S jakým předstihem jste řešili svatební oznámení?

Profilova fotka
Ahojky, mám namysli kompletní přípravu, výběr, tisk dodání atd. Uvítám i nějaký originální a levný nápad. Mě se líbí jednoduchost jen textík bych chtěla originální.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my nad oznámením přemýšleli od zasnoubení a v prosinci jsme si na svatebním veletrhu vybrali a dostala jsme slevu,která platila do konce ledna. Tak už ho máme doma.
Odpovědět
Já myslím, že to stačí řešit 3 měsíce předem. Pokud si vyberete styl a víte, co tam chcete, tak pan stačí měsíc na vytištění a ještě to je hodně. Posílají se cca měsíc předem, takže tam je ještě rezerva :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@dzada Kdybyste náhodou s objednáním svatebních oznámení zaspali, :-D tak u nás je zatím běžná dvou až třídenní dodací lhůta. Na webu máme pro inspiraci stovky příkladů kombinací svatebních mott a textů a na oznámení se dá vytisknout jakýkoliv Váš originální text. Každopádně ale velmi doporučuji rozesílat oznámení dřív než měsíc předem. Hlavně když je svatba v létě a důležití hosté by již mohli mít zaplacenou třeba zahraniční dovolenou. Jinak mě těší, že se Vám líbí naše oznámení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no meli by se posilat tri mesice predem, aby lide nemeli jine plany, my protoze mame svatbu v cervenci na statni svatek,je uz budeme rozdavat od pristiho tydne,nerada bych pak resila,ze nekdo ma naplanovanou dovolenou atd...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?