost nepříjemný. Takže neoficiálně oznámit určitě co nejdříve.
Odpovědět
Profilova fotka
Z bohaté zkušenosti mohu říci, že se nejvíce objednává oznámení cca 3-4 měsíce před svatbou. To zažívá náš jednoduchý online konfigurátor pro přípravu svatebních tisků největší nápor :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?