Proč moderní svatební oznámení?

Když tak tady prohlížím vaše svatební oznámení,přijde mi že je všechno moc moderní,něco až moc praštěné,něco že na první pohled není jisté jestli to je svatební oznámení nebo jen blahopřání k narozkám...proč nedáváte přednost klasikám,jako na obrázku?
Odpovědět
@88renca88 Ehm, třeba proto, že se mi to strašně nelíbí a je to pro mě kýč jak bič :-D
Odpovědět
Tohle je pro mě vrchol laciného kýče a nevkusu, klasika pro mě vypadá něco úplně jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec nelíbí, kdo řekl, že je tohle klasika? Podle mě přežitek a nevkus, nic proti gustu... Ale já než poslat, to co je na obrázku svým nejbližším, tak jim snad jen zavolám. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle už je fakt těžké retro :-D I klasická oznámení můžou být krásná a elegantní, ale zrovna toto není klasika, to je prostě kýč.
Odpovědět
Mimochodem, když je řeč o klasice, tak já si představím ručně psané oznámení, ozdobny rukopis, pokud obrázek, tak ručně provedeny a vkusny... Zrovna nedávno jsem si prohlizela svatební oznámení mých praprarodicu a podobají se spíše tomu modernímu jednoduchemu stylu než těm devadesatkam na obrázku.
Odpovědět
:D tento dotaz mě opravdu pobavil. Každému se prostě líbí něco jiného a podle svého vkusu (a třeba i ladění svatby) si udělá oznámení. A když už se ptáš.... promiň, ale tenhle kýč, jaký přikládáš na obrázku mi příjde hrozný! Takové oznámení bych čekala možná u zlaté svatby, ale pro normální mladé lidi se opravdu nehodí. Doba jde prostě dopředu... a stejně jako v dnešní době nefrčí růžový porcelán, pitralon, hliníkové nádobí a auta značky warburg, nefrčí prostě oznámení, které příkládáš....
Odpovědět
Profilova fotka
Protože něco jako je na obrázku se mi prostě z duše příčilo už od dětství, věřím, že někomu to navozuje tu "pravou" romantickou atmosféru, no pro mě je to kýč jak bič. A protože oznámení i celá svatba by měla odrážet to, jací novomanželé jsou, tak pokud jsou to lidé tíhnoucí k jinému než romantickému stylu s kudrlinkami, holubičkami, zlatými nebo stříbrnými ozdůbkami atd., tak si vyberou jednodušší přání, do kterého mohou zakomponovat svůj styl (někdo rád provence, tak si svatbu i oznámení ladí do bílo-fialové s levandulí, někdo se potkal na vodě, tak si dá monogram do záchranného kruhu...). Samozřejmě všechno co podléhá módě se vyvíjí a mění a naše děti si jednou třeba budou ťukat na čelo za naše strohá oznámení :-) Každopádně kdybychom my s přítelem měli takové oznámení jaké navrhuješ, ťukali by si na čelo všichni naši známí i rodina, protože znají náš styl například v bydlení, ve kterém se náš vkus nejvíc odráží. Toliko mé zamyšlení nad (ne)moderností některých oznámení. A rozhodně tím nechci říct, že není pěkné, protože krása je otázkou osobního vkusu, jen to prostě není můj vkus ;-)
Odpovědět
Moje sestřenka si tohle oznámení dala,a každý byl prý nadšený,že dneska je všechno na jedno brdo,a tohle že už upadá... no proti gustu...:-)
Odpovědět
Je pravda že je jiná doba,lidé vymýšlejí ledacos...třeba znám manžele,co si jako svatební oznámení dali cosi,co bylo ve stylu parte. Ale to mi přijde už děsný...
Odpovědět
Profilova fotka
Jé tak mojí tchýni by se toto určitě líbilo. Je to takový ten typ který doma má vystavené talíře a sklěničky a všude ozdobené umělýma květinama. :-o spíš jak moje babička, než moje mamka a to jsou stejně staré. Já ti nevím, prostě některé věci byly moderní v minulém století a už se nevrátí. Ale každý má jiný vkus. Jestli máš tuto dobu a styl ráda, proč ne. Já bych se už nevracela a osobně si nedovedu představit toto oznámení poslat našim kamarádům. :-D
Odpovědět
Tak k tomu mě napadlo jediný.... :-D :-D :-D Ty hrdličky sou jako živý, ne? – Taky bezva cukrujou… – Nech toho, pusť! Je tady Josef…
Odpovědět
nase_ema: tak to sedlo :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Už 10 minut se směju úvodní fotce a následujícím komentářům :-D :-D Mně přijít takové oznámení, tak to beru jako vtip, protože myslet vážně to snad nikdo nemůže, ne? Leda by mu bylo 50 a doma po večerech vyšíval dečky ;-) Ale proti gustu žádný dišputát 8-)
Odpovědět
Mi se to taky nelíbí.. Ale je to každého věc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Protože není pěkné, to je prostě jednoduché. A sto let za opicema. Jako by ses ptala, proč už dneska nikdo v neděli nechodí v kroji do kostela.
Odpovědět
Pár podobných přání jsme dostali k naší svatbě...všichni dárci byli hluboce v důchodovém věku :-)
Odpovědět
Protože tohle se mi nelíbilo už před 20 lety na svatbách sestřenic a jiných příbuzných :-D Kdyby už tehdy existovaly krásná a vkusná oznámení jako dnes, už tehdy bych si ho naplánovala na své svatbě použít. Neexistovaly :-( A tohle konkrétní je - s prominutím - vrchol hrůzy :-( Mně se nelíbí ani ty běžné ´moderní´ s motýlkama, kytičkama, prstýnkyma, mašličkama, dírečkama a nevím čím vším a jak se k tomu přidá zářívá růžová, fialová, nedej bože zlatá, tak radši svatbu bez oznámení :-D
Odpovědět
@lury1 chceme si tam dát to, vod Huga :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@julie_t ... jdi s tím, kdo tě má rád.
Odpovědět
@kacenkakaca Máš pravdu, tohle je prostě strašná úchylka 80 a 90 let. My jsme na svatbě měli vystavené foto a oznámení všech přítomných co jsem dokázala sehnat a kamarádky co měly svatbu ještě na přelomu tisíciletí a ještě se trochu vezly v té devadesátkové vlně, tak teda celý styl svatby - od oznámení po šaty - celkem šílenost :-) To naši rodiče a prarodiče bylo úplně jiné kafe. Sice se fotilo v ateliérech, statické pózy, ale fotky krásné, elegantní, stejně tak nevěsty a oznámení, jednoduché, bez zbytečných ozdobiček a kravinek. Takže já bych spíš řekla, že to bylo vždy spíš jednoduché a elegantní, ve styly své doby ovšem, pak tomu těch cca 20 let dalo docela na frak a už se konečně ta elegance a důstojnost zase vrací ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@julie_t A jaká odyssea je sehnat nějaké příčetné blahopření k sňatku! Tam to devadesátkové kýčovité retro přežívá skutečně urputně.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na obrázku je zrovna naše svatební oznámení! :) My sami se snažíme každý rok přijít s něčím novým a moderním ale stejně nakonec vyhrají právě i tady takové oznámení. Vždy si najde svoje lidi. Pro někoho je to kýč a pro někoho je to klasika. :) Nedá se určitě, jestli je to špatné nebo dobré. Každý člověk na to nahlíží jinak, ale můžu říct, že opravdu je to jedno z těch oznámení, které se hodně prodávají. Zkuste se mrknout na náš web a určitě tam najdete i ty moderní i ty klasické. Navíc jsme přímo výrobci, takže dokážeme upravit oznámení přímo dle Vaší svatby a nebo Vám vytvoříme oznámení přímo na míru. :) Viz. obrázky.
Odpovědět
@88renca88 Já nějak nevím, co je zrovna na tomhle klasického.... To byla klasika možná tak v devadesátkách a na přelomu tisíciletí, ale dřív býval také častý minimalistický styl jednoduché kartičky s drobným motivem (prstýnky, myrta atd.). mamka se zrovna doma probírala svatebními oznámeními a takovéto tam bylo jen jedno, zbytek byl v podstatě jednoduchý.... pro mě je to, co prezentuješ strašný kýč, ale zároveň mi přijdou až moc přezdobené některé ty dnešní (samé krajky, mašličky, různé barvy papíru). Zároveň ale beru, že někomu se to líbí. Mě ne a tak budeme mít jednoduchou kartu s motivem místa obřadu a hotovo. Jinak nadčasová klasika je většinou minimalistická, neboť nezávisí na žádném trendu a tak bude líbivá vždy (například se bude líbit dětem/vnoučatům, až se budou na to oznámení za xy let koukat) :) To, co je zde ukázáno v úvodní fotce je naopak příklad typického trendu, který jednou zapadne, pak se možná zase vrátí a opět zapadne.... Ale v dobách mezitím bude těm, co si ho budou prohlížet k smíchu. Ale taková jsou i některá současná oznámení ;) @julie_t Souhlasím, já si tuhle prohlížela album, kde má moje babička shromážděné fotky ze svatby všech z rodiny ( má tři sestry a dva syny, takže 6 svateb) a ty jejich fotky jsou prostě nadčasové, nevypadají trapně a divně jako dle mého budou časem vypadat některé ze současných trendů (a jak vypadají ty z těch bývalých trendů). Sice to jsou většinou ateliérové fotky, ale tak nějak normální, fungovaly by i dnes, kdyby místo ateliéru tam bylo nějaké pěkné pozadí místa obřadu :)
Odpovědět
@xlostris To chceš říct že když vyšívám,tak mi musí být hned 50? 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
tohle mi nedavno ukazovala moje mamka, který měla před 13ti lety na své svatbě... já neřikam, že se to nemuže někomu líbit, proč ne, ale za mě ne :) @pirek :-D jdi s tím, kdo tě má rád, to je super,to sem si fakt chtěla dát na oznamko, ale neprošlo mi to u chlapa :-D
Odpovědět
@88renca88 protože to je strašnej kýč! Nezlob se na mě, ale než tohle, tak snad i radši SMS :-D (berte to s rezervou). Tohle je pro mě fakt peklo tak 15 - 20 zpátky. To fakt ne :-(
Odpovědět
@cernygoldpress Moc pěkné...
Odpovědět
Profilova fotka
@markiis :-D Já mám pocit, že je to jen půlka citátu, že celý zní "Jdi s tím, kdo tě má rád; třeba do p*le!" :-D
Odpovědět
My hned věděli, že nechceme žádné zlaté písmo, hrdličky a co NIKDE nebude (ani na hostině) jsou SRDCE. Není nám 15...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme toto jen růžovým písmem přijde mi decentní nepreplacane a i moderní :-) zlaté písmo nebo vuz tažený koni mi přijde za doby moji mamky i ty měli bílé oznámení....:-),ale každý má jiný vkus...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?