Průvodní dopis ke svatebnímu oznámení - poraďte

Ahoj nevěsty, prosím, poraďte...nemáte někdo zkušenost s průvodním dposiem? Chceme jej posílat spolu s oznámením, chceme tam napsat informace o srazu, odjezdu, ubytování apod. Nevím, jak to mám zformulovat, byla bych Vám vděčná za rady, případně nějaký dopis jako ukázku, za ni bych byla opravdu moc ráda :))
Odpovědět
Profilova fotka
@zanour já jsem tam napsala proste to, co jak bude , kde, v kolik atd, neni to tezke :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zanour my budeme mít toto případně s nějakými úpravami: Milí svatebčané, už se blíží ten náš den, kdy život náš ve sňatek bude uveden. Rádi bychom Vás pozvali na obřad a svatební oslavy. Veškerý ruch vypukne v 10 hodin setkáním svatebčanů na Horách. Odtud v půl jedné vyrazí svatební kolona směr obřadní síň. Jako první pojede ženich s maminkou a svědkem za ním svatebčané a jako poslední pojede nevěsta s tatínkem a svědkyní. Po obřadu to štěstí na fotkách zvěčníme, všichni se určitě moc rádi fotíme. Po focení se rodiče, prarodiče a svědci přesunou na sváteční oběd s novopečenými manželi. Ostatní vyrazí na kulturní dům ve Starém Pelhřimově, kde budou očekávat příjezd ženicha a nevěsty. Čekání si budou moci zpestřit čtením svatebních novin, zápisem blahopřání do svatební knihy a třeba i nějakým tím tanečkem. Jestliže si někdo se svatebním darem hlavu láme, tak slyšte, že už doma skoro všechno máme. A proto Vám malý typ můžeme dát. Jelikož se budeme brát, potěší nás příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky či domácnost zvýší. Hry svatební nám náladu pozvednou a písničky ze židle nás doufám nadzvednou. Nejezděte domů brzy, to novomanžele potom mrzí. Radši splňte nám ten náš sen, že s rodinou prožijeme důležitý den. Přání novomanželům prosím předávejte svědkyni nevěsty - Janče Cuché, která je předá ve Starém Pelhřimově novomanželům. Ti se s vámi o ně podělí při jejich čtení. Prosíme ještě o jednu laskavost, potvrďte nám prosím do 15. května svou účast na naší veselici, protože kdo zaváhá, nebude mít co k snědku ani místo k odpočinku. Vaši snoubenci Maruška a Peťa
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem ho psala, zacala jsem: Mili svatebni hoste, pokud ctete tyto radky, znamena to, ze jste pro nas dulezite osoby a tusite, co se bude dit. A pak uz jsem rozepsala, co, kdy, kde jak.....
Odpovědět
Jé, holky, moc děkuji. Nejhorší pro mě byl ten začátek a konec :) udělám to taky tak, prostě napíšu jen ty důležité informace a bude. Děkuji za pomoc, Almondka - to je moc pěkné, nevadí, kdybych to obšlehla? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevadí když bych si některé pasáže obšlehla do mého dopisu? taky si s ním nevím rady...chtěla jsem to nějak vtipně a rýmovaně a tady jsou super nápady a inspirace :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@masim89 úžasný textík, budu se inspirovat. Pořád si lámu hlavu, jak to napsat se svatebním dárky (když žádné nechceme, protože vše již máme) a hlavně ohledně ubytování :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?